Κλασικό πακέτο Astra&Hotbird αλλά μαζί με NOVA

xamastrok

Established Member
9 August 2009
180
Γλυφάδα- Βόλος
Καλημέρα,

έχω λίγο μπερδευτεί με ό,τι αναφέρω στον τίτλο του thread. Ενδιαφέρομαι να βάλω σπίτι μου τον κλασικό στην Ελλάδα συνδυασμό Astra και Hotbird, για να πιάνω τα γερμανικά, ιταλικά κανάλια, κτλ.

Επιπροσθέτως όμως θα ήθελα μάλλον να βάλω και NOVA. Οπότε από ό,τι καταλαβαίνω:

1. Πρέπει να πάρω ένα πιάτο 1,20μ, το μικρό πιάτο που δίνει η NOVA δε μου κάνει. Σε αυτό είμαι οκ.

2. Τι γίνεται όμως με το δέκτη;;; Διαβάζω οτι για να παίξουν οι νέες κάρτες NOVA πρέπει υποχρεωτικά να έχω τον Panasat. Ναι, αλλά αυτός ο δέκτης μπορεί να αποθηκεύσει όλα αυτά τα κανάλια από τους Astra και Hotbird η θα μπουκώνει; Εναλλακτικά αν πάρω καλύτερο δέκτη τι γίνεται με τη NOVA; Γνωρίζετε κάποιο δέκτη μέχρι 150 ευρώ που συνεργάζεται απρόσκοπτα με τη NOVA;

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, όποιος γνωρίζει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί στο κέντρο των Αθηνών όπου μπορώ να ρωτήσω όλα αυτά και να λύσω τις απορίες μου ας μου στείλει ένα πμ.

Έτσι όπως έχει τώρα η κατάσταση, χρειάζεσαι τον panasat 1110 για λήψη nova και ένα δεύτερο δέκτη για τα υπόλοιπα. Για το κάτοπτρο όπως τα λες.

ή αν βρεις απο φιλο σου μια καρτα NOVA που να μην την χρειαζεται και φυσικα να μην ειναι παντρεμενη οστε να κανεις την δουλεια σου με δεκτη της αρεσκειας σου.

Πάντως για κάτοπτρο και με ένα 80αρι θα είσαι μια χαρά για hotbird & astra!Για Αθήνα,τώρα για Βόλο δεν ξέρω!

Ευχαριστώ.
Πάντως είναι χαζομάρα να έχουμε δύο δέκτες, επειδή μόνο και μόνο η NOVA θέλει να κλειδώνει την κάρτα με το δικό της δέκτη. Νομίζω δε θα της βγει σε καλό αυτή η κίνηση και οτι θα χάσει πολλούς πελάτες. Ήδη κι εγώ είναι μάλλον αρνητικός αυτή τη στιγμή να βάλω NOVA, εξαιτίας αυτού του παντρέματος, αλλά και της χαμηλής ποιότητας της εικόνας (άσε που δεν έχουν κανένα HD κανάλι).

Εκτός αν ο Panasat που δίνει η NOVA θα κάνει τελικά κουτσά στραβά τη δουλειά της να διαχειριστεί τα 700 περίπου ελεύθερα κανάλια που δίνει ο συνδυασμός Astra-Hotbird, και δε θα μπουκώνει.

Ευχαριστώ.
Πάντως είναι χαζομάρα να έχουμε δύο δέκτες, επειδή μόνο και μόνο η NOVA θέλει να κλειδώνει την κάρτα με το δικό της δέκτη. Νομίζω δε θα της βγει σε καλό αυτή η κίνηση και οτι θα χάσει πολλούς πελάτες. Ήδη κι εγώ είναι μάλλον αρνητικός αυτή τη στιγμή να βάλω NOVA, εξαιτίας αυτού του παντρέματος, αλλά και της χαμηλής ποιότητας της εικόνας (άσε που δεν έχουν κανένα HD κανάλι).

...
Join the club

Απάντηση: Re: Κλασικό πακέτο Astra&Hotbird αλλά μαζί με NOVA

Ευχαριστώ.

Εκτός αν ο Panasat που δίνει η NOVA θα κάνει τελικά κουτσά στραβά τη δουλειά της να διαχειριστεί τα 700 περίπου ελεύθερα κανάλια που δίνει ο συνδυασμός Astra-Hotbird, και δε θα μπουκώνει.

....φιλε xamastrok...
ενα θα σου πω.....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.....ετσι απλα .!
''....να διακοψεις κυριε αν δε σου αρεσει....'' αυτο μου ειπαν καταμουτρα...
και υστερα τους φταινε οι.....''πειρατες της δορυφορικης''

:hippy::hippy::hippy::hippy::hippy::hippy::hippy:

αν γινεται να συνδεσω το 1.20 στο σχεδιο της Nova, που θα συνδεσω τα Α, Β lnb;;;;;
χρειαζομαι εξτρα υλικο να αγορασω;;;

εγω θελω να εχω hotbird για Nova με ολες τις υπηρεσιες PVR και να μπορω να βλεπω και τους δορυφορους ASTRA 19,2E - HELLASAT 39E με τον δεκτη PVR της Nova

SXEDIO.jpg