Κλείδωμα καναλιού

warrior

New member
29 October 2009
74
Παιδιά καλησπέρα.Έχετε πρόβλημα με τα κανάλια του al jazeera στον hotbird;Γιατί από το πρωί βγάζει μήνυμα ότι η υπηρεσία είναι κωδικοποιημένη και δεν παίζουν τα κανάλια αν και έχω επίσημη κάρτα.....
Αν γνωρίζετε κάτι πέιτε

Αν έχεις επίσημη κάρτα και δεν έχει λήξει τότε προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα (μπορει να μην πήρε τα κλειδιά η κάρτα) και θα πρεπει να επικοινωνήσεις με τον παροχέα ή τον εδω έμπορο που σου την προμήθευσε
Η κάρτα παίζει σε επίσημη μοντούλα ή σε emulator μέσα σε card reader ? (Στην δεύτερη περίπτωση δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα παίρνει πάντα τα κλειδιά ή τα δικαιώματα)

Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τις κάρτες Al Jazeera, αφού πολλές από αυτές κλειδώνουν, ειδικά αν παίζουν σε ανεπίσημα ή παλαιότερα επίσημα μέσα (μόνο οι Irdeto, οι Viaccesss παίζουν μια χαρά, αλλά δεν δείχνουν τα κανάλια του Nilesat ή του Badr και άρα και το HD).

Την κάρτα την αγόρασα πριν ένα μήνα περίπου με 12μηνη διάρκεια.Δεν έχω μοντούλα.Την βάζω σε υποδοχή του commander 5000ir και παίζει.Τα ίδια έκανε και πριν λίγο καιρό.Κλείδωσε για καμμια εβδομάδα περίπου και ξεκλείδωσε μόνη της.Αν είναι να έδωσα 190 Ευρώ για να βλέπω όποτε το θυμάται δεν κάνουμε δουλειά......

Την κάρτα την αγόρασα πρίν ένα μήνα περίπου με 12μηνη διάρκεια.Δεν έχω μοντούλα.Την βάζω στην υποδοσή του commander 5000ir που παίζει irdeto και ανοίγει.Το θέμα είναι ότι κλειδώνει συχνά.Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα νομίζω......

Ο Commander δεν έχει original Irdeto. Απλά το UCAS του, στηρίζεται σε soft cell Irdeto (διαθέτει δηλαδή καλύτερη εξομοίωση του Irdeto, από τα κοινά ucas, που στηρίζονται σε soft cell Conax)

Πάντως υπήρχε γενικό πρόβλημα στον hotbird γι άλλη μια φορά ,ενώ στις 7W έπαιζε κανονικά.

Απάντηση: Re: Κλείδωμα καναλιού

Ο Commander δεν έχει original Irdeto. Απλά το UCAS του, στηρίζεται σε soft cell Irdeto (διαθέτει δηλαδή καλύτερη εξομοίωση του Irdeto, από τα κοινά ucas, που στηρίζονται σε soft cell Conax)
Ακριβώς. Θυμάμαι που είχαμε δοκιμάσει σε ένα φίλο κάρτα nova, version 2, και δεν την έπαιζε...

Απάντηση: Re: Κλείδωμα καναλιού

Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τις κάρτες Al Jazeera, αφού πολλές από αυτές κλειδώνουν, ειδικά αν παίζουν σε ανεπίσημα ή παλαιότερα επίσημα μέσα (μόνο οι Irdeto, οι Viaccesss παίζουν μια χαρά, αλλά δεν δείχνουν τα κανάλια του Nilesat ή του Badr και άρα και το HD).
Οπότε δέκτες με αυθεντικό irdeto, χρήση μωβ irdeto cam ή μόνιμη λήψη από nilesat φαντάζουν σαν σίγουρες λύσεις.

κατι μπερδεμα πρεπει να εχει γινει εκει με τα καναλια εκει που τα εβλεπα ελευθερα απο nilesat το 1 2 3 4 με pach

τωρα βλεπω μονο το 1 και το 2:bigcry: