ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ

Παίδες ο send ήταν απολύτως συνεπής μέ τίς προειδοποιήσεις του...
Και προσωπικά προτιμώ να υπενθυμίζονται οι κανόνες τού παιχνιδιού-ακόμα και εάν δεν μού αρέσουν καμιά φορά-παρά να εμφανίζονται ξαφνικά στο ντούκου και χωρίς συνέπεια όπως έχει συμβεί στο παρελθόν ...

Οταν συνομιλείς με κάποιον κι οι απόψεις δεν συμβαδίζουν,υπάρχουν δυό λύσεις κατ' εμέ:

-Σταματάς γιατί δεν έχει νόημα και μαθηματικά θα καταλήξει σε καυγά.
-Συνεχίζεις,αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις επί προσωπικού,στέκεσαι στην ουσία των επιχειρημάτων του "άλλου" και πολιτισμένα-χωρίς χαρακτηρισμούς αντιπαραθέτεις τα δικά σου.

Ο διαχειριστές οφείλουν να τηρούν τους κανονισμούς του φόρουμ κι ο send δεν νομίζω,να μπορεί κάποιος να ισχυρισθεί,ότι στερείται ευρύτητας πνεύματος και διαλλακτικότητας.Το αντίθετο θάλεγα.

Αλήθεια, είναι δύσκολο να κάνεις διάλογο με κάποιον που δεν συμφωνείς,χωρίς να κάνεις κριτική παρά μόνο για τις απόψεις του;
Η προσωπική επίθεση, όχι μόνο δεν έχει κέρδος, αλλά και αυτός που την κάνει, χάνει σε αξιοπιστία...

Re: Απάντηση: ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ

Αλήθεια, είναι δύσκολο να κάνεις διάλογο με κάποιον που δεν συμφωνείς,χωρίς να κάνεις κριτική παρά μόνο για τις απόψεις του;
Η προσωπική επίθεση, όχι μόνο δεν έχει κέρδος, αλλά και αυτός που την κάνει, χάνει σε αξιοπιστία...

Λες ε?
Δεν σε ενοχλεί η π@π@ριά που τρως από παντού και τη ζητάς κι εδώ μέσα δηλαδή...
Όχι, δεν πάει έτσι. Εδώ δεν είναι παράθυρο δελτίου ειδήσεων. Εδώ θα πεις αυτό που βλέπουν τα μάτια σου, όχι αυτό που τραγουδάς με το τηλεκοντρολ στο χέρι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ

Λες ε?
Δεν σε ενοχλεί η π@π@ριά που τρως από παντού και τη ζητάς κι εδώ μέσα δηλαδή...
Όχι, δεν πάει έτσι. Εδώ δεν είναι παράθυρο δελτίου ειδήσεων. Εδώ θα πεις αυτό που βλέπουν τα μάτια σου, όχι αυτό που τραγουδάς με το τηλεκοντρολ στο χέρι...
Το να κάνεις κριτική στις απόψεις του άλλου είναι π@@ιά;Τα δελτία ειδήσεων έχουν γίνει ένα απέραντο καφενείο.Δεν αποτελούν κριτική άποψη αλλά προσωπική επίθεση.Εδώ δεν ισχύει αυτό,ούτε θέλω εγώ να ισχύσει.