Κλείνει το Play.com!

Ναι στο HMV είναι άσχημα τα πράγματα … φαλίρισαν … πολλές απολύσεις …
Ξέρω ότι δεν έχει και πολύ πλάκα… παρόλα αυτά η αυθόρμητη αντίδραση υπαλλήλων μέσω του Tweeter οδήγησε σε ένα αξιοσημείωτο περιστατικό

v2-HMV-tweets-redundancies4.jpg

http://www.independent.co.uk/news/u...iveblog-their-own-mass-execution-8475491.html

To play αν έχω καταλάβει καλά δε φαλίρισε, απλά προχώρησε σε διάφορες συμφωνίες για την αποχώρηση του από την αγορά… δε ξέρω τις λεπτομέρειες

Απ´όσο διαβάζω "they are stopping selling items and will be a marketplace only for 3rd party sellers".

Ας ελπίσουμε όπως είπατε να μην ανεβάσει το amazon τιμές είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Πάντως δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπαίνουμε σε συγκρίσεις. Από την στιγμή που όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι στην διάθεσή μας, ψάχνουμε αυτό που θέλουμε και το αγοράζουμε από όποιο κατάστημα έχει την πιο συμφέρουσα τιμή+μεταφορικά. Άλλες φορές είναι το amazon, άλλες το ebay, άλλες το play.com κλπ, ανάλογα τι είναι αυτό που αγοράζεις.

Απ´όσο διαβάζω "they are stopping selling items and will be a marketplace only for 3rd party sellers".

Ας ελπίσουμε όπως είπατε να μην ανεβάσει το amazon τιμές είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Πάντως δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπαίνουμε σε συγκρίσεις. Από την στιγμή που όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι στην διάθεσή μας, ψάχνουμε αυτό που θέλουμε και το αγοράζουμε από όποιο κατάστημα έχει την πιο συμφέρουσα τιμή+μεταφορικά. Άλλες φορές είναι το amazon, άλλες το ebay, άλλες το play.com κλπ, ανάλογα τι είναι αυτό που αγοράζεις.

Σωστος! :a0210:

το χα παρει με καλο ματι παντως το hmv αντιθετως με το play..... ειδικα 2-3 φορες που χα παει λονδινο κ το ειδα μπροστα μου τη πρωτη φορα κατα συμπτωση εκλεισα 3ωρο μεσα!!!!! Ατελειωτο μαγαζι κ τις 3 φορες η πιστωτικη εγραψε 3ψηφιο νουμερο!!!!

Ε, το offline shopping ειναι (ηταν μαλλον) απολαυση....

ετσι για να θυμηθω παλιες καλες στιγμες..... το πρωτο μου bluray ποτε το πηρα απτο HMV !!!! Ηταν τοτε που εβαζε προσφορα της βδομαδας κατι 10 λιρες νομιζω.... "I am legend" και ακομα δεν ειχα παρει bluray player......