Κλείσιμο του Winamp μετά από 15 χρόνια λειτουργίας....

billias7815

Established Member
24 October 2011
176
Η είδηση εδω : http://www.techgear.gr/winamp-rip-80694/

Ήταν ένας από τους πρώτους και πιο εύχρηστους mp3 players και παρέμεινε τουλάχιστον για μένα για πολύ καιρό...Δυστυχώς σιγά σιγά τα παλιά δίνουν την θέση τους σε νέα ...

What?
Τον χρησιμοποιώ ακόμα!
Θρύλος στο mp3 playback.
Απο ποια παρεμφερή προγράμματα εχει αντικατασταθεί πλέον?

Απίστευτο μου φαίνεται! Αλλά όντως, ποιά προγράμματα το αντικατέστησαν; Για μουσική ακόμα αυτό χρησιμοποιώ.

Απάντηση: Re: Κλείσιμο του Winamp μετά από 15 χρόνια λειτουργίας....

Foobar.
Υπάρχει ολόκληρο νήμα εδώ.

Η yahoo σκότωσε κάποτε το Musicmatch
Η aol τώρα το winamp

Αυτές οι εταιρίες μεγαθήρια… που αγοράζουν επιτυχημένα διαμαντάκια για τη συλλογή τους, συνήθως δεν έχουν τον τρόπο να τα διαχειριστούν.

Η γνώμη μου είναι ότι με την έλευση του spotify και την ανάπτυξη παρεμφερών υπηρεσιών η αναπαγωγή απλώς των mp3 πέρασε σε 2η μοίρα.Και για εμένα παραμένει από τους πιο εύχρηστους mp3 player.Συμφωνώ απόλυτα με τον tmjuju..

Όσα PC και laptop έχουν περάσει απ' τα χερια μου, μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος ήταν το πρώτο πρόγραμμα που εγκαθιστούσα.
Και φυσικά το χρησιμοποιώ ακόμα, ό,τι πιο ευχρηστο!

Ρε παιδιά ακόμη θα μπορούν να το χρησιμοποιούν όσοι το χρησιμοποιούν. Απλά δε θα εξελίσσεται. Αν και θεωρώ ότι λίγοι είναι αυτοί που περιμένανε κάποια εξέλιξη στο winamp. Υπάρχουν σαφώς πιο audiophile προγράμματα για να χρησιμοποιεί κάποιος. Βέβαια το winamp ήταν πάντα από τα πιο εύχρηστα και τα πιο ελαφριά προγράμματα.

Απο τοτε που βγηκε το χρησιμοποιω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ομως!!Απο τους πιο ελαφριους και ποιοτικους players που εχουν βγει,με απειρα plugins για βελτιωσεις του ηχου,συμβαδιζοντας παντα με τις αναγκες της εξελιξης της μουσικης και γενικα του ηχου.
Ελπιζω τα...φανατικα τσακαλακια του να συνεχιζουν να δημιουργουν plugins για την (τελευταια) εκδοση που θα μεινει στα pc μας ωστε να το κρατανε ενημερωμενο,σαν να μην εγινε τιποτα!

εδω η micro$oft εκλεισε το messenger αφου πρωτα αγορασε το skype και σας κανει εντυπωση για το winamp? εκανε τον κυκλο του, οπως και πολλα αλλα.