Κλιματιστικό LG, Samsung ή κάτι άλλο ?

Re: Απάντηση: Κλιματιστικό LG, Samsung ή κάτι άλλο ?

Ζαφείρη μιλάς σαν πωλητής...? σαν εγκαταστάστης...? κάτι τέτοιο μου 'μυρίζει' πάντως...

Για τα LG έχεις κάποια πληροφορία κ το λες ή απλά το λες επειδή είναι ας πούμε LG κ όχι Mitsubishi ?

Το να λες δεν είναι κλιματιστικά είναι λίγο αν μη τι άλλο απαξιωτικό... αν μιλάς εκ των έσω, πιθανότατα τότε να ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω... πάντως επί των LG, η ίδια η εταιρεία δίνει γραπτή εγγύηση 5 ετών για την μονάδα την μέσα κ άλλα 5 για την μονάδα την έξω...κάτι είναι κ αυτό...

Καλημερα αγαπητε Μιχαλη και σε ολη την παρεα-bye-
Φυσικα και μιλαω εκ των εσω .....δεν θα πω οτι ξερω 5 πραγματα παραπανω θα πω οτι τα συνανταω μπροστα μου καθε μερα....
Να διευκρινησω το εξης οτι δεν εχω κατι με την lg αλλα η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οταν θελω κλιματιστικο θελω κλιματιστικο και τελος......
Χρηματα χαβαλε για καθρεφτες και τετοια μπαρμπουτσαλα εγω δεν δινω και θα συμφωνησω με τον φιλο sfortis παραπανω οτι ναι μεν ειναι εντυπωσιακα αλλα δεν εξαφανιζονται στον χωρο πραγμα που σημαινει οτι σε ολες τις περιπτωσεις θα εχεις μια κουμουτσα πανω απο το κεφαλι σου απλα στην μια περιπτωση η κουμουτσα ειναι ομορφη ενω στην αλλη κατι ουδετερο.
Τωρα οσο για την εγγυηση σιγουρα τα 5 χρονια στην εσωτερικη μοναδα ειναι μεγαλη υποθεση γιατι ως γνωτον υπαρχουν και τα ηλεκτρονικα εκει μεσα......

Απάντηση: Re: Κλιματιστικό LG, Samsung ή κάτι άλλο ?

... Sanyo KCR74EH με 250 χωρίς τοποθέτηση (δηλαδή + 70-80 ) ...
Νομίζω ότι αυτό είναι ότι πρέπει για τον χώρο σου, είναι κλάσης Α, μικρός ο χώρος οπότε δεν θα ζορίζεται κιόλας, είναι σούπερ.