ΚLIPSCH PS3 LG 42" ΜΕ ΤΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ???

aggelos45

New member
17 September 2008
51
Αθηνα Ελλαδα
Να 'μαι παλι και εγω συντροφοι και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι εκανα την αγορα που ηθελα στα ηχεια αλλα θελω τα φωτα σας για τον ενισχυτη!

Λοιπον τα ηχεια που παρηγγειλα ειναι τα εξης :

1.Klipsch RF 52
2.Klipsch RC 10
3.Klipsch RB 51
4.Velodyne VX 10

Τα ακουσα με YAMAHA RX-V 463 και μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε το αποτελεσμα πολυ γιατι πιστευω οτι αν τους δωσω ρευμα θα κελαηδησουν
και ετσι δεν τον πηρα.

Οποτε ψαχνω για ενισχυτη 5.1 με HDMI μεχρι 500 ευρω αλλα να τα σηκωνει ρε παιδι μου !

Πηγη ειναι το PS3 βεβαια !

Καμια ιδεα?-bye-:grinning-smiley-043

Tα ηχεια σου θελουν μουσικο ενισχυτη γιατι τσιμπανε λιγο και λογω του οτι ειναι ευαισθητα, δεν χρειαζονται απαραιτητα πολλα αλλα μαλλον καλα βατ.
Σου προτεινω τον HARMAN CARDON 255 που στο e-shop τον εχει στην πολυ καλη τιμη των 550 περιπου ευρω

Επειδή τα ηχεία σου από ότι κατάλαβα τα πήρες για Home Cinema κι επειδή έχω κι εγώ Klipsch ηχεία (RB 61, RC 52) σου προτείνω να ανέβεις λίγο στο budget σου και να δεις τον ONKYO 876. Θα ακούσεις τα ηχεία σου όπως δεν τα άκουσες μέχρι τώρα και θα απολαμβάνεις πραγματικά τις ταινίες που θα βλέπεις. Και στη μουσική είναι μια χαρά επίσης.

Ρίξε μια ματιά επίσης στους ακόλουθους:
Pioneer VSX-1018AH-S
Pioneer VSX-LX51

Last edited:
Ευχαριστω αλλα το μπατζετ μου ειναι ιδιαιτερα στριμωγμενο Πανο οποτε δεν μπορω να ανεβω τοσο πολυ.

Και με ενδιαφερει κυριως η μουσικη !

Τωρα οσο αφορα τον HARMAN 255 τα 7 χ 50 W δεν ειναι πολυ λιγα ?
Τα ηχεια λενε 100 W RMS

επειδη τα ηχεια ειναι πολυ ευαισθητα σε σχεση με τα υπολοιπα της αγορας θα σου προτεινα να πας σε καποιο μοντελο της marantz που μπορει απο ρευματα να μην φημιζεται αν μη τι αλλο ομως εχει την μουσικοτητα που απαιτειται ωστε σε τοσο ευαισθητα ηχεια να ακουσεις σωστο αποτελεσμα!!μην πας σε yamaha h poineer σε κλιπσ!!!δεν θα σου αρεσει αυτο που θα ακουσεις!!!

Λοιπον εκανα ενα ψαξιμο και κατεληξα σε τρια κομματια και περιμενω συμβουλες.

1.Marantz SR 4003
2.Harman Kardon AVR 255
3.Onkyo TX-SR 606

Να σημειωθει οτι ακουω κυριως μουσικη !

Ευχαριστω

Επειδή και εγώ ψάχνομαι και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά δες μήπως σε καλύπτει ο Denon 1909.. .Γενικά οι Denon εχουν καλό και "μουσικό" ήχο, αλλά θα πρέπει να τον ακουσεις με το setup σου πριν αποφασίσεις...

-bye-Εγω προσωπικα εχω τα ΚLIPSCH RF 3 S2 με τον DENON 3808 και ειμαι σιγουρος πως ο 1909 με τα δικα σου ηχεια θα δεσει πιο καλα απ ολους:grandpa:

ευχαριστω ρε παιδια για την βοηθεια το ψαχνω για τον DENON τωρα αλλα μια ερωτηση ακομα.

Ειναι δυνατον ο ONKYO να λεει 140W ανα καναλι και να βγαζει μονο 26 οπως λεει εδω ?

http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=198160&pid=1922908&mode=threaded&start=

Ειπαμε να κλεψουν λιγα βατ αλλα οχι κι ετσι ! Ισχυει κατι τετοιο?
Αν ναι γιατι ο κοσμος αγοραζει ONKYO ?

θα πρεπει να ανεβεις λιγο για να εχεις σωστο αποτελεσμα ο yamaha 1800 θα σου κανει πολυ καλα τη δουλεια

ευχαριστω ρε παιδια για την βοηθεια το ψαχνω για τον DENON τωρα αλλα μια ερωτηση ακομα.

Ειναι δυνατον ο ONKYO να λεει 140W ανα καναλι και να βγαζει μονο 26 οπως λεει εδω ?

http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=198160&pid=1922908&mode=threaded&start=

Ειπαμε να κλεψουν λιγα βατ αλλα οχι κι ετσι ! Ισχυει κατι τετοιο?
Αν ναι γιατι ο κοσμος αγοραζει ONKYO ?

Μην τρελλαθουμε ,τωρα εχω τον 805 με τα αναισθητα wharfedale σειρα 8 (86 db ) και εχω δει τεραστιες διαφορες σε σχεση με τους pionner vsx-d 2011 , yamaha rx-v 1500 sony rb 1080 που ειχα πριν . Για να καταλαβεις οι υπολοιποι για να βγαλουνε την ιδια ενταση που δινει ο onkyo με το volume στο 50 % επρεπε να εχεις το volume στο 75 % .
Ειδικα ο yamaha και ο sony ηταν ακομα πιο πισω σε ρευματα.
Διαβασε και εδω που υπαρχει αναλυτικο τεστ στον 805 και θα δεις οτι επαληθευονται αυτα που ακουω στον δικο μου