ΚLIPSCH PS3 LG 42" ΜΕ ΤΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ???

Ευχαριστω φιλε εγω κοιταω τον 606 αλλα φοβηθηκα με αυτα που γραφουν !

Δεν λεω, χρυσοι και αγιοι οι HARMAN αλλα οχι και 26W ο ONKYO !

Ελεος

Harma(n) οφθαλμών και ώτων... !!! Denon δεν έχω ακούσει αλλά επειδή έπαιζα κι εγώ μεταξύ 606 και 255, τους ακουσα στα ίδια ηχεία (Wharfedale σειρά 9) και μου ακούστηκε αρκετά πιο... πως να το πω, καθαρός ο Η/Κ. Γιαυτό και τον τσίμπησα. Άσε που δεν συγκρίνεται η μια αντιπροσωπεία με την άλλη όπως διαβάζω απο δω κι απο κει. Πράγμα που παίζει πια πολύ μεγάλο ρόλο για μένα μετά απο τη νίλα που έπαθα με το ps3 και τη Sony μπΕλλάς.

τι επαθε το Sony ?
εχω το 80αρι και στο τριμηνο επανω δεν διαβαζε ουτε CD ουτε παιχνιδια ουτε BLU RAY και το πηγα στο service και μου εδωσαν ανακατασκευασμενο αλλα ειναι μια χαρα !

Κανενας αλλος για το θεμα του ενισχυτη ? ΚΑΙΓΟΜΑΙ

Tο ps3 μου το έπαθε αυτό που λές ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ (4 ps3 άλλαξα μέσα σε 5 μήνες). Ναι μεν το αντικατέστησαν αλλά το ξέρεις οτι δεν σου ανανεωνουν την εγγύηση όμως κάθε φορά που το αντικαθιστούν; Οφείλουν να την ανανεώνουν για 1 χρόνο, αλλά εκείνοι το κάνουν για 3 μήνες και ΑΝ... Άσε που κανονκά η εγγύηση του έπρεπε να είναι 2 χρόνια...

Και ιδού ο νόμος:
--------------------
N.2251/94 περί Προστασίας Καταναλωτή:

Άρθρο 5: Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Παράγραφος 4. Αν κατά τη διάρκεια της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται την επισκευή ή βραδύνει υπερβολικά, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ή την αναστροφή της πώλησης. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.
-----------------------

Σόρρυ για το offtopic αλλά να ξέρουμε και τι μας γίνεται...

ναι ρε φιλε και εμενα το ιδιο μου ειπανε οτι η εγγυηση ειναι 1 χρονος απο την αγορα και οτι αν χαλασει μετα εκτος εγγυησης δεν του κανουν service γιατι δεν τα ανοιγουν ειπε εδω και τα στελνουν Ιαπωνια αλλα θα τους δωσω το χαλασμενο και 270 ευρω και θα μου δωσουν επισκευασμενο !!!

κανονικα η εγγυηση ειναι 2 χρονια σε χωρες της ευρωπαικης ενωσης

off topic βεβαια αλλα μας ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι !
Τελος παντων καποιος για τον ενισχυτη?

Αν δεν τους ακούσεις ότι και να σου πει κάποιος θα είναι εντελώς υποκειμενική άποψη. Εγώ έχω klipsch με denon αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι με τον HK δεν θα έπαιζαν καλυτερα, γιατι πολύ απλά δεν τα έχω ακούσει.
Οπότε ή πάρε κάποιον βάση χαρακτηριστικών να ξεμπερδεύεις ή πάρε σβάρνα τα μαγαζιά και άκουσε τους έναν έναν.
Ότι και να επιλέξεις , καλές ακροάσεις ,τα ηχεία πετάνε!!
-bye-