Klipsch RF-62/82.. Ναι ή ου;

racer

AVClub Addicted Member
2 February 2009
2,912
Rotterdam
Καλησπέρα. Είδα σε πολύ καλή τιμή τα 2 ηχεία του τίτλου (250 τα 62 και 350 τα 82) και μπήκα στο τριπάκι για το αν αξίζει να πάρω ένα setάκι

Ενισχυτή έχω τον h/k AVR-255 και ηχεία τα εξής:

2x αυτά τα Sony για μπροστινά

DSC_5317.jpg
DSC_5320.jpg

2x αυτά τα Sony για surround

DSC_5314.jpg
DSC_5315.jpg

Και ένα κεντρικό Klipsch RC-62

Αν πάρω ένα σετάκι Klipsch, λέω να βάλω τα μεγάλα Sony για surround, ίσως πάνω σε βάσεις.

Τα ερωτήματα τώρα..

Αξίζει αυτή η αγορά; Θα δω διαφορά; :p Τα RF-62 είναι καλύτερη αγορά, δεδομένου ότι έχω και το RC-62; Αξίζουν τα 100 παραπάνω τα 82 σε σχέση με τα 62; Να πω ότι δεν έχω τρομερές απαιτήσεις. Η χρήση κυρίως ταινίες από το HTPC είναι.

Αυτά προς το παρόν.. ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Αν σου αρέσει ο ήχος των Klipsch πάρε και τα 2 σετάκια (για να κανεις 5.1 μόνο με klipsch) και βάλε στην άκρη τα sony. Η διαφορά θα είναι μεγάλη.

Από το RC-62 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσω εδώ σετ ηχείων/ενισχυτών γι' αυτό και ρωτάω εσάς :)

Τώρα αυτό που λες λίγο δύσκολο λόγω budget.. στο μέλλον ίσως :)

ΥΓ. 5.0, δεν έχω sub :p

Απάντηση: Re: Klipsch RF-62/82.. Ναι ή ου;

Από το RC-62 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσω εδώ σετ ηχείων/ενισχυτών γι' αυτό και ρωτάω εσάς :)

Τώρα αυτό που λες λίγο δύσκολο λόγω budget.. στο μέλλον ίσως :)

ΥΓ. 5.0, δεν έχω sub :p

Οκ τότε. Πρόχώρα με την αγορά ενώς από τα δύο. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από τώρα.

Προχώρα στην αγορά τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Εφόσον όμως μιλάμε για σινεμά θα πρέπει στις άμεσες προτεραιότητες σου να βάλεις και την απόκτηση ενός s.w.
Σινεμά χωρίς S. W. δεν νοείται.

Προς τα RF-62 κλείνω. Και τα 2 πάντως θεωρούνται πολύ καλά ηχεία αν δεν κάνω λάθος, και σε αυτή την τιμή είναι ακόμα καλύτερα :). Μου μπήκε η σκέψη και για 2xRF-62 αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό προς το παρόν.

Πάντως αν μπουν RF για surround υπάρχει κάποιο "θέμα"; Βλέπω ότι τα surround της Κlipsch έχουν μεγάφωνα από 2 πλευρές, αυτό που οφελεί; Δεν είναι θέμα η τοποθέτησή τους; Να ξεκαθαρίσω ότι δε με ενδιαφέρουν RS ηχεία, απλά ρωτάω εγκυκλοπαιδικά.

dvotsis, θα έρθει και αυτό κάποια στιγμή :)

Μπορείς να μας πεις που τα βρήκες τα rf82 στα 350 euro το ζευγάρι τη στιγμή που στο σκρουτζ το λιγότερο είναι 880 euro να πάμε να πάρουμε και εμείς?

Να σε ενημερώσω ότι είναι τιμή τεμαχίου και όχι ζεύγους (και πάλι πολύ καλή αλλά φοβάμαι όχι αυτή που θές).

hifisound.de

Από εκεί είχα πάρει και το RC-62, μια χαρά όλα.

Σε ευχαριστώ πολύ...

Να σε ενημερώσω ότι είναι τιμή τεμαχίου και όχι ζεύγους (και πάλι πολύ καλή αλλά φοβάμαι όχι αυτή που θές).

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.Μου έκανε εντύπωση να είχε 350 το ζευγάρι.Και πάλι όπως λες εδώ έχουν τουλάχιστον 900 και εκεί τα πέρνεις με 700 οπότε όντως είναι πολύ καλη τιμή.