kmplayer hd control - δε δουλευει

klamia71

AVClub Addicted Member
5 November 2007
2,384
με ποιον rendener ενεργοποιημενο μπορω να αλλαξω το brightness - color και τισ υπολοιπες ρυθμισεις?

προσ το παρον δε δεχεται καμια απο τις αλλαγες που κανω στο hw control

ολοι οσοι χρησιμοποιειται ton kmplayer μπορειται και ρυθμιζεται το brightness? μονο σε μενα δε δουλευει?

Στην τελευταία έκδοση, ούτε εμένα δουλεύει.
Μόνο mkv αρχεία έχω δοκιμάσει.
Αλλά είναι ψιλοαδιάφορο, γιατί έχω κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον προβολέα και την οθόνη.
Αν αυτές δεν είναι ικανές, τότε μπορείς να αλλάξεις την φωτεινότητα στον codec που χρησιμοποιείς.
Πας filter διαλέγεις τον coreavc πχ και αλλάζεις την φωτεινότητα-contrast.

Σε μία παλαιότερη version που έχω πάντως, λειτουργούν κανονικά.

τον coreavc χρησιμοποιω
απλα βγαζει πολυ μαυρο και επειδη εχω τον IN83 ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟ μαυρο ειναι γενικα στις σκοτεινες σκηνες πεφτει πολυ μαυρηλα...
ποιον προβολεα εχεισ εσυ?

νομιζω οτι με τον vr9 μπορεις να κανεις ρυθμισεις

νομιζω το εχω καταφερει μεσα απο τις ρυθμισεις του εξωτερικου φιλτρου βιντεο που εχω βαλει !

δεν θυμαμαι τι φιλτρο εχω βαλει ...μαλον το Coreav ...

απο εκει θυμαμαι να πειραξα τις ρυθμισεις !
μονο οταν δεν βαζεις εξωτερικα φιλτρα νομιζω μπορεις να ρυθμιοσεις τις φωτεινοτητες και κοντραστ

το ιδιο και σε μενα η τηλεοραση μου ειχε αρκετο μαυρο και στις ματροσκες εδειχνε σκοταδια σε καποιες σκηνες ...

Απάντηση: Re: kmplayer hd control - δε δουλευει

τον coreavc χρησιμοποιω
απλα βγαζει πολυ μαυρο και επειδη εχω τον IN83 ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟ μαυρο ειναι γενικα στις σκοτεινες σκηνες πεφτει πολυ μαυρηλα...
ποιον προβολεα εχεισ εσυ?

νομιζω οτι με τον vr9 μπορεις να κανεις ρυθμισεις

Τον Optoma 70.
Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και το έλυσα με τον εξής τρόπο.
Έβαζα patterns και το μαύρο έφτανε μέχρι το digital 20 !!!!!
Νομίζω ότι έχει ένα bug? το coreavc.
Στα properties στο κεντρικό tab (option) και εκεί που λέει Output levels, το default είναι auto detect.
Επέλεξε λοιπόν tv και θα "φωτίσει" η εικόνα σου.
Δοκίμασε το με το pattern της φωτεινότητας για να δεις την διαφορά και κάνε την ρύθμιση σου πλέον από τον προβολέα.