Κοιτάζοντας την Ανατολική Αγορά {split from Penultimate zen}

το ίδιο το taobao έχει και προτείνει ατζέντηδες

χρεώνεσαι την προμήθεια του ατζέντη για δύο κυρίως λόγους, ο πρώτος είναι η γλώσσα (κανείς σχεδόν στο taobao δεν ξέρει αγγλικά) και ο δεύτερος και σπουδαιότερος είναι οτι σου δίνει τη δυνατότητα Paypal ...

τεσπα, η πρώτη παραγγελία θα είναι σχετικά μικρή για τσεκ ... και βλέπουμε .....

Δημητρη αν το κοστος ειναι κατω απο 100$ κατα 99% δεν θα εχεις θεμα και με το τελωνειο ;)

Εχω παθει πλακα απο το πρωι που τα βλεπω... η χαρα του μπιμπλικιου...

Υ.Γ. με τον ο-"βιβλιο" επικοινωνησες; Αυτον που προτεινει και το site;

Δημητρη αν το κοστος ειναι κατω απο 100$ κατα 99% δεν θα εχεις θεμα και με το τελωνειο ;)

Εχω παθει πλακα απο το πρωι που τα βλεπω... η χαρα του μπιμπλικιου...

Υ.Γ. με τον ο-"βιβλιο" επικοινωνησες; Αυτον που προτεινει και το site;

κοίτα Στέλιο

και τελωνείο να περάσουν ορισμένα από αυτά δεν τρέχει μία, δεν είναι το κόστος το θέμα, αλλά μην υπάρχει κανένα θέμα με πιστοποιήσεις CE και τα ρέστα ...

γι'αυτό η πρώτη παραγγελία θα είναι μόνο κουτιά ...., τουλάχιστον να τσεκάρουμε το υπόλοιπο κύκλωμα , θα είναι χωρίς ψύκτρες (οπότε σε φλατ χοντρό φάκελο) με απλό ταχυδρομείο ....

θα δείξει ...

*είπαμε, ξαφνικά το ebay μοιάζει πανάκριβο, ποιός να το περίμενε ε??
έχω βρει και κάτι άλλους πωλητές με πολύ καλό feedback Που έχουν απίστευτα πράγματα σε απίστευτες τιμές ....

Αρχιζω και εγω να το φοβαμαι με αυτες τις τιμες.
Η λογικη λεει οτι ευκολα μπαινουν στο ebay οπως οι υπολοποι κινεζοι και μοσχοπουλανε. Αλλα για καποιο περιεργο λογο δεν το κανουν (;)
Παντως ειμαι και εγω μεσα!!! Αξιζει το ρισκο.

Τωρα για το τελωνειο δυο πραγματα.
Το οριο ειναι συνηθως 40-50 δολλαρια.
Απο εκει και περα παιζει και το βαρος.
Εννοειται οτι οταν φερνεις εναν ενισχυτη με αναγραφομενη τιμη 60 δολλαρια και βαρος 15 κιλα , καπως πρεπει να σε χρεωσουν.
Οποτε αν υποκειται στην κατηγορια "ενισχυτικα-ηχος" το χαρατσι ειναι 150 ευρω πανω κατω.

Αρχιζω και εγω να το φοβαμαι με αυτες τις τιμες.
Η λογικη λεει οτι ευκολα μπαινουν στο ebay οπως οι υπολοποι κινεζοι και μοσχοπουλανε. Αλλα για καποιο περιεργο λογο δεν το κανουν (;)
Παντως ειμαι και εγω μεσα!!! Αξιζει το ρισκο.

Τωρα για το τελωνειο δυο πραγματα.
Το οριο ειναι συνηθως 40-50 δολλαρια.
Απο εκει και περα παιζει και το βαρος.
Εννοειται οτι οταν φερνεις εναν ενισχυτη με αναγραφομενη τιμη 60 δολλαρια και βαρος 15 κιλα , καπως πρεπει να σε χρεωσουν.
Οποτε αν υποκειται στην κατηγορια "ενισχυτικα-ηχος" το χαρατσι ειναι 150 ευρω πανω κατω.

πραγματικά οι τιμές είναι κάπως ...

από την άλλη, πιάνει ο κινέζος το αλουμίνιο και το τρίβει με το χέρι 1 μέρα και παίρνει μισθό 50 ευρώ τον μήνα....

Last edited:
να κάνουμε μια παραγκελιά ολλοι μαζι απο κανα 50-80 ευρα εκαστος να αξίζει τον κόπο τελωνεία μεταφορικά κτλ κτλ ...

εεεε ??? τι λέτε ??/

θα γίνει και αυτό Βασίλη, σε 2η φάση ...

θα κάνουμε πρώτα μια μικρή με 4-5 κουτάκια και βλέπουμε ...

ο ατζέντης λέει οτι σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας διαπραγματεύεται με τον πωλητή τις τιμες προς τα κάτω ...