Κοιτοντας το αλμπουμ.....

Palimpsest

Established Member
17 June 2006
210
Limhamn/Skania/Sverige
2001 στην Αουτομπαν απο Μιλανο για Μαλμο....
Εσεις?
Σπιρος
ΥΓ/Προσοχη στην απολυτη ελειψη κραδασμων!

Attachments

• max a.JPG
    max a.JPG
    79 KB · Views: 72
Σε εναν φιλο....
Η κοκκινη ειναι για πουλημα αν ενδιαφερεται κανενας!
Το καινουργιο μοντελο ειναι ηδη παραγγελμενο!
Σπιρος

Attachments

• PIC00006 b.JPG
    PIC00006 b.JPG
    99.3 KB · Views: 68
Θα το σκεφτόμουν, αν δεν είχα βάλει στο μάτι μιά Murcielago...

ελα τωρα, θα παρεις και το ειδικα φιαγμενο ρολλοβερμπαρ που εχει μεσα, μονο αυτο εκανε 5,000 Ευ εξτρα, θα αλλαξεις μονο το ταμπελακι με το δικο σου ονομα!
Σπιρος

Attachments

• PIC00013 b.JPG
    PIC00013 b.JPG
    46.5 KB · Views: 37
σε εναν αλλο φιλο, συλλεκτης ΕΜΤ οπως φαινεται και PS1, αφου ο βλαξ επιμενει οτι ακουγονται καλυτερα και απο Studer & μερικα πολυ ακριβα, τα οποια πουλησε σε Κορεατες για πολλα λεφτα!
Σπιρος

Attachments

• PIC00016 c.JPG
    PIC00016 c.JPG
    61.5 KB · Views: 19
  • PIC00018 c.JPG
    PIC00018 c.JPG
    66.7 KB · Views: 14
  • PIC00027 c.JPG
    PIC00027 c.JPG
    87.7 KB · Views: 16
Μιας και μιλάμε για άλμπουμ..
2004. καλοκαίρι..
Γυρνούσα μαλιά κουβάρια απο την δουλειά για να προλάβω κάτι πολύ σημαντικό... το οποιό απ'οτι φαίνεται εκτός οτι έδωσε φτερά σ'εμένα έδωσε φτερά και στο Mini..:music-smiley-005:

Attachments

• ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±(35).jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±(35).jpg
    49.5 KB · Views: 43
Palimpsest said:
2001 στην Αουτομπαν απο Μιλανο για Μαλμο....
Εσεις?
Σπιρος
ΥΓ/Προσοχη στην απολυτη ελειψη κραδασμων!

Βρε Σπυρο εσεις εκει στη Σουηδια μεχρι 90 χιλμ επιτρεπεται .........

τι τις θελετε τις Μαζερατι ;;;;;;;;;; :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Κοιτοντας το αλμπουμ.....

Palimpsest said:
Τελειωτατο, θα ηθελα να ημουν μεσα στο μινι!
Σπιρος

Η φωτογραφία είναι μάπα καθότι τραβηγμένη απο κινητό..

Και έχεις δίκιο Σπύρο:ernaehrung004: ..η αίσθηση που δίνει το άτιμο το Μινι είναι φανταστική...

Ωραιες φωτογραφιες!
ΕΡωτηση ειναι αυτο το θρεντ, που βαζουμε φωτος απο αυτοκινητα μονο ή σαν αυτες (τις δευτερες) του Palimpsest, ή γενικα δικες μας (ωραιες) φωτογραφιες?

Περι ορέξεως... σπανακοκολοκυθομπιφτεκοτυροπρασομελιτζανόπιτα!
Αστειέυομαι..

Palimpsest said:
ελα τωρα, θα παρεις και το ειδικα φιαγμενο ρολλοβερμπαρ που εχει μεσα, μονο αυτο εκανε 5,000 Ευ εξτρα, θα αλλαξεις μονο το ταμπελακι με το δικο σου ονομα!
Σπιρος

μπα... έδωσα τον λόγο μου τώρα στον άλλον, ντρέπομαι να τον πάρω πίσω... Αφού δώσαμε τα χέρια...τελείωσε...

καλα BIOS
αφου προτιμας ενα DKW απο ενα καθαροαιμο, οπως επιθυμεις!
Ευαγγελε, 110 ειναι το οριο στην Σουηδια, αλλα σε μερικες περιοχες δοκιμαζουν 120! Μετα απο καμμια 20αρια χρονια ερευνας θα αποφασισουν αν θα γινει και στους υπολοιπους δρομους 120! Τυπικη Σουηδικη σκεψη, π ρ ο σ ε κ τ ι κ α!
Ntinos, βαζεις οτι φωτογραφιες εχεις στο αλμπουμ σου, αλλα δεν νομιζω οτι εχεις την Παμελα Αντερσσον!
Σπιρος

Palimpsest said:
καλα BIOS
Ευαγγελε, 110 ειναι το οριο στην Σουηδια, αλλα σε μερικες περιοχες δοκιμαζουν 120! Μετα απο καμμια 20αρια χρονια ερευνας θα αποφασισουν αν θα γινει και στους υπολοιπους δρομους 120! Τυπικη Σουηδικη σκεψη, π ρ ο σ ε κ τ ι κ α!
Ntinos, βαζεις οτι φωτογραφιες εχεις στο αλμπουμ σου, αλλα δεν νομιζω οτι εχεις την Παμελα Αντερσσον!
Σπιρος

Που να την βρω???

Καλο καλοκαιρι....

Palimpsest said:
καλα BIOS
Σπιρος

Ε, δεν μπορώ να κάνω τίποτα...Θα κοιτάξω να βολευτώ όπως-όπως με την Murcielago και θα δούμε γιά του χρόνου...

Χμμμμ
δεν καταλαβαινω καλα τι εννοεις, αν εχω διακοπες?
Ναι ειμαι σε διακοπες τωρα, αλλα γραφω απο τον υπολογιστη της εταιριας που εργαζομαι παρολα αυτα, μια και εχω πεταχτει να φιαξω κατι που κανενας αλλος δεν μπορουσε εδω μεσα!
Σπιρος