kpaiss AVClub Addicted Member 29 November 2006 2,129 25 September 2008 #41 Μας αρρωστησες βραδιατικα :drummer:
vas silis AVClub Enthusiast 26 May 2008 834 26 September 2008 #42 Lemarchand said: Τσιμπάτε κι ένα βιντεάκι να γουστάρετε.Δεν τα ζόρισα πολύ γιατί φοβόμουνα.Τα μεγάφωνα ζορίζονται όταν παίζουνε στον αέρα.Βέβαια πήγαινε κι άλλο... http://www.youtube.com/watch?v=wy4WRkcmV8o Click to expand... δε μου λες ; φτιάχνεις τέτοια ηχεία για να ακούς αυτές τις αηδίες ; δεν είματσε καλά...
Lemarchand said: Τσιμπάτε κι ένα βιντεάκι να γουστάρετε.Δεν τα ζόρισα πολύ γιατί φοβόμουνα.Τα μεγάφωνα ζορίζονται όταν παίζουνε στον αέρα.Βέβαια πήγαινε κι άλλο... http://www.youtube.com/watch?v=wy4WRkcmV8o Click to expand... δε μου λες ; φτιάχνεις τέτοια ηχεία για να ακούς αυτές τις αηδίες ; δεν είματσε καλά...
Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 34,974 127.0.0.1 26 September 2008 #43 Άντε βρε! Την άλλη εβδομάδα μάλλον θα έχω και τα δικά μου...
tmjuju Administration Team Staff member 21 January 2007 21,629 26 September 2008 #44 Tzimisce said: Άντε βρε! Την άλλη εβδομάδα μάλλον θα έχω και τα δικά μου... Click to expand... Βρε … πότε έφτασαν τα Χριστούγεννα
Tzimisce said: Άντε βρε! Την άλλη εβδομάδα μάλλον θα έχω και τα δικά μου... Click to expand... Βρε … πότε έφτασαν τα Χριστούγεννα
Lemarchand AVClub Enthusiast 3 September 2007 780 Αθήνα 26 September 2008 #45 vas silis said: δε μου λες ; φτιάχνεις τέτοια ηχεία για να ακούς αυτές τις αηδίες ; δεν είματσε καλά... Click to expand... Αυτά άκουγα πριν καμιά 15ριά χρόνια.Για στρώσιμο σε ανάρτηση μια χαρά την κάνει την δουλειά του.Τί θα έβαζα?Αλεξίου...?:BDGBDGB53:
vas silis said: δε μου λες ; φτιάχνεις τέτοια ηχεία για να ακούς αυτές τις αηδίες ; δεν είματσε καλά... Click to expand... Αυτά άκουγα πριν καμιά 15ριά χρόνια.Για στρώσιμο σε ανάρτηση μια χαρά την κάνει την δουλειά του.Τί θα έβαζα?Αλεξίου...?:BDGBDGB53:
Lemarchand AVClub Enthusiast 3 September 2007 780 Αθήνα 26 September 2008 #46 Tzimisce said: Άντε βρε! Την άλλη εβδομάδα μάλλον θα έχω και τα δικά μου... Click to expand... ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Καλά, μας βλέπω για 2009 χαλαρά όμως...
Tzimisce said: Άντε βρε! Την άλλη εβδομάδα μάλλον θα έχω και τα δικά μου... Click to expand... ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Καλά, μας βλέπω για 2009 χαλαρά όμως...
Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 34,974 127.0.0.1 26 September 2008 #47 tmjuju said: Βρε … πότε έφτασαν τα Χριστούγεννα Click to expand... Βρε α να χαθείτε! Βέβαια το "Την άλλη εβδομάδα θα τα έχεις" το ακούω εδώ και κανένα μήνα και αυτή η εβδομάδα δεν έρχεται... :grandpa: Γνωρίζει κανείς αν τα τέρμινα χωρίζονται σε εβδομάδες;
tmjuju said: Βρε … πότε έφτασαν τα Χριστούγεννα Click to expand... Βρε α να χαθείτε! Βέβαια το "Την άλλη εβδομάδα θα τα έχεις" το ακούω εδώ και κανένα μήνα και αυτή η εβδομάδα δεν έρχεται... :grandpa: Γνωρίζει κανείς αν τα τέρμινα χωρίζονται σε εβδομάδες;
vas silis AVClub Enthusiast 26 May 2008 834 26 September 2008 #48 Lemarchand said: Αυτά άκουγα πριν καμιά 15ριά χρόνια.Για στρώσιμο σε ανάρτηση μια χαρά την κάνει την δουλειά του.Τί θα έβαζα?Αλεξίου...?:BDGBDGB53: Click to expand... Εε, τότε μπαρντόν.
Lemarchand said: Αυτά άκουγα πριν καμιά 15ριά χρόνια.Για στρώσιμο σε ανάρτηση μια χαρά την κάνει την δουλειά του.Τί θα έβαζα?Αλεξίου...?:BDGBDGB53: Click to expand... Εε, τότε μπαρντόν.