Κόλλημα μετά από update σε Home Cinema HT903TA

gatoulisrethymno7

Established Member
19 June 2012
156
Καλησπερα παιδια.Με ετρωγε ο κω@/? μου σημερα και λεω τι να κανω τι να κανω ας κανω ενα firmware update στο 4 χρονων home cinema LG HT903TA που εχω.Λοιπον ακολουθησα τις οδηγιες οπως λεει εδω http://www.lg.com/gr/support-product/lg-HT903TA# υστερα μολις εβγαλε το cd to dvd player το πορτακι δεν εκλεινε.Το κλεινω το ξανανοιγω τιποτα.Και τι εκανα το εσπρωξα με το χερι για να κουμπωσει.Ξαναπαταω το κουμπι να βγει τιποτα.Το κλεινω το ανοιγω και το dvd player εκλεινε μονο του μετα απο 10 δευτερολεπτα οτι και να κανω.Δοκιμασα διαφορες αλχημιες πατημενα κουμπια να το βγαλω απο την μπριζα και πολλα αλλα.Δεν ξερω πως να του κανω hard reset και αν του κανω το firmware που εβαλα θα ειναι ακομα μεσα?τι να κανω μου χει παιξει τα νευρα.Παρεμπιπτόντως διαβασα καπου να τα αποσυνδεσω ολα απο πανω να το βγαλω απο την πριζα για 60 λεπτα και υστερα καθως θα ξαναβαζω την πριζα να κραταω το power button για 10 δευτερολεπτα.Καμια βοηθεια παρακαλαω?

Re: HOME CINEMA HT903TA ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ UPDATE

Δες στο ιnternet ή πάρε την αντιπροσωπεία...

Επικοινωνησα το μεσημερι και με παρεπεμψαν σε εναν στην περιοχη μου.Δεν βρηκα κατι στο ιντερνετ απλα αυριο θα το παω απο εκει να το δει.Θα επιστρεψω με νεα.