Πρόεδρε, με γεια σου και χωρίς άλλα προβλήματα. Δεν μας είπες τι μάρκα είναι το μοτέρ που πήρες.Πηρα ενα ιδιο!
Έχω παρόμοιο πρόβλημα με ένα moteck 2100a, που ξαφνικά κόλλησε στον 28.2e και ούτε με reset, ούτε με το κουμπί κίνησης που εχει πάνω κάνει κάτι. Είναι κολλημένο - κλειδωμένο και δεν μπορώ να το κινήσω με το χέρι. Το λαμπάκι ανάβει πορτοκαλί από πράσινο σε reset και στο κουμπί κίνησης ακούγεται και κάτι σαν ρελε αλλά μέχρι εκεί. Αξίζει να το ανοίξω, αν μπορέσω, ή είναι χαμένος κόπος ; Αν είναι να αγοράσω καινούργιο τι προτείνετε; Βρίσκω το ίδιο με 60 ευρώ σε κοντινό μαγαζί αλλά θα πήγαινα και σε κάτι άλλο για ψυχολογικούς λόγους. Τα amiko-optibox 3800 είναι καλύτερα ; ( έχουν μεταλλικά γρανάζια από ότι ξέρω και όχι πλαστικά σαν το 2100a).
Στο ίδιο μοτερ τα έκανα και εγώ αυτά που λες, πήγα σε ηλεκτρονικό αφού το άνοιξα και το έκανε και δούλεψε αλλά κάποιο πρόβλημα στη πλακέτα δε το κινούσε όταν το έβαζα στον ιστό και το σούταρα.
Πήρα το amiko και είναι καλό.
Έγω γράψει και παλιότερα ποστ και για τις 2 περιπτώσεις
Sorry Πρόεδρα ήθελα να γράψω.:worshippy: Σε ρωτάω γιατί εγώ τα 4 - 5 τελευταία χρόνια έχω ένα Powertech GΤ 380 με μεταλλικά γρανάζια. Τις τελευταίες μέρες με ένα δυνατό αέρα που είχαμε χάθηκαν όλοι οι δορυφόροι. Νόμιζα ότι τα έπαιξε το μοτέρ αλλά τελικά είχε μετακινηθεί όλο το σύστημα κατά 1 μοίρα. Τώρα όλα καλά. Το ρυθμίζω από την αρχή σιγά σιγά. Το προηγούμενο μοτέρ που είχα είχε πλαστικά γρανάζια και δεν άντεξε ούτε 2 χρόνια.Γειά σου Χρησταρα με τον μπλε σου σιφουνα
Πήρα το Opticum (ακριβές μοντέλο δύσκολο να σου πω τωρα), αν επιζήσει όσο το προηγούμενο μια χαρά απόσβεση θα κάνει!
(Υγ: μην λες ΠρόεδρΕ γιατί μερικοί...ζοχαδιαζονται, ξέρεις ποιοι - προεδρΑ, τιμής ενεκεν βεβαιως)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.