κολλήματα tuner..

neXTgen

AVClub Enthusiast
3 July 2007
764
west coast
γειά σας . το μοντέλο είναι το c650 (46'') της Samsung . αγοράστηκε πέρυσι 6 σεπτέμβρη από μαγαζί της θεσσαλονίκης. το πρόβλημα είναι εδώ και 1 μήνα περίπου το εξής :

όταν την αφήνεις για λίγα λεπτά σε ένα επίγειο (αναλογικό) κανάλι τότε κολλάει σε αυτό όταν προσπαθείς να zapάρεις πάνω κάτω τα κανάλια (π.χ. αν είναι το mega το 4, τότε 5, 6, 7, 8 κ.ο.κ. είναι όλα mega.

όλα (hdmi, full hd τα πάντα δουλεύουν άριστα) μόνο το tuner κολλάει.

της έκανα και αναβάθμιση στην τελευταία fw (νομίζω 3900 ή κάτι ήταν) πάλι τα ίδια.

για να ξεπεράσω το πρόβλημα τη σβήνω. όταν την ξαναανοίξω κάποιες φορές είναι ΟΛΑ τα κανάλια χαμένα (χιονι) . την ξανακλείνω και όταν την ξαναανοίξω οκ. εκεί που τα έχω . όμως αν μείνω για λίγα λεπτά σε μια θέση με ένα κανάλι Α και μετά κάνω ζάπιν είναι όλες οι θέσεις ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ κανάλι Α.

βασικός προβληματισμός μου το μέγεθος (δε θέλω να σκέφτομαι αμπαλάρισμα), και το γεγονός πως μένω εκτός πάτρας 20 χμ..

πως με καλύπτει η εγγύηση σε αυτή την περίπτωση ? (πριν πάρω το κατάστημα και το 801 της samsung ελλάς , στέλνω εδώ μήπως έχει κάποιος συναντήσει το ΙΔΙΟ πρόβλημα ώστε να πάω διαβασμένος . ευχαριστώ σας!