Κολωνακια Για τα πισω Ηχεια Height Speakers

therock003

Senior Member
29 June 2008
626
Εχω μια Dolby Atmos Ηχο-μπαρα (JBL Bar 1000), οπου τα πισω ηχεια ειναι ταυτοχρονα και Height Speakers για Atmos. Οποτε πρεπει να τα εχω τουλαχιστον στο υψος του κεφαλιου και πιο πανω. Επειδη δε θελω να κανω τρυπες στο τοιχο για να βαλω βαση, τα εχω ακουμπησει προχειρα πανω στο στρωμα του κρεββατιου και τα εχω διπλα μου καθως ξαπλωνω με τη πλατη στο τοιχο.

Το ερωτημα μου, ειναι τι μπορω να βρω να αγορασω κατι σα βαση για να μπορω να τα σηκωσω

Τωρα ας πουμε τα εχω ακουμπησει ετσι απλα και χανω το πληρες εφε

20241207_192015.jpg

Δεν είχε μέσα βάσεις για τοίχο; Εγώ έτσι τα έχω βάλει στην παλιότερη έκδοση της δικιάς σου (JBL 9.1). Αν όχι, τότε βάλε δυο απλά μικρά ραφάκια στο μέγεθος των ηχείων. Αν μπορείς να κρύψεις και κάνα USB καλώδιο για να έχεις μόνιμη παροχή ρεύματος να μην ψάχνεσαι με φορτίσεις κλπ, ακόμα καλύτερα.

Μην τις φοβάσαι τις τρύπες, αν είναι δικό σου το σπίτι και κάποτε αλλάξεις γνώμη τις καλύπτεις σχετικά εύκολα, αν είναι νοικιασμένο εντάξει, είναι στις αυτονόητες ευθύνες του ιδιοκτήτη να ρίξει ένα βάψιμο όταν φύγεις, θα ήταν ντροπή αλλιώς. Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη με βάσεις πάνω στο κρεβάτι, θα κουνιούνται, πέφτουν κλπ. Αν το κρεβάτι ξεκολλάει από τον τοίχο, τότε υπάρχουν πολλές φτηνές βάσεις σε amazon κλπ, συνήθως φτιαγμένες για BOSE, Sonos και τέτοια μικρά ηχεία.

Last edited:
Δεν θυμάμαι δεν την έχω εύκολη τώρα τη κούτα. Έχεις μήπως φωτό να μου δείξεις πως τα έβαλες

Εγώ τώρα κάτι προϊόντα που έχω δει και σκέφτομαι είναι αυτά

Το πρώτο δεν είμαι σίγουρος αν βιδώνουν ακριβώς πάνω στο Σταντ τα ηχεία (υπάρχει κάποιο στάνταρ μέγεθος στο σπείρωμα της βίδας?) και στο άλλο δε ξέρω κατά πόσο θα είναι σταθερες οι βάσεις αν τις ακουμπήσω πάνω στο στρωμα