κοντεουν χριστουγεννα-πρωτοχρονια,μια καλη περιοδος αγορας ΤV?

g_kourk

Senior Member
30 January 2012
379
πιστευω πολυ συμφορουμητες θα εχουν την ιδια απορια,πιστευω οτι οι ποιο πιστοι φιλοι της τηλεορασης που θα εχουν αλλαξει και πολλα μοντελα θα γνωριζουν ποιες ειναι οι "καλες εποχες" για αγορα τηλεορασης μεγαλων ιντσων (55+),καλων προδιαγραφων (3d,smart) υψηλου κοστους (περιπου 1500ε).

ομως πολλες φορες βλεπουμε οτι οι μερες γιορτων τουλαχιστον για πολλα επωνυμα καταστημα που διαφημηζονται τηλεοπτικα ειναι ημερες "παραπλανησης". Και καλα τρεξε να προλαβεις την ταδε τηλεοραση στην ταδε απιστευτη τιμη.Εν τελη μπαινεις στο skroutz και βλεπεις οτι απλα κατεβασαν την τιμη στην χαμηλοτερη τιμη αγορας καποιου αλλου καταστηματος που την εχει σε αυτην την τιμη για ενα χρονικο διαστημα ποιο πριν απο τις γιορτες.

Ομως, υπαρχουν και ποιο τιμια καταστηματα που οντως θα εχουν καλη προσφορα και οχι "μουφα" ?

Αξιζουν οι γιορτες για επενδυση τηλεορασης,να γλυτωσεις βρε παιδι μου ενα 150αρικο-200αρικο ευρω για παραδειγμα...??
Μιλαμε για τιμες μετρητης.

Εγω συγκεκρημενα ενδιαφερομαι γι'αυτο το μοντελο http://www.skroutz.gr/s/4639881/Samsung-UE60H6200.html .
υπαρχει καμια πιθανοτητα να την βρω τωρα στις γιορτες κανενα 1250 για παραδειγμα..??

Οι καλύτερες προσφορές είναι εποχή που τα καταστήματα βαράνε μύγες , μετά τις γιορτές δηλαδή και όχι μέσα στον Δεκέμβριο που απλά θα δούμε κάποιες ψευτο-εκπτώσεις.

ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ!!!

παιδια πιστευω αξιζει ετσι για αυτην την τηλεοραση ενα χιλιαρικο ετσι????

ειμαι αναμεσα στην SAMSUNG UE-60H6200 http://www.skroutz.gr/s/4639881/Samsung-UE60H6200.html?keyphrase=SAMSUNG+UE-60H6200 1000ε προσφορα και στην κυρτη Samsung UE55H6800 http://www.skroutz.gr/s/5302809/Samsung-UE55H6800.html 1150ε.
αξιζει η κυρτη? η τηλεοραση θα κρεμαστει στον τοιχο,η κυρτη μπορει αραγε? αλλα εκτος απο αυτο και τις ιντσες εχουν καποια αλλη διαφορα εκτος οτι η μια ειναι κανονικη και η αλλη κυρτη?

p.s απεχω ενα τηλεφωνημα απο το να κλεισω την SAMSUNG UE-60H6200 προσφορα στο χιλιαρικο,απλα χρειαζομαι 1-2 καλα σχολια απο τους ποιο εμπειρους και εκλεισα... :P

P.s2 αποσταση θεασης στα 3.2 μ.

Από τις περιγραφές σου , η 60αρα σου κάνει.
Οι κυρτές ειδικά σε Led είναι από μακριά. Χάνεις που χάνεις σε γωνία θέασης άμα φύγεις από το on axis, άμα είναι και κυρτή και 55αρα, θα είναι μόνο για σένα, ή να παίρνεις το διπλανό σου αγκαλιά για να βλέπεται σωστά.

Παιδια καιγω τωρα με την προσφορα αυτη τρελαθηκα λιγο... Ειχα καταληξει στην σονυ 805β για gaming που την θελω αλλα με αυτη εδω κερδιζω 5 ιντσες και 100 ευρω....

Ελεος!!

Ειναι πολυ καλη προσφορά αυτη της Samsung ue60h6200, και εγω ήμουν έτοιμος να πάρω την ue55h7000 και τωρα κόλλησα...

Ευχαριστώ leonid, νομίζω και εγώ ότι συμφέρει καλύτερα η noncurved στην παρούσα φάση...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά ελπίζω μονάχα να έχει απόθεμα να μας εξυπηρέτησαν όλους μας... :-p

Παιδιά ειναι σίγουρα καλο deal η ηλεκτρονική; Δεν έχω δει/ακούσει και τα καλύτερα...

η προσφορα τρεχει και σε αλλα καταστηματα,μαλλον ειναι προσφορα της samsung που τρεχει.
τσεκαρε e-shop, plaisio και γενικα google.

Ειναι πολυ καλη προσφορά αυτη της Samsung ue60h6200, και εγω ήμουν έτοιμος να πάρω την ue55h7000 και τωρα κόλλησα...

Εξαρτάται απο την απόσταση θέασης και τι σκοπευείς να βλέπεις , αν η πλειοψηφία της θέασης θα γίνεται με υλικό HD τότε καλυτερη είναι η 6200 λόγω μεγέθους , αν βλέπεις πολύ τηλεοπτικό όμως με τα χάλια που έχουν τα Ελληνικά κανάλια μάλλον είναι προτιμότερη μια 55άρα.

Εξαρτάται απο την απόσταση θέασης και τι σκοπευείς να βλέπεις , αν η πλειοψηφία της θέασης θα γίνεται με υλικό HD τότε καλυτερη είναι η 6200 λόγω μεγέθους , αν βλέπεις πολύ τηλεοπτικό όμως με τα χάλια που έχουν τα Ελληνικά κανάλια μάλλον είναι προτιμότερη μια 55άρα.

σωστος,αμα εχεις νοβα η οτε βουρ για την 60αρα!

σωστος,αμα εχεις νοβα η οτε βουρ για την 60αρα!
Άμα είναι HD τα κανάλια, όλα μια χαρά, αλλά τα SD κανάλια και σε αυτά είναι σαν τα Digea.