Κοντό καλώδιο φόρτισης?

17 June 2006
25,419
Αθήνα
Παρόλο που το γνωστό καλώδιο για iphone/ipod είναι κοντό, θα ήθελα να μου πείτε αν έχει πάρει πουθενά το μάτι σας τέτοιο καλώδιο, αλλά ακόμα πιό κοντό ας πούμε το μισό. Στο ebay δεν έχω βρει κάτι (προς το παρών).

Θέλω να συνδέσω το iphone σε μια usb θύρα η οποία δυστυχώς δεν έχει αρκετό ρεύμα και είμαι σίγουρος ότι με πιό κοντό καλώδιο θα παίξει (ανοίγει για 1 δευτερόλεπτο η οθόνη με την μπαταρία που φορτίζει, κάνει και τον χαρακτηριστικό ήχο σύνδεσης με ρεύμα, αλλά μετά εξαφανίζεται).

δεν νομίζω να κάνεις τίποτα με το καλώδιο όταν πρόκειται για φόρτιση. Οι απώλειες είναι πολύ μικρές από το καλώδιο και επηρεάζουν συνήθως μόνο το data line.

Απάντηση: Re: Κοντό καλώδιο φόρτισης?

δεν νομίζω να κάνεις τίποτα με το καλώδιο όταν πρόκειται για φόρτιση. Οι απώλειες είναι πολύ μικρές από το καλώδιο και επηρεάζουν συνήθως μόνο το data line.

Θα δείξει η πράξη. Πήρα το εικοσάποντο να το δοκιμάσω.

Το λέω γιατί με έναν Western Digital εξωτερικό σκληρό passport 320GB, είχα φάει ήττα λόγω καλωδίου.

Άμα θέλετε να μακρύνετε το καλώδιο φόρτισης μπορείτε
απλά να βάλετε μία επέκταση καλωδίου USB!!

750403.jpg

Απάντηση: Re: Κοντό καλώδιο φόρτισης?

Θα δείξει η πράξη. Πήρα το εικοσάποντο να το δοκιμάσω.

Το λέω γιατί με έναν Western Digital εξωτερικό σκληρό passport 320GB, είχα φάει ήττα λόγω καλωδίου.

Τελικά ούτε με το κοντό καλώδιο έπαιξε (20cm). Κάτι γίνεται με την USB λοιπόν...

Re: Απάντηση: Re: Κοντό καλώδιο φόρτισης?

Και εγώ το ίδιο αλλά δεν ήτανε θέμα μήκους καλωδιού. Το ίδιο το καλώδιο δεν ήταν μάλλον συμβατό.