Κόντρα πλακέ σημύδας

D I M __ Z

AVClub Fanatic
27 June 2006
11,106
Ελλάδα
Με αφορμή την κουβέντα σε άλλο θέμα, σχετικά με το εν λόγω κόντρα πλακέ , ενημερώνω (για όποιον ενδιαφέρεται) οτι παρέλαβα τα ξύλα κομμένα (χωρίς φάλτσα και τρύπες) από

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ - ΜΠΑΡΔΗΣ ΟΕ Λ. ΣΠΑΤΩΝ 187
ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.:2106664637

Κόστος 60 ευρώ (υβριδικό σχέδιο της fostex για το 126) - παράδοση την επόμενη μέρα.

Καλοριζικος ο νεος T-Amp.

Να τον ακουσουμε σε καποια στιγμη ...

Πολύ ευχαρίστως, μέσα στις γιορτές να κανονίσουμε κάτι, εάν έχω τελειώσει και με τα fr ακόμα καλύτερα.

Τώρα για την ξυλοκαμπίνα, ποιός θα με φωτίσει στο τι κόλλα να πάρω ????

Η παλιά γνωστή ξυλόκολλα της ATLACOL. Με ελαφρά βρεγμένο σφουγγάρι καθαρίζεις ότι τρέξει εξωτερικά απ την συγκόλληση.

Στις εσωτερικές κολλήσεις που δεν θα φαίνονται μπορείς να χρησιμοποιήσεις κόλλα πολυουρεθάνης. Ειδικά για ξύλα που δεν έχουν καλή επαφή κάνει θαύματα. Δούλεψε με γάντια όμως γιατί θα μείνει στα χέρια σου για μέρες!

Πολύ ευχαρίστως, μέσα στις γιορτές να κανονίσουμε κάτι, εάν έχω τελειώσει και με τα fr ακόμα καλύτερα.

Τώρα για την ξυλοκαμπίνα, ποιός θα με φωτίσει στο τι κόλλα να πάρω ????

Χρησημοποιησα ξυλοκολλα, τετοια ωστε αν σου τρεξει (πραγμα βεβαιο) να μη φαινεται μετα ,οταν πεσει απο πανω το βερνικι. Εναλλακτικα, μπορεις να χρησημοποιησεις και κολλες πολυουρεθανης, αν και δεν στο συνιστω. Γιατι και ο "λεκες" θα φαινεται, και στεγνωνει αμεσως χωρις να εχεις δυνατοτητα να διορθωσεις, και διαστελλεται καθως στερεοποιηται αρα θελει πολυ προσεκτικο πρεσσαρισμα...

Με αφορμή την κουβέντα σε άλλο θέμα, σχετικά με το εν λόγω κόντρα πλακέ , ενημερώνω (για όποιον ενδιαφέρεται) οτι παρέλαβα τα ξύλα κομμένα (χωρίς φάλτσα και τρύπες) από

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ - ΜΠΑΡΔΗΣ ΟΕ Λ. ΣΠΑΤΩΝ 187
ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.:2106664637

Κόστος 60 ευρώ (υβριδικό σχέδιο της fostex για το 126) - παράδοση την επόμενη μέρα.

Πολύ ωραία!

Μερικές ερωτήσεις:
Πρόκειται για σημύδα μέσα-έξω;
Τι πάχος έχει το κόντρα πλακέ που πήρες;
Πόσα φύλλα ξύλλου έχει το κόντρα πλακέ που πήρες;

Ευχαριστώ , επίσης οποιαδήποτε άλλη συμβουλή θα ήτανε ευπρόσδεκτη.. είτε για την ξυλοκαμπίνα είτε για τις μονάδες ...

Last edited:
Πολύ ωραία!

Μερικές ερωτήσεις:
Πρόκειται για σημύδα μέσα-έξω;
Τι πάχος έχει το κόντρα πλακέ που πήρες;
Πόσα φύλλα ξύλλου έχει το κόντρα πλακέ που πήρες;

Το πάχος είναι 15χιλ, έχει σημύδα μέσα έξω και νομίζω οτι είναι 7 (???) φύλλα. Θα το κοιτάξω στο σπίτι και θα επιβεβαιώσω την Δευτέρα (το Σκ έχει εκδρομούλα).

Μπορώ να καταθέσω και εγω την αποψη μου μιας και εχω κάνει αυτο με τα Fostex:
http://www.greenie512.net/greenie512/fe126e_encl.pdf
και τα οδηγω με εναν T-Amp τον απλό όμως.
Ήθελα να κάνω κάτι για το γραφείο μου και επειδή εχω ένα κόλλημα με της κόρνες κατέληξα σε αυτό.
Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω απο αξιόλογο εάν σκεφτείς ότι όλο δεν θα σου κοστίσει πάνω απο 150 μαζί με τον ενισχυτή.
Χρησιμοποιησε μία κόλλα της 3Μ ειδική για ξύλο την 5003 εάν θυμάμαι καλά.Κολλάει απιστευτα γερά και στεγνωνει γρήγορα χωρίς να τρεχει.Προσοχή μην ερθει σε επαφη με τα χερια.
Γενικώς η όλη κατασκευή δεν θα σου πάρει πάνω απο ενα Σαββατοκύριακο.
Το αποτέλεσμα όμως θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.
Φίλος με Klipshorn που τα άκουσε όταν μπήκε στο γραφειο χωρίς να τα δει δεν πίστευε στα αυτιά του.
Γενικώς είναι μια ευκολη κατασκευή εάν πιάνουν τα χέρια σου.
Ότι θέλεις να ρωτήσεις πολύ ευχαρίστως

Σχετικά με τον σχεδιασμό της καμπίνας για το Fostex FE126E δεν είδα πουθενά την χρήση ηχοαποροφητικού υλικού τελικά βάζουμε; και αν ναι σε ποιά σημεία;

Οταν λές μαλλί τι εννοείς;
Καπου το έχω ξαναδεί κατι μου θυμίζει αλλά αυτη την στιγμή δεν μου ερχεται.

Οπως έγραψα και παραπάνω μέσα στον θάλαμο.
Στην δικιά μου το throat ήταν στο πάνω μέρος και στερέωσα το μαλλί στο κάτω μέρος.

Ωραία , πήρα κόλλα, πήρα σφιχτηράκια,
ποιός μπορεί να μου πει μαγαζά για ακροδέκτες ???

Ευχαριστώ...