κοψιμο clips στο premiere για επεξεργασια στο after effects??

Μανωλο

Senior Member
20 March 2010
535
Barcelona
καλησπερα μπορει καποιος να με βοηθησει στο εξης προβλημα?

εχω ενα κοματι βιντεο το οποιο το ανοιγω στο premiere ολα καλα ως εδω αυτο που θελω να κανω ειναι να κοματιασω τα clips που χρειαζομαι και να τα περασω στο after effects....υπαρχει καποιος τροπος να επιλεγω στο timeline του premiere τι επιθυμω και στην συνεχεια να μου τα κανει αυτοματα extract σε μορφη avi η οτι αλλο θελω και μετα ενα ενα να τα επεξεργαστω στο after effects?

Αφού χρησιμοποιείς premiere και a.e. (και τα δύο της Adobe) , δοκίμασε να τα περάσεις στο δεύτερο με το dynamic link. γλυτώνεις κόπο και φυσικά χρόνο αφού αποφεύγεις τα παραπανίσια export

προσπαθησα αλλα το ADOBE DYNAMIC LINK στο after ειναι απενεργοποιημενο....δηλαδη ειναι γκρι και οχι μαυρο ετσι ωστε να μπορεσω να το επιλεξω για να κανω την συνδεση με το premiere....ενω στο πρεμιερ δεν υπαρχει προβλημα....

Κανε εισαγωγη τότε το project του premiere στο a.e. Δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο θα σε βολέψει.

ολα καλα τελικα με το adobe dynamic link το προβλημα που προεκυψε ειναι το εξης εχω φορτωσει ενα video mov 720χ576 25f περιπου 2 λεπτα οταν το κανω Replace with after effects composition ανοιγει κανονικα μεσα στο after effects ολα καλα ως εδω αν πατησω space για αναπαραγωγη στο premiere δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα τωρα αν ομως παω στο after effects και προσθεσω ενα effect πανω στο συγκεκριμενο video πχ απο τα preset old movie τοτε η αναπαραγωγη στο premiere γινεται με παγωματα...
φανταζομαι οτι κατι γινεται γινεται με τις ρυθμισεις διοτι το συστημα θεωρω οτι ειναι αρκετα δυνατο....

το συστημα μου ειναι

Intel Core i5 760 (s1156, 2,8GHz, 8MB, L3 Cache, Box)
vapor x 5870 ati 1gb
Corsair XMS3 16GB DDR3-1333 Ram Kit
win7 46bit

Ισως παρα το δυνατο συστημα δεν μπορεις να εχεις real time preview στο premiere μετα την προσθηκη effects.

Δοκιμασες να ρεντάρεις? Πιστευω οτι στο τελικο exported video δεν θα υπαρχει προβλημα.

πραγματι supacoopa τελικα real time δεν μπορω να εχω.... μονο με rendering....;(
για real time τι συστημα πρεπει να στησουμε ρε παιδια....?

Φίλε μου κατα την γνώμη μου ακολουθείς τελείως λάθος workflow. Γιατί το preview του a.e. να θες να το βλέπεις στο premiere; Κάνε ότι επεξεργασία θες να κάνεις και αφού τελειώσεις τότε να επιστρέψεις στο premiere, αν δεν έχεις τελειώσει με το μοντάζ. Αλλά και πάλι θα σου πρότεινα το τελικό render να το κάνεις στο a.e. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μπρος-πίσω στα προγράμματα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Αν και το είδα αργά, η πιο απλή λύση είναι copy-paste.
Για να πιάσει σε PC, πρέπει το AE να έχει ανοίξει μετά το Premiere. Αν δεν δουλέψει δηλαδή, κλείσε και ξανα-άνοιξε το ΑΕ, με το Premiere ανοιχτό.

Δεν υπαρχει μηχανημα αυτη τη στιγμη που να κανει real time δυσκολα εφφε.
Ακομη κι επαγγελματικα μηχανηματα που εχουμε στη δουλεια (Avid) , αρκετων δεκαδων χιλιαδων ευρω, θελουν render.
Eιδικα σε περιπλοκα εφφε, πολυ render.

Kοιταξε μηπως τα συγκεκριμενα εφφε , υπαρχουν για Premiere , ετσι ωστε να γλυτωσεις το πηγαινε-ελα με το AE.