Κοσμήματα νεου τύπου!!! (γ... τον καπιταλισμό μου )

VaSiLiS-T

Supreme Member
10 January 2007
8,208
παλλληηηηηνιηηηη
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=835373&lngDtrID=252
835373_b.jpg

Κινητό των 18.000 ευρώ

Re: Κοσμήματα νεου τύπου!!! (γαμώ τον καπιταλισμό μου )

Το ιδιο υπαρχει και με 300.000 ευρα. Αυτο ειναι το entry level!!!!!

Απάντηση: Re: Κοσμήματα νεου τύπου!!! (γαμώ τον καπιταλισμό μου )

Το ιδιο υπαρχει και με 300.000 ευρα. Αυτο ειναι το entry level!!!!!

Ετσι . Οσοι το αγόρασαν ισχυρίζονται ότι οι φωνές ακούγονται με μεγάλη αληθοφάνεια , αλλά υπολείπονται από το μοντέλο των 300.000 σε όγκο και φυσική παρουσία . Επίσης με το μοντέλο των 18.000 η σύνδεση είναι άμεση , αλλά ο χρονισμός επιτυγχάνεται στο μάξιμουμ με το ακριβό μοντέλο .

Σημασία μεγάλη έχει και το καλώδιο που χρησιμοποιείται για την φόρτιση της μπαταρίας της συσκευής από ειδικό κράμα ποζιτροηλεκτρονίων και borosilicate .

Ξέχασες να πεις ότι το σήμα δεν χάνεται πότε.

Απάντηση: Κοσμήματα νεου τύπου!!! (γαμώ τον καπιταλισμό μου )

H Vertu είναι μια μάρκα που υπάρχει στον χώρο πολλά χρόνια...
Αν σας φαίνεται περίεργο που ένα κινητό με πολύτιμους λίθους είναι τόσο ακριβό, τότε γιατί δεν λέτε το αντίστοιχο για πολλά ρολόγια;
Έτσι και αλλιώς ένα Casio των 5 ευρώ λέει πιο σωστά την ώρα από πολλά ρολόγια των 30.000 ευρώ!
Στο κάτω κάτω την αγορά δεν την δημιουργούν οι ανάγκες, ο νεοπλουτισμός την δημιουργεί και η ματαιοδοξία μας...

Πρωτα εφευρίσκεται ότι μπορεί να εφευρεθεί , μετά παράγεται ότι μπορεί να παραχθεί ( επικερδώς ) και κατόπιν δημιουργείται η ανάγκη για το προϊόν ( Κ. Καστοριάδης και δια την αντιγραφή - από μνήμης : Ντοκ ) )

Ναι, το αριστερο...Με 300 χιλιαρικα δικο σου (και στον χωρο σου) :jester:

H Vertu είναι μια μάρκα που υπάρχει στον χώρο πολλά χρόνια...
Αν σας φαίνεται περίεργο που ένα κινητό με πολύτιμους λίθους είναι τόσο ακριβό, τότε γιατί δεν λέτε το αντίστοιχο για πολλά ρολόγια;
Έτσι και αλλιώς ένα Casio των 5 ευρώ λέει πιο σωστά την ώρα από πολλά ρολόγια των 30.000 ευρώ!
Στο κάτω κάτω την αγορά δεν την δημιουργούν οι ανάγκες, ο νεοπλουτισμός την δημιουργεί και η ματαιοδοξία μας...

+100000

μα ο καπιταλισμος και η ικανοποιηση της ματαιοδοξιας δεν αποτυπωνεται μονο στην αγορα ενος τετοιου κινητου.ειναι εμφανης και στην αγορα ρολογιων οπως προειπαν,ακριβων συστηματων ηχου,rack που κοστιζουν 10000 και κοστουμια που ξεπερνουν την αξια ενος μικρομεσαιου αυτοκινητου.απλα τα πραγματα τα οποια μας αρεσουν η προτιμουμε να συλλεγουμε τα αντιμετωπιζουμε ως "χομπυ".καθε τι αλλο το βλεπουμε ως ματαιοδοξια των υπολοιπων..

Last edited:

και δεν το λες μορε !!! και περνάω καθε μερα απο κεί !!!!! κα εχω αλωνίσει ολο το ebay μπας και το πετύχω!!!!!

Το μεγάλο πρόβλημα αυτού του τηλεφώνου είναι ότι, εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον, δεν δείχνει ότι κάνει 18.000 . Ε, τι να το κάνεις τότε; Ενώ ένα τέτοιο, δε μπορεί, όλο και κάποιο κορίτσι για σπίτι θα το δει! ;)

συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά ή στο φέρνουν με χρηματαποστολή και την πληρώνεις extra ?

Re: Απάντηση: Κοσμήματα νεου τύπου!!! (γαμώ τον καπιταλισμό μου )

μα ο καπιταλισμος και η ικανοποιηση της ματαιοδοξιας δεν αποτυπωνεται μονο στην αγορα ενος τετοιου κινητου.ειναι εμφανης και στην αγορα ρολογιων οπως προειπαν,ακριβων συστηματων ηχου,rack που κοστιζουν 10000 και κοστουμια που ξεπερνουν την αξια ενος μικρομεσαιου αυτοκινητου.απλα τα πραγματα τα οποια μας αρεσουν η προτιμουμε να συλλεγουμε τα αντιμετωπιζουμε ως "χομπυ".καθε τι αλλο το βλεπουμε ως ματαιοδοξια των υπολοιπων..

+ 1000