Κόστος εγκατάστασης για NOVA.

ultraxmode

Senior Member
27 August 2008
587
Athens
Γειά σας παιδιά!

Έχω μπεί στο "tripάκι" να εγκαταστήσω NOVA (Value Pack) πιό πολύ για να βλέπω τα αναλογικά κανάλια, λόγω προβλήματος με κεραία και τοποθεσία του σπιτιού στο οποίο μένω..

Τί χρειάζεται ως εξοπλισμός ? Και απο τιμή???

Ευχαριστώ πολύ !

η πιο φτηνή λύση , 50 ο δέκτης + 50 το πιάτο = 100 ευρώ + την συνδρομή ... πας σε εξουσιοδοτημένο και δεν πληρώνεις νομίζω την εγκατάσταση ...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Έτσι και βάλω δορυφορικό εξοπλισμό... χωρίς σύνδεση NOVA.. υπάρχει πιθανότητα να μπορώ να βλέπω (FREE φυσικά) όλα τα αναλογικά κανάλια? ή αυτά τα κανάλια τα πιάνω ΜΟΝΟ με κεραία ???

(ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙΓΟΜΑΙ)

Όταν λές "ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ" εννωείς τα ελεύθερα επίγεια;
Άν ναί, δέν μπορείς να τα δείς χωρίς NOBA.
( ενημερωτικά, μετατρέπονται όλλα σε ψηφιακά για να λα λάβεις αο δορυφόρο.... )

Εννοώ τα ελεύθερα επίγεια.. ναι. (MEGA, ANT1, STAR κτλ. κτλ.)

Οπότε ΧΩΡΙΣ ΝΟVA ΟΧΙ έτσι?

Κι εγώ το άκουσα οτι γίνονται ψηφιακα..αλλά θα χρειαστώ δορυφορικό πιάτο? ή με την κεραία την κλασσική? (όπως πχ πιάνω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα ψηφιακά της EΡΤ κτλ. ?)

όταν μιλάμε για επίγεια ψηφιακή , το μόνο που χρειάζεσαι είναι ψηφιακός δέκτης , που είναι ήδη ενσωματωμένος στις περισσότερες τηλεοράσεις ... όπως παίρνει από την κεραία για τα αναλογικά , έτσι παίρνει από την ίδια κεραία για τα ψηφιακά ...

Λογικά περιμένεις μέχρι τον Νοέμβριο και βλέπεις ...

Οκ!

Θα περιμένω μέχρι τον Νοέμβριο να δώ τί γίνεται.. Ελπίζω να παίζουν κανονικά τα προγράμματα των καναλιών και να μην είναι του στύλ (ΣΙΝΕ+ , ΠΡΙΣΜΑ κτλ.. )

είδωμεν!..

Re: Απάντηση: Κόστος εγκατάστασης για NOVA.

κανονικά θα παίζουν , πολύ πιθανό να παίζουν μόνο ψηφιακά ...
Πολύ δύσκολο να παιζουν μονο ψηφιακά τον πρώτο καιρό...

ΔΕΝ μπορουν να αναγκασουν ολο τον κοσμο να αλλαξουν τις παλιες τους τηλεορασεις με νεες επιπεδες, μονο και μονο για να βλεπουν τα επιγεια ελληνικά κανάλια... Μαλλον θα υπαρξει καποια μεταβατική περίοδος...:grandpa:

Δε χρειάζεται να αλλάξουν τηλεοράσεις. Ένα δέκτη των 30 ευρώ αρκεί να πάρουν. Αλλά και πάλι, η μεταβατική περίοδος είναι απαραίτητη.

Απο ό,τι έχω διαβάσει.. δεν πρόκειται να γίνει οριστικό Switch Off στο κοντινό μέλλον.. μάλλον θα περιμένουμε πολύ (και αυτό είναι κ το σωστό! γιατι χωρίς διαφημιστική καμπάνια που πάς? Θα αφήσεις στα κρύα του λουτρού τόσες γιαγιάδες και παπούδες που ο μόνος τους σύντροφος είναι η TV????)

Οπότε τουλάχιστον ας παίζουν όλοι οι σταθμοί παράλληλα σε ψηφιακό σήμα για εμάς που έχουμε αγοράσει μία καινούργια LCD με ενσωματωμένο DVB-T να την απολάυσουμε λιγάκι.. τόσα λεφτά δώσαμε ντε.. χεχεχε!

Ολοκλήρωσα την εγκατάσταση πριν λίγες ώρες (όχι εγώ δηλαδή,τα μαστόρια το έκαναν!:operator:),50Ε ο δέκτης,50Ε η κεραία και 70Ε η εγκατάσταση,με την τελευταία τιμή να είναι σταθερή αν επικοινωνήσεις απευθείας με την εταιρία.Δε γνωρίζω αν ψάχνοντας μόνος υπάρχει καλύτερη,πάντως έχω ακούσει και υψηλότερα νούμερα.Μιλάω βέβαια για μια τυπική εγκατάσταση,σε μία συσκευή TV.

Nαι,για NOVA μιλάω,με κεραία και πιάτο αυτά που δίνει η εταιρία,όχι για κάτι καλύτερο ή διαφορετικό.Άλλωστε φαντάζομαι ότι για τη δουλειά τους είναι αρκετά...

99E κοστος αποκωδικοποιητη
50Ε πιατο 60cm
70Ε ο εξουσιοδοτημενος τεχνικος

μπες στο site τους να τα δεις αναλυτικα
nova.gr

Απο ό,τι έχω διαβάσει.. δεν πρόκειται να γίνει οριστικό Switch Off στο κοντινό μέλλον.. μάλλον θα περιμένουμε πολύ (και αυτό είναι κ το σωστό! γιατι χωρίς διαφημιστική καμπάνια που πάς? Θα αφήσεις στα κρύα του λουτρού τόσες γιαγιάδες και παπούδες που ο μόνος τους σύντροφος είναι η TV????)

Οπότε τουλάχιστον ας παίζουν όλοι οι σταθμοί παράλληλα σε ψηφιακό σήμα για εμάς που έχουμε αγοράσει μία καινούργια LCD με ενσωματωμένο DVB-T να την απολάυσουμε λιγάκι.. τόσα λεφτά δώσαμε ντε.. χεχεχε!
Εάν κατάλαβα καλά τα καναλια μεγα,αντ1 κλπ θα μεταδίδονται και σε ψηφιακό σήμα από τον Νοέμβριο? Ελευθερα? ή σε ποια πλατφόρμα?

Ελευθερα επιγεια ψηφιακα,οπως τα 3 της ερτ σινε+ κλπ. διατηρησε ομως μια αμφιβολια ως προς το χρονο πρωτης μεταδοσης

Ελευθερα επιγεια ψηφιακα,οπως τα 3 της ερτ σινε+ κλπ. διατηρησε ομως μια αμφιβολια ως προς το χρονο πρωτης μεταδοσης
Ευχαριστώ PIKE. Εχεις κάποια links γι αυτό το θέμα?

Απάντηση: Re: Κόστος εγκατάστασης για NOVA.

99E κοστος αποκωδικοποιητη
50Ε πιατο 60cm
70Ε ο εξουσιοδοτημενος τεχνικος

μπες στο site τους να τα δεις αναλυτικα
nova.gr
Γενικό ήταν το σχόλιό μου.