Κόστος εγκατάστασης wave frontier

evagelos

Senior Member
16 August 2007
608
Γεια σας παιδιά,
ποσο μπορεί να χρεώσε ενας τεχνικός γα να κανει εγκατάσταση σε κεραμοσκεπή ενος wave frontier;
Βρίσκομαι στην περιοχή Ιλιον στην Αθήνα.
LNB εχω απλά δε ξέρω πωςνα κανω την στοχευση

ευχαριστώ

Last edited:
Μπορεί να σου ζητήσει όσο θέλει... σοβαρά, σε κεραμοσκεπή και με τα δεκάδες κομάτια που αποτελείται το wave, τη συγκεκριμένη βάση αν, το βάρος... χαιρετίσματα. Όχι ότι δεν έχει γίνει φυσικά. Οικονομικότερο θα ήταν να το βάλεις σε κάνα τοίχο.

Απάντηση: Re: Κόστος εγκατάστασης wave frontier

Εγω εχω wave frontier Τ90 με 10 lnb με κεντρο astra 19,2E και εχω τοξο O,8W με 42,0Ε φυσικα το wave ειναι στο δαπεδο εγκατεστημενο.Τωρα αν το βαλεις στην σκεπη δεν ξερω τι αποτελεσματα θα εχεις.Η βαση του ειναι πολυ καλη,σε εμενα και μετα απο 2 χρονια βαζω το πεδιομετρο μπας κ εχει χασει αλλα τιποτα τα ιδια db

Ενας φιλος στην Καβάλα το εκανε. Ειχε δυο θεματα: αφενως το wave frontier δεν ηταν καλυμενο απο πουθενα, οποτε καθε αερας το πιανει και αφετερου, μετα απο καποιους μηνες ειδε υγρασια απο μεσα στη οροφη

Το έβαλα μολις χθες. Αναλυτικά.
πήγα να το βάλω σε ενα σημειο αλλα δεν χωραγε ο μοχλός ανυψωσης.
Οπότε εκανα μια εγκατασταση σε συνεργασία με ενα μαστορα (γνωστός) και καναμε μια προεξοχή απο την εγκατασταση του ηλιακού.
Στην αρχή βέβαια αντι για δορυφόρο πρέπει να επιανα τα ψαρια του πειραια αλλα με την βοήθεια ενος satfinder και μετά απο ολα τα καντηλια που υπαρχουν ειδα το φως το αληθινό. Σημερα εστριψα και λίγο το lnb (δεξια όπως το βλεπεις απο μπροστά) και επιασε πιο πολύ σημα. Προσπάθησα να βάλω κ 2ο δορυφόρο (turksat) αλλα ενώ πιάνει, δεν εχει δυνατό σημα και δεν βλέπω πολλες συχνότητες. Μες στην βδομαδα θα κανω παλι τον Ταρζαν και να δοκιμάσω τι και πως.
Βασικά θέλω να δω κανα FTA καναλι με ποδόσφαιρο κλπ αθλήματα. Βασικά ποδόσφαιρο.
Αν καποιος εχει καμια ιδέα ας πει

Και επειδή ο λαός :fahne90: θέλει φωτογραφίες ορίστε

Και εχω και καποιες ερωτήσεις.
α) Στο MTV HITS έχω σήμα 9.1db. Στο Sky Action εχω 6.2 τωρα που το γραφω (10:35 πρωί).
1) Παιζει ρόλο η ωρα και η μερα για την λήψη;
2) Μπορώ να έχω καλυτερο σήμα
β) Στον 19 στο eurosport έχω 15.0 db
γ) πήρα και ενα combine (ετσι δεν το λενε; και ενω συνδέω και το επιγειο και την δορυφορικό καλώδιο, δειχνει εικονα ΜΟΝΟ στο επιγειο. Στο δορυφορικό δεν εχει καθόλου σημα. 0.0 δειχνει. Η μπρίζα ειναι αυτή που εχει 3 εξόδους. SAT, TV και ένα R (μαλλον για ραδιο απο οτι νομιζω).

Τι κανω λάθος;

ΥΓ. Το καλώδιο το χυμα ειναι για test λογους :firstprize:

Attachments

• WP_20140215_10_06_56_Pro.jpg
    WP_20140215_10_06_56_Pro.jpg
    79.3 KB · Views: 137
  • WP_20140215_10_08_07_Pro.jpg
    WP_20140215_10_08_07_Pro.jpg
    101 KB · Views: 133
  • WP_20140215_10_07_08_Pro.jpg
    WP_20140215_10_07_08_Pro.jpg
    144.1 KB · Views: 132
  • WP_20140215_10_31_04_Pro (1).jpg
    WP_20140215_10_31_04_Pro (1).jpg
    75.1 KB · Views: 133
Last edited:
Εχω. ίσως δεν φαινετε στην φωτογραφία αλλά εχω. Στην 1η φωτογραφία το εχω καλυψει με μονωτική στον ιστό

Η μπριζα ειναι legrand std tv/r/sat 1. Απο πίσω γράφει ES και κατι που ειναι σκαλισμενο και δεν βγαζω νοημα. 12W12

Δεν ξέρω αν παιζει καποιο ρόλο,αλλα ο ηλεκτρολόγος έχει αφήσει ενα καλώδιο στο μπαλκόνι έτσι χύμα χωρίς μπριζα για μελλοντκή χρήση ειπε.

Last edited by a moderator:
α) Στο MTV HITS έχω σήμα 9.1db. Στο Sky Action εχω 6.2 τωρα που το γραφω (10:35 πρωί).
1) Παιζει ρόλο η ωρα και η μερα για την λήψη;
Στις 28... φυσικά!

γ) πήρα και ενα combine (ετσι δεν το λενε; και ενω συνδέω και το επιγειο και την δορυφορικό καλώδιο, δειχνει εικονα ΜΟΝΟ στο επιγειο. Στο δορυφορικό δεν εχει καθόλου σημα. 0.0 δειχνει. Η μπρίζα ειναι αυτή που εχει 3 εξόδους. SAT, TV και ένα R (μαλλον για ραδιο απο οτι νομιζω).

Τι κανω λάθος;

Η μπριζα ειναι legrand
Η πρίζα να πάει στα σκουπίδια. Όταν διαβάζεις στο φόρουμ για προβλήματα με πρίζες, το 95+% είναι μάρκας Legrand!

Αλλαξα σημερα το combiner και ειδα το δως το αληθινό.
Δεν νομίζω σε πρωτη φαση να εχω τιποτα απωλειες.
Οταν ξανανεβω στην στεγη θα σημειώσω τι μου εδωσε το μαγαζι μιας και πήγα πίσω το 1ο που μου εδωσε.
Ειναι κανεις αλλος στην Αθήνα να μου πεις τι τιμες db εχει σε κανενα καναλι για να δω αν θελω λιγο καλυτερη σκοπευση;
Ενδιαφέρομαι κυρίως για το 28

Ευχαριστώ