Κωτσόβολος και WD

Status
Not open for further replies.

Voodooman

New member
22 August 2010
31
Καλησπέρα,
ο Κωτσόβολος έχει δύο media players της WD, τον TV High Definition Media Player στα 89.9 και τον Media Player TV HD Live στα 104.9.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η απρόσκοπτη αναπαραγωγή .MKV, χωρίς να χρειαστώ μετατροπές σε υπότιτλους, ήχο ή ό,τι άλλο. Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για την ποιότητα ήχου (δεν έχω 5.1 ηχοσύστημα, θα ακούω από την τηλεόραση), ούτε για δικτυακές συνδέσεις. Τί λέτε, με καλύπτει ο πρώτος;
Ευχαριστώ!

Από όσο είδα, όλα τα πλεοεκτήματα του live έχουν να κάνουν με δικτυακή αναπαραγωγή, που δεν με ενδιαφέρει καθόλου όυτε τώρα, ούτε στο ορατό μέλλον. Μήπως να προτιμήσω τον φτηνούλη;

το μικρο εχει σχεδον ανυπαρκτη υποστηριξη και αν θυμαμαι καλα εχει υποδεεστερο τσιπακι απο το live.

Απάντηση: Re: Κωτσόβολος και WD

το μικρο εχει σχεδον ανυπαρκτη υποστηριξη και αν θυμαμαι καλα εχει υποδεεστερο τσιπακι απο το live.
Υπάρχουν δυο "μικρά" το ένα πράγματι έχει υποδεέστερο τσιπάκι απο το live και η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη με το live .
Υπάρχει και δεύτερο που έχει το ίδιο τσιπάκι απο το live ,με μόνη διαφορά την με δικτυακή αναπαραγωγή, και διαφορά στην τιμή στα 15 με 20 ευρώ.
Λογικά αυτό είναι το δεύτερο.
Και εγώ θα πρότεινα στον φίλο να πάρει το live .

Αγόρασα το Live τελικά, 105 από Κωτσόβολο.
Πανεύκολη χρήση! Το πρίζωσα στην παλιά CRT μου για τις πρώτες μέρες, μέχρι να το μάθω λίγο. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η κακή ποιότητα στα μενού, στις φωτογραφίες και στα thumbnails, αλλά φαντάζομαι για αυτό φταίει η ανάλυση της τηλεόρασης;
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Απάντηση: Re: Κωτσόβολος και WD

και το 2ο δεν εχει ιδιο τσιπακι.

Πολλές σελίδες το λένε WDTV (mk2) και mk1 το πρώτο WD,για δες στο παρακάτω link έχει το ίδιο τσιπακι με το Live και δεν έχει ethernet :
WDTV (mk2)

Last edited:
Status
Not open for further replies.