Κουδουνι πορτας με καμερα και peephole οροφου

enduras1

Moderator
Staff member
Παιδια θελω στο νεο σπιτι να βαλω τετοιο συστημα θυροτηλεφωνου με καμερα καθως και ματακι ψηφιακο στην πορτα του οροφου.
Εχετε καποια δοκιμασμενη λυση?

Εγω θα πω να παρεις ενα σετ που να εχει υποστηριξη στο περασμα των χρονων. Δηλαδη να κοιταξεις σε μια φιρμα που να εχεινπαρελθον και υποστηριξη στο χωρο σου.
Συνηθως τα μοντερνα προιοντα που βλεπουμε στο διαδικτυο ειτε ειναι απο νεοφερμενες μαρκες αγνωστου προελευσεως ειτε εισαγωγης χωρις τοπικη παρουσια.

Για το θυροτηλέφωνο CTC. Ελληνικά με διεθνή καρριέρα και πολύ καλή υποστήριξη.
Για το ψηφιακό μάτι πόρτας, γιατί; Μια απλή τρύπα με φακό δεν αρκεί;

Ψηφιακο ματι πορτας με οθονιτσα ισως ειναι καλο για γεροντες, παιδια η πολυ κοντους ανθρωπους. Πατανε το κουμπακι και βλεπουν στην οθονη τι γινεται.

Η τεχνολογια εχει προχωρησει.
Σου χτυπαει ο αλλος το κουδουνι και τον βλεπεις στο κινητο, εισαι ή οχι στο σπιτι. Ο αλλος δεν το γνωριζει ομως. Μια επιπλεον ευκολια ασφαλειας.
Απλα πρεπει να εχεις αξιοπιστο μηχανημα,μμην το παρεις στο χερι σε μια ...σεζον. Ολα αυτα κοστιζουν ομως κατι παραπανω.

Παιδια θελω στο νεο σπιτι να βαλω τετοιο συστημα θυροτηλεφωνου με καμερα καθως και ματακι ψηφιακο στην πορτα του οροφου.
Εχετε καποια δοκιμασμενη λυση?

Κατα καιρούς βγάζει σε προσφορα το eshop ενα ψηφιακό ματάκι πόρτας το οποιο μου φαίνεται οτι αξίζει τα λεφτα του.
Σύστημα θυροτηλέφωνου θα κοίταγα Legrand και θυγατρικές της. Νομίζω οτι η CTC που αναφέρθηκε, ειναι μια απο αυτές.

Sent from my iPad using Tapatalk

Το ψηφιακό ματάκι πόρτας του e-shop http://www.e-shop.gr/electronic-peep-hole-viewer-14mm-p-PER.997999 το έχω 3 χρόνια τώρα. Το είχα αγοράσει (σε προσφορά) 42 . Το μονάδικο του πλεονέκτημα είναι ότι βλέπεις χωρίς να σε αντιλαμβάνονται (οι έξω) ότι βλέπεις. Αλλά η οθόνη θα μπορούσε και έπρεπε να είναι καλύτερη, έχει πρόβλημα τόσο σε σκοτεινό περιβάλλον όσο και στην γωνία θέασης. Αν δεν είσαι στο ίδιο ύψος με την οθόνη δεν βλέπεις ! Γενικά δεν το συνιστώ το συγκεκριμένα. Ίσως κάποια παρόμοια που βλέπω σε Κινέζικα sites να είναι καλύτερα, πιο προηγμένα τεχνολογικά πλέον...

Ενας βασικος λογος καταργησης του κλασικου ματιου με φακο ειναι οτι, εχουν βγει "εργαλεια" αντιστροφης θεασης. Δηλαδη βαζει ο αλλος απ' εξω ενα τετοιο "ματζαφλαρι", και βλεπει μεσα στο σπιτι.
Αυτο που δεν μου αρεσει εμενα ειναι οτι ολα τα πραγματα - με την δικαιολογια της ευκολιας - τεινουν να συνδεθουν με τα τηλεφωνα.
Πειτε με δεινοσαυρο, αλλα δεν θελω επανω μου μια συσκευη που δεν ειμαι σιγουρος ποτέ 150% πως λειτουργει και τι κανει, να εχει τετοια "εξουσια" και δυνατοτητα συλλογης δεδομενων.

Απάντηση: Re: Κουδουνι πορτας με καμερα και peephole οροφου

Ενας βασικος λογος καταργησης του κλασικου ματιου με φακο ειναι οτι, εχουν βγει "εργαλεια" αντιστροφης θεασης. Δηλαδη βαζει ο αλλος απ' εξω ενα τετοιο "ματζαφλαρι", και βλεπει μεσα στο σπιτι.
Αυτο που δεν μου αρεσει εμενα ειναι οτι ολα τα πραγματα - με την δικαιολογια της ευκολιας - τεινουν να συνδεθουν με τα τηλεφωνα.
Πειτε με δεινοσαυρο, αλλα δεν θελω επανω μου μια συσκευη που δεν ειμαι σιγουρος ποτέ 150% πως λειτουργει και τι κανει, να εχει τετοια "εξουσια" και δυνατοτητα συλλογης δεδομενων.

... στα "μάτια" που δεν έχουν προστασία από την εσωτερική μεριά ...