Πριν απο λιγες μερες Πηγαμε Σινεμα διπλα μας σε μια πολυ ομορφη
Αιθουσα
UCI Otmarschen στο Αμβουργο ειδαμε την ταινια THE TOURIST !
ειχα πολυ καιρο να παω Σινεμα αφου εδω και πολυ καιρο κοιταω ταινιες μονο στην τηλεοραση μας !
εχω μια SONY LCD 40" αρκετα παλια 3ετιας ...
ομολογω οτι οσες ταινιες εχουμε δει σε αυτην μεσω του ΗΤΡC μου εχουμε μεινει καταευχαριστημενοι με τα χρωματα και την εικονα γενικα και δεν μπορω να πω οτι υπολοιπεται σε μαυρο και αντιθεση ....
πηγα ομως προχτες στο σινεμα και με κουρασε παρα πολυ το εξης !!! :slapface:
θα πω τα καλα που μου αρεσαν :
Χρωματα
Μαυρο !
αυτα!
τα αρνητικα : Θολη εικονα και ενα απιστευτο τρεμουλο αναλαμπη
οπως ετρεμε η CRT 50hZ 21αρα μου αλλα σε τεραστιο πλεον μεγεθος που με κουρασε αφανταστα αφου η LCD που εχω δεν τρεμει καθολου και εχω ξεσυνιθησει πλεον ......
και η κινηση πολυ χειροτερη απο την τηλεοραση μου LCD 50Ηζ
δεν ευχαριστηθηκα καθολου !
στο Σπιτι εχω συγκριτικα πολυ καλυτερη εικονα
δεν ξερω ξενερωσα
αφου πιστευα πως στον Κινηματογραφο θα εχουν κορυφαια τεχνολογια να επιδηξουν ....
Αιθουσα
UCI Otmarschen στο Αμβουργο ειδαμε την ταινια THE TOURIST !
ειχα πολυ καιρο να παω Σινεμα αφου εδω και πολυ καιρο κοιταω ταινιες μονο στην τηλεοραση μας !
εχω μια SONY LCD 40" αρκετα παλια 3ετιας ...
ομολογω οτι οσες ταινιες εχουμε δει σε αυτην μεσω του ΗΤΡC μου εχουμε μεινει καταευχαριστημενοι με τα χρωματα και την εικονα γενικα και δεν μπορω να πω οτι υπολοιπεται σε μαυρο και αντιθεση ....
πηγα ομως προχτες στο σινεμα και με κουρασε παρα πολυ το εξης !!! :slapface:
θα πω τα καλα που μου αρεσαν :
Χρωματα
Μαυρο !
αυτα!
τα αρνητικα : Θολη εικονα και ενα απιστευτο τρεμουλο αναλαμπη
οπως ετρεμε η CRT 50hZ 21αρα μου αλλα σε τεραστιο πλεον μεγεθος που με κουρασε αφανταστα αφου η LCD που εχω δεν τρεμει καθολου και εχω ξεσυνιθησει πλεον ......
και η κινηση πολυ χειροτερη απο την τηλεοραση μου LCD 50Ηζ
δεν ευχαριστηθηκα καθολου !
στο Σπιτι εχω συγκριτικα πολυ καλυτερη εικονα
δεν ξερω ξενερωσα
αφου πιστευα πως στον Κινηματογραφο θα εχουν κορυφαια τεχνολογια να επιδηξουν ....