Κουταβάκι ζητά σπίτι

17 June 2006
11,373
Το παρακάτω κουταβάκι βρέθηκε εχθές από ένα φίλο μου έξω από το σπίτι του να κλαίει. Επειδή υπάρχει ήδη σκύλος δεν μπορεί να το κρατήσει.
Όποιος θέλει να το υιοθετήσει ας πάρει ένα τηλέφωνο στο
6936 97 31 89
και να ζητήσει το Ζαχαρία
missy300x2451zj6.jpg

Παρακαλώ να μην ξαναμπούν τέτοιου είδους μηνύματα στο φόρουμ, γιατί αντιμετωπίζουμε σοβαρότατο ενδοοικογενειακό πρόβλημα.

Το θέλωωωωωω...

Παιδια, κι εωγ λατρευω τα σκυλια, αλλα εαν εισαι νιοπαντρος, σιγουρα δεν ειναι και τοσο καλη λυση πιστευω, γιατι εαν μεινει εγκυος η γυναικα, τοτε θα υπαρξει και εντολη του γιατρου να απομακρυνθουν τα οποια κατοικιδια υπαρχουν μεσα κι εξω απο το σπιτι. Οποτε δεν ειναι και κριμα για αυτα τα σκυλακια? Η καλυτερη περιοδος για εμενα, οπως το σκεφτομαι, ειναι οταν θα ειναι μικρα τα παιδια (~3 χρονων το μικροτερο παιδι).
Παντως ο συγκεκριμενος στη φωτογραφια ειναι οντως γλυκας!!! :D

Παιδια, κι εωγ λατρευω τα σκυλια, αλλα εαν εισαι νιοπαντρος, σιγουρα δεν ειναι και τοσο καλη λυση πιστευω, γιατι εαν μεινει εγκυος η γυναικα, τοτε θα υπαρξει και εντολη του γιατρου να απομακρυνθουν τα οποια κατοικιδια υπαρχουν μεσα κι εξω απο το σπιτι. Οποτε δεν ειναι και κριμα για αυτα τα σκυλακια? Η καλυτερη περιοδος για εμενα, οπως το σκεφτομαι, ειναι οταν θα ειναι μικρα τα παιδια (~3 χρονων το μικροτερο παιδι).

Πανούλη, μην υπερβάλουμε...να απομακρυνθούν και έξω απο το σπίτι;...δεν νομίζω.Και άλλωστε όταν το σκυλί το έχεις σωστά φροντισμένο δεν υπάρχει έτσι και αλλοιώς πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Κουταβάκι ζητά σπίτι

Δεν αληθεύει αυτό που λες .(Αν και σε θέματα υγείας δεν πρέπει να είναι κανείς απόλυτος και να είναι ο πολύ σοβαρός και προσεκτικός) Εγώ στο σπίτι (Διαμέρισμα 90τμ) έχω σκύλο , η γυναίκα μου γέννησε πριν 7 μήνες ,η κόρη μου είναι μια χαρά και η εγκυμοσύνη της πήγε θαυμάσια.Αν το σκύλο σου τον προσέχεις και ακολουθούνται οι κανόνες υγιεινής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!!

Οντως....μην τα δαιμονοποιουμε πριν ενημερωθουμε επαρκως.

Το μονο ζωο που ενδεχεται να προκαλεσει προβλημα ειναι η γατα αν η εγκυος εχει δειξει στις εξετασεις της οτι δεν φερει αντισωμα για το τοξοπλασμα.
Συνηθως το αντισωμα αυτο συνανταται συχνα.

Σωστός!!:grandpa: Άντε, ας τον πάρει κάποιος τον σκυλάκο, κρίμα είναι......

Παιδια, δεν ξερω τι λετε, εγω ξερω οτι εδω στη Ροδο, επειδη ολα τα εξοχικα εχουν σκυλια, οποτε μεινει καποια κοπελα εγκυος ολοι οι γιατροι λενε καλυτερα το σκυλι μεχρι να γεννησει η γυναικα να απομακρυνθει απο το σπιτι. Εστω κι αν υπαρχει μια πιθανοτητα...πιστευω οτι πρεπει να γινει. Μετα παλι τα φερνουν στο σπιτι.

οι σκυλοι που ειναι πιο ελευθερας βοσκης, ειναι πιο πιθανο να ειναι φορεις τοξοπλασματος (αν τυχει να εχουν επαφη με γατες...).Γιατροι δεν γινομαστε βεβαια, αλλα οι γυναικες που περμενουν παιδι κανουν συνεχεια εξετασεις που ελεγχουν και το τοξοπλασμα! Δεν εχω αγνοια του κινδυνου απλα λεω να μην ειμαστε και απολυτοι! Η υγεια του παιδιου και της μητερας πανω απο ολα βεβαια.