Κριση μεν αλλα μηπως εχουμε ριξει πολυ τον πηχη? Ποσα διναμε για CRT πριν το 2000?

Re: Απάντηση: Κριση μεν αλλα μηπως εχουμε ριξει πολυ τον πηχη? Ποσα διναμε για CRT πρ

Ετσι γίνετε;
Δε εγραψα κατι τετοιο αλλα απο την αλλη δεν νομιζω να αρνείται κανεις οτι υπηρχε θεμα με τις οθονες της philips σε αρκετα μεγαλο ποσοστο.
Και σε κανενα σημειο δεν ανεφερα πως το φαινόμενο ηταν ολοκληρωτικό.

Εγώ δεν είπα ότι έγραψες κάτι. Δεν αμφισβητώ ότι 2/2 σου χάλασαν, και ότι είχαν οθόνη φίλιπς. Εγώ ρωτάω γιατί δεν χάλασε η δική μου...

Βρε εσενα καλως δε σου χαλασε και δεν υπαρχει λογος να αναρωτιέσαι.
Αυτοι που το επαθαν θα επρεπε να αναρωτιούνται αλλα τωρα πλεον δεν εχει σημασία.

Re: Απάντηση: Κριση μεν αλλα μηπως εχουμε ριξει πολυ τον πηχη? Ποσα διναμε για CRT πρ

Βρε εσενα καλως δε σου χαλασε και δεν υπαρχει λογος να αναρωτιέσαι.
Αυτοι που το επαθαν θα επρεπε να αναρωτιούνται αλλα τωρα πλεον δεν εχει σημασία.

Ναι δεν έχει. Αλλά είτε κράταγε πιο "προσεγμένες" οθόνες για πάρτι της, η δεν τις οδηγούσαν σωστά οι υπόλοιποι; Τι να υποθέσω δεν ξέρω...
(Μήπως είμαι πολύ τυχερός με τις φίλιπς;; Ακόμα δεν μου έχει καμιά τηλεόραση, ούτε crt ούτε επίπεδη...)

Κι εγώ απ' το 1993 μέχρι το 2009 είχα 3 CRT Philips. Και οι τρεις έχουν χιλιάδες ώρες λειτουργίας. Ακόμη λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα......