Κριτικες παιχνιδιων XBOX 360.

Εγώ από την άλλη παρόλο που δεν μου αρέσουν τα shooters ή horror games, έχω εντυπωσιαστεί με το dead space. Παρόλο που αυμφωνώ με τον φίλο που μίλησε για μάλλον έλλειψη πρωτοτυπίας στις αποστολές, νομίζω ότι προσφέρει μία ατμόσφαιρα τρόμου μοναδική και κλειστοφοβική που παραπέμπει στην ταινία Alien... επίσης μου άρεσε πολύ και η ιδέα της κίνησης/μάχης σε μηδενική βαρύτητα.
Α, και κάτι τελευταίο... δεν ξέρω γιατί αλλά το παιχνίδι μου θύμησε το bioshock, παρόλο που φαινομενικά δεν έχουν καμία σχάση μεταξύ τους...

Xαιρομαι που οι αποψεις μας συμπιπτουν , αν δεις και εγω στην προηγουμενη σελιδα αναφερω οτι εχει στοιχεια απο το Bioshock oπως το upgrade των οπλων.-bye-

Xαιρομαι που οι αποψεις μας συμπιπτουν , αν δεις και εγω στην προηγουμενη σελιδα αναφερω οτι εχει στοιχεια απο το Bioshock oπως το upgrade των οπλων.-bye-

Ωπ δίκιο έχεις, δεν το είχε προσέξει.. άρα δεν μου φάνηκε απλώς!!
Έχω κατεβάσει και τα comics στο xbox (αλλά θα τα δω αφού τελειώσω το παιχνίδι για να αποφύγω spoilers, είναι πιο όμορφο να ανακαλύπτεις σιγά-σιγά το τι έγινε) και νομίζω ότι έχει βγει και animated ταινία... άρα υπάρχει υλικό για συνέχεια!-bye-

παιχνίδι τύπου assassin's creed υπάρχει κανένα νέο;

To νεο Prince of Persia...

http://www.gamespot.com/xbox360/act...title/news.html?sid=6201029&tag=topslot;img;4

Ωπ δίκιο έχεις, δεν το είχε προσέξει.. άρα δεν μου φάνηκε απλώς!!
Έχω κατεβάσει και τα comics στο xbox (αλλά θα τα δω αφού τελειώσω το παιχνίδι για να αποφύγω spoilers, είναι πιο όμορφο να ανακαλύπτεις σιγά-σιγά το τι έγινε) και νομίζω ότι έχει βγει και animated ταινία... άρα υπάρχει υλικό για συνέχεια!-bye-

Το DVD το νοικιασα την προηγουμενη εβδομαδα αλλα δεν προλαβα να το δω ολο ακομα (το εχω αντιγραψει στον σκληρο). Ειναι με κινουμενα σχεδια και εχει πολυ σπλατερ μεσα...-bye-

Το Left 4 Dead είναι ένα survival horror shooter. Κατά τη διάρκειά του αναλαμβάνετε το ρόλο ενός επιζόντα που προσπαθεί να βγει ζωντανός από τις ατέλειωτες ορδές zombie που έχουν κατακλύσει την πόλη. Μέχρι και τέσσερις παίκτες μπορούν να συνδεθούν διαδικτυακά και να αγωνιστούν ταυτόχρονα αφού ειναι απαραιτητη η συνεργασία μεταξύ των παικτών για να επιζήσουν, ενώ περιλαμβάνει και modes στα οποία οι μπορούν να παίξουν είτε ως zombie είτε ως επιζόντες.

Τα γραφικα συγκρινομενα με αλλα προσφατα παιχνιδια του 360 ειναι μαλλον μετρια ενω και ο τροπος που κινειται ο χαρακτηρας δεν ειναι πολυ ρεαλιστικος. Στο gameplay ειναι ενα διασκεδαστικο παιχνιδι ειδικα οταν παιζεται ταυτοχρονα απο 4 ατομα να ελεγχουν τους χαρακτηρες αλλα μετα απο λιγο η επανάληψη των ιδιων γεγονοτων γίνεται κουραστικη.

Συνολικα 6/10 , εως ενα σημειο διασκεδαστικο αλλα μετριο σαν γραφικα και επαναλαμβανομενο.

στείλτε μου κάποιος με pm τα συγκεκριμένα tor ή τα path για τα gears of war 2 και cod5 διότι απ' όσα βρήκα και διάβασα στα comments υπάρχει πρόβλημα.
το έχει κάνει κανείς εγγυημένα και δουλεύουν; να μη καίμε και δισκάκια άδικα..

Απάντηση: Re: Κριτικες παιχνιδιων XBOX 360.

Το Left 4 Dead είναι ένα survival horror shooter. Κατά τη διάρκειά του αναλαμβάνετε το ρόλο ενός επιζόντα που προσπαθεί να βγει ζωντανός από τις ατέλειωτες ορδές zombie που έχουν κατακλύσει την πόλη. Μέχρι και τέσσερις παίκτες μπορούν να συνδεθούν διαδικτυακά και να αγωνιστούν ταυτόχρονα αφού ειναι απαραιτητη η συνεργασία μεταξύ των παικτών για να επιζήσουν, ενώ περιλαμβάνει και modes στα οποία οι μπορούν να παίξουν είτε ως zombie είτε ως επιζόντες.

Τα γραφικα συγκρινομενα με αλλα προσφατα παιχνιδια του 360 ειναι μαλλον μετρια ενω και ο τροπος που κινειται ο χαρακτηρας δεν ειναι πολυ ρεαλιστικος. Στο gameplay ειναι ενα διασκεδαστικο παιχνιδι ειδικα οταν παιζεται ταυτοχρονα απο 4 ατομα να ελεγχουν τους χαρακτηρες αλλα μετα απο λιγο η επανάληψη των ιδιων γεγονοτων γίνεται κουραστικη.

Συνολικα 6/10 , εως ενα σημειο διασκεδαστικο αλλα μετριο σαν γραφικα και επαναλαμβανομενο.

Το συγκεκριμένο "σάρωσε" στις κριτικές και τα reviews στο εξωτερικό.
Μάλιστα αυτή τη στιγμή είναι το πιό high rated score στα παιχνίδια του XBOX 360.
Σκεφτόμουν να τ αγοράσω.

Θα μου πείς,περί ορέξεως..:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Κριτικες παιχνιδιων XBOX 360.

Το single player το τελειωσα σε 4 ωρες.Με το multiplayer και co op ασχοληθηκα αλλες τοσες.Νομιζω οτι το 6/10 ειναι μια σωστη βαθμολογια για ενα τοσο μικρο σε διαρκεια παιχνιδι. Σαν γραφικα επισης ειναι πολυ μετριο.

Οσο για τις βαθμολογιες στα πιο πολλα site ειναι στημενες. Πχ. το Grand theft Auto που πηρε σε μερικα 10/10 δεν ειναι με τιποτα τοσο καλο.

Αν δεν εχεις παρει το Gears 2 , το Call of Duty 5 η το Prince of Persia καλυτερα παιξε καποιο απο αυτα.-bye-

Προσωπικα δεν συμφωνω. Μπορει η διαρκεια να ειναι μικρη, αλλα η εναλλασομενη ΑΙ και το καλυτερο Co-op που εχουμε δει εως σημερα, νομιζω οτι εκτιναζουν την εμπειρια στα υψη.

9/10 απο εμενα, δαγκωτο κιολας :)