Κτηνωδια-Γουνες

bros400pgm

AVClub Enthusiast
Σημερα κατεβασα ενα klipaki που δειχνει που μπορει να φτασει η αρρωστημενη φαντασια του ανθρωπου (στην προκειμενη περιπτωση η ιστορια εξελισεται στην Κινα).

http://i144.photobucket.com/albums/r189/harrish_h/gounes.jpg

Τραυματιζουν τα ζωα (τσιντσιλα) χτυπωντας το κεφαλι τους στο εδαφος, και ετοιμοθανατα πλεον τα βασανιζουν και τους παιρνουν την γουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικα δεν θελω να σας το περιγραψω τι εδειχνε το video (αλλωστε 50 sec αντεξα να δω) αλλα ελεος φιλοι μου. Καποιος πρεπει να τους γδαρει ζωντανους αυτους τους ανθρωπους.

Λυπαμαι πολυ, για αυτο που ειδα.

Δυστυχώς το έχω δεί κιε γώ το video μέσω ενώς site διαμαρτυρίας που συγκέντρωνε υπογραφές διαμαρτηρίας.

Είναι πραγματικά αποτρόπαιο και κτηνώδες το όλο αυτό.
Είνια απίστευτη η βαρβαρότητα που επιδεικνύεται στα ζωάκια αυτά και οι τρόποι που τα θανατώνουν.

Και δεν είναι τα μόνα ζώα στα οποία συμβάινει αυτό .
Θα έπρεπε όλοι να κινητοποιηθούμε και να διαμαρτυρηθούμε για όλα αυτά.

Γιατί ακόμα και τα ζώα που θανατώνονται και προωρίζονται για βρώση ( όπως γουρούνια , βοοειδή κτλ δεν χαίρουν καλύτερης μεταχείρισης ).

Απάντηση: Re: Κτηνωδια-Γουνες

Γιατί ακόμα και τα ζώα που θανατώνονται και προωρίζονται για βρώση ( όπως γουρούνια , βοοειδή κτλ δεν χαίρουν καλύτερης μεταχείρισης ).

Θελω να πιστευω το αντιθετο. Μια και εξω με εκεινο το πιστολι ρευματος (?)

Κι εγώ έτσι ήθελα να πιστεύω αλλα είδα κάτι videos στο ίντερνετ με κάτι άχρηστους αρκουδιάρηδες να χοροπηδούν με τα άρβυλα πάνω σε γουρουνάκια και μου ήρθε να σπάσω την οθόνη.

Για μενα θα επρεπε να τους κρεμασουν απο το συνταγμα αυτους τα κτηνη η να τους κανουν ακριβως τα ιδια που κανουν και στα κακομοιρα τα ζωα. Το εχω πει στο παρελθον και θα τα το ξαναπω. Μεγαλυτερο κτηνος απο το ανθρωπο δεν υπαρχει, αυτα τα κακομοιρα βασιζονται σε μας και ειναι ο ορισμος της ανιδιοτελους αγαπης. Αλλα τι καθομαι και λεω αυτα ειναι ψιλα γραματα για τους περισσοτερους απο εμας.

Παιδια δεν ξερω ....... εχει αρωστησει ο κοσμος !!!!!!!!

εχουμε γεμισει τρελους φρικαρισμενους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ !!!!!!

Ανθρωπους που αν ειχαν τη Δυνατοτητα να το κανουν αυτο σε ανθρωπο ανημπορο δεν θα δισταζανε !!!!

Ειμαι σιγουρος !! απο κατι τετοιους βγαινουν και οι Βασανιστες !!!!

στην αρχη ξεκινανε την καριερα απο τα Ζωα .........
ΚΑΝΕΙΣ δεν δινει το Δικαιωμα να βασανιζει ενα ζωο !!!!!

Διαβαζω καθε βραδυ τη Γραφη ( εχω συνηθια...) και ακομα στο καιρο του αρχαιου Ισραηλ ΗΤΑΝ Νομος οτι ΔΕΝ επρεπε να βασανιζουν ενα Ζωο η να σκοτωσουν για πλακα !!!! Μονο για να το φανε !!!!!!

αυτων ποιος τους εδωσε τετοιο δικαιωμα ;;;;

εχουμε αγριεψει πολυ !!!! και το κακο οτι ολο και πιο πολυς κοσμος τους ακολουθει .......

εγω στο Ιντερνετ ειδα και μια αλλη μοδα .....στα Σχολεια .... τωρα εδω στις Ευρωπαικες πολεις γυρνανε με τα Κινητα τους (εκτος απο ΠΟΡΝΟ στα σχολεια ) και ξυλοκαυγαδες μεταξυ Κοριτσιων !!!!!!!!!!!!!!!!

ρε παιδια να πεφτουν μπουνιες κλωτσιες και να βλεπεις δυο κοριτσακια μια χαρα να πλακωνονται και να μην τις χωριζει κανεις παρα να καθονται να τραβανε με τα κινητα σαν θεατες απλοι.........

ΕΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΙΔΙ !!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΛΕΨΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

Το video δυστυχως εστιασε και σε σκηνη που σου προκαλει κλαμματα, μαζι με οργη και σου μπαινουν ιδεες να γινεις φονιας.

Δεν αντεξα παρακατω, να βλεπεις ενα πλασματακι να δακρυζει απο πονο, με κομμενα ποδια και μισανοιγμενο κρανιο.

Ευχομαι στους βαρβαρυς να πεθανουν οσο πιο γρηγορα γινεται

Το video δυστυχως εστιασε και σε σκηνη που σου προκαλει κλαμματα, μαζι με οργη και σου μπαινουν ιδεες να γινεις φονιας.

Δεν αντεξα παρακατω, να βλεπεις ενα πλασματακι να δακρυζει απο πονο, με κομμενα ποδια και μισανοιγμενο κρανιο.

Ευχομαι στους βαρβαρυς να πεθανουν οσο πιο γρηγορα γινεται
Mαζι σου bros

Re: Απάντηση: Κτηνωδια-Γουνες

Για μενα θα επρεπε να τους κρεμασουν απο το συνταγμα αυτους τα κτηνη η να τους κανουν ακριβως τα ιδια που κανουν και στα κακομοιρα τα ζωα. Το εχω πει στο παρελθον και θα τα το ξαναπω. Μεγαλυτερο κτηνος απο το ανθρωπο δεν υπαρχει, αυτα τα κακομοιρα βασιζονται σε μας και ειναι ο ορισμος της ανιδιοτελους αγαπης. Αλλα τι καθομαι και λεω αυτα ειναι ψιλα γραματα για τους περισσοτερους απο εμας.

...εννοειτε!. Ειναι το μοναδικο ειδος που σκοτωνει (και) για πλακα...

Δεν θέλετε να δείτε το τι γίνεται σε πολλά ιδιωτικά ερευνητικά κέντρα. Ας πούμε ότι αυτοί οι αναίσθητοι ανεγκέφαλοι δεν έχουν παιδεία. Όμως υπάρχουν "επιστήμονες" που τους αρέσει να μελετάνε μαϊμουδάκια με ηλεκτρόδια στο κρανίο και κουνελάκια με αφαιρεμένο μέρος του κρανίου κλπ.
Αν δεν κατανοήσουμε πως είμαστε και εμείς μέρος αυτού του οικοσυστήματος και σταματήσουμε να φαιρόμαστε σαν κυρίαρχοι του σύμπαντος μπορεί στο μέλλον να το πληρώσουμε ακόμα και με αφανισμό...

.............................μπορεί στο μέλλον να το πληρώσουμε ακόμα και με αφανισμό...

Στο μελλον? Χα, ας γελασω. Στο παρων θες να πεις.

Η ωρα εφτασε. Εκατονταδες ειδη ζωων εχουν αφανιστει (μερικα ειναι σε αιχμαλωσια).

Σημερα κατεβασα ενα klipaki που δειχνει που μπορει να φτασει η αρρωστημενη φαντασια του ανθρωπου (στην προκειμενη περιπτωση η ιστορια εξελισεται στην Κινα).

http://i144.photobucket.com/albums/r189/harrish_h/gounes.jpg

Τραυματιζουν τα ζωα (τσιντσιλα) χτυπωντας το κεφαλι τους στο εδαφος, και ετοιμοθανατα πλεον τα βασανιζουν και τους παιρνουν την γουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικα δεν θελω να σας το περιγραψω τι εδειχνε το video (αλλωστε 50 sec αντεξα να δω) αλλα ελεος φιλοι μου. Καποιος πρεπει να τους γδαρει ζωντανους αυτους τους ανθρωπους.

Λυπαμαι πολυ, για αυτο που ειδα.

Δεν είδα το video αλλά εξοργίστηκα πρωί,πρωί. Tρελένομαι όταν μαθαίνω τέτοια πράγματα. Aυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται την ίδια μεταχείριση και μάλιστα δημοσίως για να πάρουν μαθήματα και οι υπόλοιποι... Aυτοί και αν αξίζουν βασανιστήρια...:furious3:
Kαι σκεφτείτε ακόμη πόσα τέτοια περιστατικά δεν φαίνονται πουθενά...