Kuro 428 xd vs pz85e vs new series panasonic plasma

Έχω στο σπίτι την 428XD και την 500Α.
Μερικά πράγματα που διαβάζω εδώ ισχύουν και μερικά όχι. Η 428 εξακολουθεί να είναι κορυφαία τηλεόραση αλλά σίγουρα δεν είναι 500Α.
Αν ξεπεράσεις το πρόβλημα των κάδρων - όσοι θα την χρησιμοποιήσουν και με HTPC - κατά τα άλλα δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις σε Blu-Ray πιά είναι HD ready και πιά Full HD. Μην υπερβάλουμε τώρα.
Η τιμή συμφωνώ οτι είναι ακριβή.

Re: Απάντηση: Kuro 428 xd vs pz85e vs new series panasonic plasma

Eσύ στην θέση μου τι θα εκανες(γνωρίζοντας ηδη την 428)?
Θα επερνες την 428 η θα περίμενες την νεα panny?
Επαναλαμβανω οτι εχω σήμερα αδεια και εχω στην τσέπη την προκαταβολη(θελει το 20% για παραγγελία 428 ο Κοσμας)....
Έχω στο σπίτι την 428XD και την 500Α.
Μερικά πράγματα που διαβάζω εδώ ισχύουν και μερικά όχι. Η 428 εξακολουθεί να είναι κορυφαία τηλεόραση αλλά σίγουρα δεν είναι 500Α.
Αν ξεπεράσεις το πρόβλημα των κάδρων - όσοι θα την χρησιμοποιήσουν και με HTPC - κατά τα άλλα δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις σε Blu-Ray πιά είναι HD ready και πιά Full HD. Μην υπερβάλουμε τώρα.
Η τιμή συμφωνώ οτι είναι ακριβή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Kuro 428 xd vs pz85e vs new series panasonic plasma

Eσύ στην θέση μου τι θα εκανες(γνωρίζοντας ηδη την 428)?
Θα επερνες την 428 η θα περίμενες την νεα panny?
Επαναλαμβανω οτι εχω σήμερα αδεια και εχω στην τσέπη την προκαταβολη(θελει το 20% για παραγγελία 428 ο Κοσμας)....

Μάλλον την κουρτίνα δύο.
Έχω ακούσει οτι θα είναι πολύ καλές κι έχουν και πολύ καλές τιμές οι Panasonic.
Δεν ξέρω αν τελικά θα έπαιρνα Pansonic αλλά θα περίμενα τουλάχιστον να τις δώ.
Αν ο χρόνος με πιέζει δεν θα με χάλαγε καθόλου η 428, αν και νομίζω οτι η 4280 είναι πιό συμφέρουσα αγορά, έχουν το ίδιο panel απλά της λείπουν κάποις extras ουσιαστικά άχρηστα.

Aν θυμαμαι καλα , υπαρχει ενα κομματι Pioneer 428xd στο fnac γυρω στα 1700 .
Παρε και ρωτα, ειδικα αν ειναι μετρητοις μπορει και να τη χτυπησεις λιγοτερο, ειναι το τελευταιο!!!

Μην ακους τι σου λενε, εγω τη πηρα προσφατα και δεν το μετανοιωνω.

Εχω δει και στησει αρκετες τηλεορασεις (εχω βλεπεις πολλους φιλους Απιστους Θωμαδες) και φυσικα οταν κανω τη συγκριση... απλα δεν υπαρχει.
Αν αγοραζα τωρα - στις 42"- , παλι την ιδια θα επαιρνα .

Για μεγαλυτερη , θα πηγαινα φυσικα στην 50αρα Pioneer.

Προφανώς όμως δεν έχεις δει και τα επόμενα μοντέλα, όπως κανείς μας.

Εκτός αν θεωρείς ότι ποτέ δεν θα βγει καλύτερη τηλεόραση από αυτήν στις 42 ίντσες. Αλλά σε αυτό θα ήμουν πρόθυμος να στοιχηματίσουμε...

Αγαπητέ Γιάννη όλοι εδώ σου λένε το ίδιο:

1. Η 428XD είναι πολύ καλή τηλεόραση αλλά όχι στα 2000 Ευρώ που τη βρίσκεις. Η τιμή αυτή θα ήταν πολύ καλή αν την αγόραζες πριν 1,5 χρόνο.

2. Η τεχνολογία προχωρά με γοργούς ρυθμούς στα ηλεκτρονικά. Το ότι η Kuro είναι μια σταθερή αξία είναι αναμφισβήτητο, μην έχεις όμως αμφιβολία ότι θα ξεπεραστεί. Εξάλλου η 10ης γενιάς Kuro θα έχει πανελ Panasonic. Αμφισβητεί κανείς ότι θα είναι καλύτερη από την 9ης γενιάς? Σου το λέει κάποιος που τα έσκασε για την 500Α πριν 27 ημέρες. Το θέμα της ποιότητας κατασκευής ξέχνα το αφού μιλάμε για μάρκες όπως Panasonic. Αν μιλούσαμε για Blue Sky θα το καταλάβαινα.

3. Λυπήσου τα χρήματά σου που βγάζεις με -λιγότερο ή περισσότερο- κόπο και περίμενε 2 μήνες να δεις τα νέα μοντέλα. Όπως σωστά είπε κάποιος, αν ορισμένοι θέλουν να ξεστοκάρουν ή να κάνουν τρελό τζίρο από παλαιά μοντέλα εσύ δε φταις σε τίποτα. Είναι γνωστό εξάλλου πως οι καλοί πωλητές μπορούν να πουλήσουν και προφυλακτικά σε καλόγρια.

Λοιπόν,ξεκίνησα το μεσημέρι κατα στοά μεριά αποφασίσμένος να παραγγείλω την 428,μπήκα στο <γνωστό>μαγαζί αλλά ενω πριν 5 μέρες μου ειχαν πει 1950 euros,σήμερα μου προσθεσαν και 25 euros μεταφορικά,<επειδή τα περιθώρια ειναι πολύ μικρά>
Οπως καταλαβαίνετε μαλλον ψάχνουν για μ....,ειδικά την σημερινή εποχή,οπότε μεταβολή και buye!!!!!Oυτε απο απ'εξω αλλη φορά.
Τελικά αποφασισα την PX 80 και θα μου μείνουν και 1350 στην τσέπη,ποιος εχασε??????

Σ' ευχαριστώ πολύ!
Την px-80 μου την πρότεινε ο πωλητής(+ την γνώμη που ειχα διαβαζοντας posts και reviews) απο το κατάστημα που την αγόρασα μετα απο αρκετη συζήτηση και κάνοντας μου διερεύνηση αναγκών.
Aπο το <γνωστο>μαγαζί με κοιτούσαν σαν παρείσακτο που επρεπε οπωσδήποτε να ειμαι γνώστης και απαγορεύεται να κάνω ερωτήσεις,ελεος...
Άντε καλοθέατη!

Πάρε και ένα καλό player και θα είσαι τζετ για πολύ καιρό!

Μεγειές! Και εργαλείο αγόρασες, και σου έμειναν 625 Γιουράκια στην τσέπη για ενα καλό player ή ενισχυτή A/V.

Ευχαριστώ-bye-
1300+ euros μου έμειναν(428xd: 1975e/TH- 42 px80:650e)
Μεγειές! Και εργαλείο αγόρασες, και σου έμειναν 625 Γιουράκια στην τσέπη για ενα καλό player ή ενισχυτή A/V.

καλα εκανες..πριν δυο μηνες ειχα περασει απο εκει και τοτε ειχανε κανονικα κομματια και μου ειχανε πει 1700 κομπλε τωρα πως εγινε 1900+ δεν μπορω να καταλαβω

Re: Απάντηση: Kuro 428 xd vs pz85e vs new series panasonic plasma

Μου ανέβηκε το αιμα στο κεφάλι οταν μου ζήτησαν επιπλεον 25 euros για μεταφορα στο Ελληνικό,ο ενας ρώταγε τον αλλον τι περιθώρια εχουν:AFADF0:,φαντάσου ειχα την προκαταβολη στην τσέπη ,ημουν ετοιμος..[/B