- 18 December 2010
- 9,067
Για τον 4point δεν μπορω παρα να πλέξω τα εγκώμια του. Σαφέστατη αναβάθμιση απο τον ομοσταβλο Stogi με γρανιτενιο χαμηλο, εξαιρετικό detail retrieval και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Χωρις να θέλω να πω ονοματα, κανει πολλούς ακριβούς (και πανακριβους) βραχίονες να μοιάζουν φτιαγμένοι απο παιδάκια.
Η αγορα ολοκληρώθηκε με νεο καλώδιο βραχίονα απο την Signal Projects, σειρά Apollon. Το συγκεκριμένο πρώτα δοκιμάστηκε με την Soundsmith Zephyr MIMC ενώ εδω και λιγες ημέρες επέστρεψα στην αγαπημενη μου ΖΥΧ 1000 airy3 με την οποια ο τελικός συνδυασμός ειναι απερίγραπτα καλος. Δεν θα ηθελα να γινω γραφικός αλλα αγγίζει την τελειότητα, τουλάχιστον για το γούστο μου.
Και μια φώτο απο το καλώδιο

Η αγορα ολοκληρώθηκε με νεο καλώδιο βραχίονα απο την Signal Projects, σειρά Apollon. Το συγκεκριμένο πρώτα δοκιμάστηκε με την Soundsmith Zephyr MIMC ενώ εδω και λιγες ημέρες επέστρεψα στην αγαπημενη μου ΖΥΧ 1000 airy3 με την οποια ο τελικός συνδυασμός ειναι απερίγραπτα καλος. Δεν θα ηθελα να γινω γραφικός αλλα αγγίζει την τελειότητα, τουλάχιστον για το γούστο μου.
Και μια φώτο απο το καλώδιο