ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ 2.1

stelios_ath

New member
15 March 2008
63
με μεγαλη μου εκπληξη εμαθα οτι ακομα βγαινουν ταινιες με ηχο αποκλειστικα 2.1
πριν μια βδομαδα νοικιασα κατι ταινιες να δω με φιλους στο σπιτι εχοντας τους ζαλισει για το ποσο απολαυστικο ειναι το θεαμα σε μεγαλη οθονη με ηχο home cinema.
δυστυχως για μενα με το που αρχισε η ταινια ειδα πως επαιζε στερεοφωνικα και οχι απο ολα τα ηχεια.
αφου κοντεψα να παθω εγκεφαλικο στην προσπαθεια μου να βρω ακρη για ποιον λογο δεν επαιζαν κανονικα τον ηχο σαν 5.1 και αφου ξαναρυθμισα το ps3 που εχω σαν player στο τελος καταληξαμε να συμβιβαστουμε στον ηχο μονο μεσω δυο καναλιων..σαν σημειωση να σας πω ,πως ψαχνοντας στις ρυθμισεις των dvd πουθενα δεν εβλεπα να εχει επιλογη για ηχο 5.1 παρα μονο για υποτιτλους.εντωμεταξυ σχεδον ποτε δεν ασχολιομουν με αυτες τις ρυθμισεις γιατι το ps3 που παιζει τις ταινιες,αυτοματα μπαινει στην ρυθμιση 5.1
αφου περασε ενα σ/κ με βρισιδια πηγαινοντας στο βιντεο κλαμπ και κανοντας παραπονα πως η ταινια δεν πρεπει να ειναι γνησια γιατι δεν ειχε ηχο 5.1 ο υπαλληλος μου εξηγησε πως η ταινια ειναι γνησιοτατη απλως καποιες ταινιες βγαινουν μονο με ηχο 2.1 και για του λογου το αληθες μου εδειξε στο κουτι των ταινιων που ειχα νοικιασει το σηματακι που το επιβεβαιωνε..
εμεινα να τον κοιταζω σαν χαζος γιατι δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο και ποτε δεν περιμενα οτι σε μια εποχη που μας βομβαρδιζουν πως πρεπει να πουλησουμε οτι εχουμε για να παρουμε συσκευες 3d οι εταιριες θα εβγαζαν ακομα ταινιες η οποιες θα ειχαν μοναδικη επιλογη ηχου το 2.1

Ταινίες με μικρό προϋπολογισμό, αισθηματικές, αρκετά χρόνια παλαιότερες, χωρίς πολύ δράση καμιά φορά δεν έχουν πολυκάναλο ήχο. Καλύτερα όμως να μας πεις ποια ταινιά σε προβλημάτησε. Με μια αναζήτηση επίσης μπορείς να δεις αν στο εξωτερικό έχει 5.1 και είναι επιλογή του διανομέα στην Ελλάδα να βάλει 2.1.

η μια απο τις ταινιες που ειχα παρει ηταν με τον george clooney "οι αντρες που κοιτουν επιμονα κατσικες" οποτε δεν ηταν καμμια παραγωγη της πλακας αφου ειχε και αρκετους αλλους πρωταγωνιστες γνωστους ηθοποιους.τελοσπαντων,τι να πει κανεις......

Απάντηση: Re: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ 2.1

η μια απο τις ταινιες που ειχα παρει ηταν με τον george clooney "οι αντρες που κοιτουν επιμονα κατσικες" οποτε δεν ηταν καμμια παραγωγη της πλακας αφου ειχε και αρκετους αλλους πρωταγωνιστες γνωστους ηθοποιους.τελοσπαντων,τι να πει κανεις......

Για να πω την αληθεια αυτη τη ταινια και χωρις ηχο να την εβλεπα δεν θα με χαλαγε. Μουφα ηταν ετσι και αλλιως.:flipout::flipout:

Περίεργο, αυτή η ταινία έχει ήχο Dolby Digital 5.1

http://entertainment.in.gr/html/ent/401/ent.81401.asp

Πιθανόν να είχες κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις του player ή του ενισχυτή και να άκουγες secondary audio 2.1

οχι φιλε μου δεν εκανα λαθος..τσεκαρα το κουτι μαζι με το παιδι στο βιντεο κλαμπ και η συγκεκριμενη κοπια ηταν μονο με ηχο 2.1
anyway,οπως σου ειπα δεν ηταν η μονη μου εχουν τυχει και αλλες φορες..
οσο για τις ρυθμισεις αποκλειετε να ειναι λαθος γιατι τοτε θα επαιζε ετσι σε ολα τα dvd.

Για μια ακομη φορα αποδυκνυεται πως ζουμε στο Ελλαδισταν. 100 χρονια πισω απο τον πολιτισμο!!!!!