Κυκλοφορητής

28 June 2006
2,941
Συμφορουμίτες καλησπέρα. Όπως λέει κι ο τίτλος, χάλασε ο κυκοφορητής στην πολυκατοικία (όπου μένω, όχι της νέας δημοκρατίας).
είναι 5όροφο κτίριο + πιλοτή με 250 τ.μ ανά όροφο και ο καυστήρας είναι στο υπόγειο.
Ο συντηρητής ζητάει περίπου 800 ευρώ (ανταλακτικό + εργασία).
Θα πάρουμε καμμιά προσφορά και από αλλού, αλλά καθώς ο χρόνος πιέζει, μήπως έχει κανείς παρόμοια εμπειρία και άποψη αν η τιμή είναι λογική?

Καλό βράδυ

Περσινή τιμή αλλαγής κυκλοφορητή 480 ευρά ανταλλακτικά και εργασία.....

Σε 5 ορόφους με 21 διαμερίσματα.....

Για Wilo είναι αυτή η τιμή ή όχι.
Οι Wilo είναι η καλύτερη επιλογή και η ακριβότερη.
Πάρε τιμή από το συνεταιρισμό των υδραυλικών και ρώτα και το συνεταιρισμό των καυστηρατζίδων αν έχουν τώρα γιατί παλιά δεν είχαν.

Κωνσταντίνε θέλει λίγο προσοχή. Βγάζουν πρόβλημα μετά από 4 – 7 χρόνια στο ρυθμιστή της ταχύτητας. Επίσης υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστεί περιέλιξη το μοτέρ (ή αλλαγή) μετά από περίπου 10 χρόνια. Δυστυχώς δεν είναι τόσο ποιοτικοί όσο παλαιότερα. Στη πολυκατοικία των γονιών μου μετά από 20 χρόνια λειτουργεί ακόμα χωρίς πρόβλημα. Ο δικός μου ήδη θέλει επισκευή ή αλλαγή.

Κωνσταντίνε θέλει λίγο προσοχή. Βγάζουν πρόβλημα μετά από 4 – 7 χρόνια στο ρυθμιστή της ταχύτητας. Επίσης υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστεί περιέλιξη το μοτέρ (ή αλλαγή) μετά από περίπου 10 χρόνια. Δυστυχώς δεν είναι τόσο ποιοτικοί όσο παλαιότερα. Στη πολυκατοικία των γονιών μου μετά από 20 χρόνια λειτουργεί ακόμα χωρίς πρόβλημα. Ο δικός μου ήδη θέλει επισκευή ή αλλαγή.

Μόλις "φωτογράφισες" το δικό μας: Νέα περιέλιξη σε λιγότερο από 10 χρόνια και τώρα - στα 19 - τέλος.

Το κακό είναι ότι όλο αυτό με τους τεχνίτες είναι εντελώς αδιαφανές: ότι θέλει ο καθένας ζητάει..

στα 5 χρόνια ΠΕ ( ο δεύτερος !! ο πρώτος έκατσε κάνα 2 χρόνια μες στο πρόβλημα συνεχώς )

2 διαμερίσματα όλα κι όλα
καρβουνάκια ήθελε τα άλλαξα και επίσης τα τυλίγματα και η μπομπίνα ήταν τίγκα στην υγρασία και καραμαυρισμένα

δουλεύει ακόμα ,,, τώρα για πόσο ???

Ποιο μοντέλο Wilo?

Έχεις σκεφτεί για ηλεκτρονικό?

Ένας Wilo σπίτι μου πλησιάζει τα 10 χρόνια χωρίς πρόβλημα.