Απάντηση: ΚΥΚΛΟΤΡΟΝΙΚΟΣ OTL
Κάποιος έπρεπε να το κάνει αυτό, γιατί όχι εσύ που έχεις ήδη έναν? Λίαν ενδιαφέρουσα κατασκευή.
Μέσα για τις αλλαγές. Εγώ θα ξαπόστελνα επιπλέον και τους cathode followers, οι 5687 (αλλά και οι 7119 που θα βάλεις εσύ) του προηγούμενου σταδίου αρκούν για οδήγηση, είναι θηρία.
Κάνε μια πρόχειρη κατασκευή να μας πεις πώς πήγε... Μην το καθυστερείς σε πρώτη φάση με τίποτα εξωγήινα σασί:music-smiley-005:
Κι εγώ έχω μαζέψει κάτι 6336 για τον ίδιο σκοπό, αλλά δεν αξιώθηκα - όπως και με πολλά άλλα project :sleepey:
Πηγή αν δεν έχεις κάτι υπόψη σου υπάρχει η απλή και αποδοτική με 2 BC κασκοδικά που έχω κι εγώ σε ένα push pullάκι EL84 στο πρώτο στάδιο - με 6Ν1Π -.
ΥΓ1. Διαφωνώ με τις 30τόσα ωμ που γειώνει στις εξόδους. Πραείναι μικρές. 220-470 θα έβαζα. Μια αναφορά στη γή θέλεις μόνο, γιατί να το φορτίζεις το στάδιο επιπλέον, έστω και λίγο?
ΥΓ2. Αν ειναι να κρατήσεις τους followers, δώστους και αρνητικό τροφοδοτικό από κάθοδο, για να οδηγούν απευθείας, χωρίς πυκνωτές τις "χοντρές". Έτσι θα μπαίνεις και Α2. Ποοολλά βαττ. Αν δε βάλεις και μετασχηματιστή στην έξοδο (60-80ωμ / 8 ωμ) είσαι τέλοιος