Κυριοι ΙΔΟΥ οι ταπεινες αποριες μου.

Για τον 463 δεν είμαι σίγουρος, αλλά έχε υπόψη σου ότι στον 818 οι είσοδοι hdmi είναι απλώς για switching, ο ενισχυτής δεν παραλαμβάνει ήχο από αυτό. Δώσε λίγο παραπάνω και πήγαινε στον 918.

Ασε πικρη ιστορια το δωσε λιγο παραπανω.

Αν φανταστει κανεις οτι ξεκινησα απο το να θελω να αγορασω SONY STR 520 με τα ηχεια SONY SS-F 6000 και εχω καταληξει στα KLIPSCH RF 52 εχω ματωσει για φυλακη με κοβω.

Παραδεχομαι ομως το site γιατι με εκανε να δω λιγο πιο περα απο την μυτη μου και να μην πεταξω τα λεφτα μου.

Τι λες για τον DENON AVR 1509 ?

Πόσα λεφτά θες να διαθέσεις γενικά για ενισχυτή και τι ζητάς κυρίως? Να ακούς για παράδειγμα τα νέα formats? Να έχει 1 ή 2 HDMI εξόδους?...

O 1509 είναι ένας πολύ καλός και τίμιος av στην κατηγορία τιμής που κινείται και ομολογώ ότι επειδή έτυχε να τον ακούσω μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.Προσωπικά θα σου τον συνιστούσα και θεωρώ ότι σε συνδιασμό με τα Klipsch θα τα πάει μιά χαρά.
Απο την άλη και η πρόταση του Λευτέρη αξίζει να προσεχθεί ιδιαίτερα και καλό θα ήταν να έχεις έστω μιά πρόχειρη ακρόαση και με τους δύο εαν μπορείς.
Τα πάντα εξαρτώνται απο το πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις, σε τι χώρο και εντάσεις θέλεις να ακούς και κυρίως τι απαιτήσεις (ευκολίες) θέλεις εσύ.

ευχαριστω για το ενδιαφερον κατ'αρχας

τωρα αυτο που ζηταω ειναι ενισχυτη με μια HDMI εξοδο για να παιζω κυριως μουσικη !
ξερω θα μου πειτε παρε δικαναλο κτλ λεω οχι προκαταβολικα ευχαριστω!

απλα θελω να μπορω να δω και μια ταινιουλα surround ρε αδερφε!

τωρα για το κοστος τα ηχεια τα εχω βρει 600 ευρω
ο ενισχυτης θελω να παει μεχρι 400
οι δορυφοροι και το κεντρικο μεχρι 200

ελπιζω να με καταλαβατε ευχαριστω

Ασε πικρη ιστορια το δωσε λιγο παραπανω.

Αν φανταστει κανεις οτι ξεκινησα απο το να θελω να αγορασω SONY STR 520 με τα ηχεια SONY SS-F 6000 και εχω καταληξει στα KLIPSCH RF 52 εχω ματωσει για φυλακη με κοβω.

Παραδεχομαι ομως το site γιατι με εκανε να δω λιγο πιο περα απο την μυτη μου και να μην πεταξω τα λεφτα μου.

Τι λες για τον DENON AVR 1509 ?

Αφου αποφάσισες για τα KLIPSCH RF 52 θα ηταν προτιμότερο να πάρεις κεντρικό και περφεριακά της ιδιας σειράς δηλ τα RC-10 και RB-10 κεντρικό και surround αντίστοιχα,που είναι και τα πιο οικονομικά οπως βλέπω.
http://www.ihoekfrasi.gr/products.asp?catID=9
Οσο για τον ενισχυτή θα πρότεινα αυτόν http://www.megamarket.gr/denonavr1709-p-64353.html

O 1509 είναι αρκετά καλή λύση. Αν σε παίρνει οικονομικά καλύτερα πήγαινε προς τα εκεί. Γενικά μιλώντας και μιας και σε ενδιαφέρει η μουσική κυρίως οι denon θεωρούνται πιο μουσικοί από τους yamaha. Εκεί που θα διαφωνήσω κάπως είναι τα ηχεία. Τα Klipsch είναι αρκετά cine ηχεία και σε μουσική κουράζουν λίγο. Δεν είναι για πολύ ώρα. Στο home cinema κυρίως παίζουν ρόλο το κεντρικό και το sub. Ίσως καλύτερα να κοίταγες κάτι σε Epos Els ηχεία. Είναι πάνω κάτω στην τιμή που θες και μουσικά θα σε ικανοποιήσουν πολύ περισσότερο από τα klipsch πιστεύω. Προσωπική άποψη αυτή βέβαια. Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσουν οι πιο έμπειροι συμφορουμίτες μιας και εγώ είμαι σχετικά καινούριος στο "άθλημα"

Γενικά, Denon και Marantz θεωρούνται πιο μουσικοί από τους Yamaha & Pioneer, αλλά ο AVR1509 που λες είναι σαφώς μικρότερης ισχύος (ονομαστικά τουλάχιστον). Βέβαια τα Klipsch είναι ευαίσθητα και θα βοηθήσουν την κατάσταση. Αλήθεια, τι χώρο θες να καλύψεις; Και σε τι εντάσεις ακούς;

Αγγελε γενικά εγώ προτείνω να πάρεις το καλύτερο δυνατό που αντέχει η τσέπη σου...γιατί αυτή πρέπει να ρωτάμε πρώτα.!
Ο εχθρός του καλού να ξέρεις είναι το καλύτερο -bye-
Πιστευω οτι οταν θα θέσεις ενα όριο για το κάθε τι,οι καλύτερες επιλογές θα ξεδιπλωθούν μόνες τους μπροστά σου..-bye-