Κύριοι του ΟΤΕ TV

Status
Not open for further replies.
To topic ξεκίνησε με την εξής πρόταση:

"Ανοίγω αυτό το νήμα για να δούμε τη ζήτηση υπάρχει από τους πελάτες σας σε θέματα και προβλήματα σχετικά με τον OTE TV."

Δηλαδή δεν πρέπει να πω ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο;

Ο τίτλος απευθύνεται στους κυρίους του μεγάρου, τον προβληματισμό σου τον κατέθεσες και σοφά έπραξες αλλά το θέμα δεν είναι να μονοπωλήσουμε το νήμα με αντιπαράθεση.

Εκεί πάει η απορία μου (ερώτηση), σε ακόμα μία μονοπώληση ...

Προσωπικά αρχικά είχα αρνητική άποψη για αυτό το νήμα υποστήριξης από τη Forthnet / Nova. Όπως φάνηκε όμως στην πράξη έχουν βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο σε διαφόρων ειδών προβλήματα. Οπότε η άποψή μου έχει αλλάξει, το θεωρώ χρήσιμο. Δε θα ήταν βέβαια αναγκαίο αν οι κανονικές υπηρεσίες υποστήριξης της Forthnet/Nova έκαναν καλά τη δουλειά τους - να μη χρειάζεται δηλαδή πολύωρη αναμονή και να επικοινωνούν καλύτερα τα τμήματα μεταξύ τους. Το δικό μου πρόβλημα με το multiview είχε μπλέξει για βδομάδες στην επικοινωνία τηλεφωνικής υποστήριξης και μηχανογράφησης και λύθηκε από τα παιδιά του Nova support εδώ σε 1 μέρα.

Δε ξέρω αν ο ΟΤΕ έχει αντίστοιχα προβλήματα στις κανονικές υπηρεσίες υποστήριξης. Αν δεν έχει, τότε η παρουσία τους εδώ δεν έχει νόημα.

Και που να δεις πρόβλημα που έχει πελάτης μου (οτε tv sat)...

Περιμένω να λυθεί και σύντομα θα αναφερθώ για να γελάσουμε λίγο..

η υποστήριξη μπορεί να γίνεται μέσα από τις σελίδες τους . Το forum η τα forum θα γίνει έμμεσα επιχείρηση της Νοva και του Οτε. Μπράβο στον ΟΤΕ που δεν συμμετέχει και την πολύ καλή πορεία του.

Σε έναν άλλο παράλληλο κόσμο μπορεί αυτό το φόρουμ να γίνει έμμεσα επιχείρηση των δύο... σε αυτό τον κόσμο δεν υπάρχει περίπτωση !!

Κάτσε πρώτα να δεις αν θα συμμετάσχει ή όχι......

Μίλησα σε φίλο που ασχολείται με τα κανάλια πωλήσεων και υποστήριξης του ΟΤΕ για το φόρουμ. Η άποψη του ήταν ότι ο ΟΤΕ θεωρεί την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση πελατών ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους παρόχους. Επειδή ακριβώς θεωρούν ότι έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, θα συνεχίσουν να επενδύουν στα υπάρχοντα κανάλια, δηλαδή στο call center και στα portals του ομίλου.

Re: Απάντηση: Κύριοι του ΟΤΕ TV

ο ΟΤΕ θεωρεί την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση πελατών ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους παρόχους
Πιο προσωποποιημένη με το να στελνεις ενα μηνυμα σε ενα φορουμ και να σε καλούν οι ιδιοι προσωπικά για να σου λύσουν το προβλημα υπάρχει;

Συμφωνώ.
Ο ΟΤΕ όμως έχει αλλη πολιτική. Θέλουν να ξέρουν ποιος είσαι πριν αρχίσουν να σου μιλάνε, για να σου προτείνουν και κάποια αναβάθμιση. Έχει επενδύσει πολλά λεφτά ο ΟΤΕ στο customer experience, σε λίγο θα το δεις και στα φυσικά καταστήματα germanos & oteshop. Οι πολιτικές βέβαια αλλάζουν.

Και η νόβα εδώ το ίδιο κάνει, θέλει να ξέρει με ποιον μιλάει. Εξ ου και τα pm ως μέθοδος πρώτης επαφής ...

Θα δούμε τι θα γίνει, εγώ είμαι αισιόδοξος ότι και ο Οτε θα μας έρθει επίσημα.

Μακάρι. Να προσλάβουν μερικά παιδιά ακόμα. Δεν θα ήταν άσχημα. Θα του το ξαναπώ. Υπαρχουν καθόλου στατιστικά να του δώσω; clicks, unique visitors, active members ή κίνηση για το αντίστοιχο thread της νόβα forthnet?
Ή αριθμός ερωτημάτων που έχουν γίνει για ΟΤΕ, cosmote και τις υπηρεσίες τους.

Last edited:
Δεν χρειάζεται προς το παρόν τίποτα, περιμένουμε απάντηση γιατί ήδη έχει γίνει κίνηση..

Re: Απάντηση: Κύριοι του ΟΤΕ TV

Πιο προσωποποιημένη με το να στελνεις ενα μηνυμα σε ενα φορουμ και να σε καλούν οι ιδιοι προσωπικά για να σου λύσουν το προβλημα υπάρχει;

Αυτό γίνεται με το CallBack. Γιατί να πρέπει κάποιος να κάνει εγγραφή σε ένα forum, να γράψει σε ένα υποforum, να του ζητήσουν να στείλει μήνυμα με τα στοιχεία του να τον πάρουν όταν απλά πηγαίνει στο ote.gr και συμπληρώνει μια φόρμα σε 1 λεπτό;

Από ότι καταλαβαίνω το support μέσω φόρουμ(1) εξυπηρετεί σε πολύπλοκα πράγματα.Σε πρόβλημα που έχει η πεθερά με τη nova, απευθύνθηκα στο support και ουσιαστικά μεσολάβησαν για να μιλήσω με ένα άτομο, το οποίο είναι αρμόδιο για την επίλυση (ή μη).

(1): Για να μη λησμονούμε η πρώτη εταιρία που τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο είναι η cyta σε γνωστό τεχνολογικό φόρουμ.

Και μια πρόταση προς τον Οτέ: Μηπως θα έπρεπε να παρέχει προπληρωμένα πακέτα;

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

Κάπως έτσι κυλάει αυτό το νήμα και σε κάποια άλλα νήματα εμφανίζονται μέλη που γνωρίζουν (εκ των έσω ?? πόσο έσω είναι αυτοί ??) και προτείνουν λύσεις, προτρέπουν για υπομονή... κλπ...κλπ...

λέω εγώ και ας πέσει κάτω...

Τώρα μη γελιόμαστε, το customer service των 2 εταιρειών είναι η μέρα με τη νύχτα...

Μακάρι να βγει κάποιος να με διαψεύσει (στην πράξη), αλλά...

Τελικά βρε παιδιά τι γίνεται εκεί στον Οτε ??

Τόσοι δικοί σας εδώ μέσα "δίνουν πληροφορίες" που άκουσαν από τους πράσινους παπαγάλους που κυκλοφορούν στο Μαρούσι !!!!!

Γιατί δεν τολμάτε να εμφανιστείτε και πουλάτε χάρες (ίσως και συνδρομές) υπογείως σε μέλη του avclub ???

Δεν θέλω απάντηση... είναι ρητορικές οι ερωτήσεις !!!

Status
Not open for further replies.