Λαμπα για τον BENQ W6000

kokkalo

New member
14 January 2011
51
Καλημερα παιδια

χρειαζομαι την βοηθεια και γνωμη σας...εχω τον BENQ W6000 και μετα απο σχεδον 5 χρονακια χθες η λαμπα του εσπασε λογω των ωρων που ειχε προφανως...
ηθελα να ρωτησω λοιπον αν κατα την γνωμη σας θα εχει πλεον καποιο τεχνικο προβλημα ο προβολεας και δευτερον αν αξιζει να παρω καινουρια λαμπα(μαιμου ή οριτζιναλ) ή αν ειναι προτιμοτερο να αγορασω καποιον καινουριο προβολεα εστω λιγο πιο ακριβο απτην λαμπα αλλα τεχνολογικα πιο νεο και ποιον?

ευχαριστω για την βοηθεια εκ των προτερων

Βρισκόμαστε σε μετανατική περίοδο (4Κ) , και δεν νομιζω οτι αξιζει να αλλάξεις προβολέα.(Εχω τον ιδιο btw :p )

Προφανως πας για λάμπα.
Πριν λιγα χρονια η benq (Ελλάδα) ειχε προμοτάρει πολύ οικονομικές τιμές για τις αυθεντικές λάμπες.Δεν ξερω αν ισχύει ακομα.Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις.

Και οι "σκετες" λάμπες χωρις το housing δεν νομιζω οτι ειναι προβληματικές.Για καθαρα ψυχολογικούς λογους (επειδή σου έσπασε) , θα αγόραζα με housing.

Δεν νομιζω να εχει πάθει ζημια.Στις ποσες ωρες σου συνέβη αυτό ?

Βρισκόμαστε σε μετανατική περίοδο (4Κ) , και δεν νομιζω οτι αξιζει να αλλάξεις προβολέα.(Εχω τον ιδιο btw :p )

Προφανως πας για λάμπα.
Πριν λιγα χρονια η benq (Ελλάδα) ειχε προμοτάρει πολύ οικονομικές τιμές για τις αυθεντικές λάμπες.Δεν ξερω αν ισχύει ακομα.Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις.

Και οι "σκετες" λάμπες χωρις το housing δεν νομιζω οτι ειναι προβληματικές.Για καθαρα ψυχολογικούς λογους (επειδή σου έσπασε) , θα αγόραζα με housing.

Δεν νομιζω να εχει πάθει ζημια.Στις ποσες ωρες σου συνέβη αυτό ?

τελευταια φορα που ειχα δει τις ωρες ηταν πανω απο 2000...2000-2500 υπολογιζω...ειναι αληθεια οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον προβολεα...σκεφτομουν για τον W1070 που ειναι και 3D και σχετικα φθηνος αλλα δεν ξερω αν αξιζει...θα παρω την αντιπροσωπεια της benq να ρωτησω ποσο κανει μια καινουρια λαμπα...

Ο προβολέας σου είναι πολύ καλό μοντέλο. Σαφώς και άλλαξε του λάμπα, αξίζει αφού η συγκεκριμένη που φοράς είναι πολύ φθηνή ακόμη και σε original.Σε μαιμού μην πας σε καμία περίπτωση διότι πετάς τα χρήματα σου στην κυριολεξία. Σε καμία περίπτωση μην πιάσεις την παλιά σου λάμπα χωρίς γάντια (αφού έσπασε) και μην την πετάξεις στα σκουπίδια αλλά σε κάδο ανακύκλωσης λαμπών.
Προσοχή μόνο μην έχουν μείνει κομμάτια της λάμπας μέσα στον προβολέα, ζημιά δεν νομίζω να προκλήθηκε διότι το housing της λάμπας έχει προστατευτικό κρύσταλλο μπροστά και δεν επιτρέπει άμεση επαφή της λάμπας με τον χρωματικό τροχό που ακολουθεί.

μολις επικοινωνησα με την benq ...η τιμη της λαμπας ειναι στα 287,82 και ερχεται απτο εξωτερικο σε δυο βδομαδες απτην στιγμη της παραγγελιας...οχι και τοσο καλο deal!!!

την έχω βρει την λάμπα, είσαι τυχερός, σου έχω στείλει και πμ..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

παράκληση προς συντονιστές, μην σβήνετε τα ποστ όταν προσπαθεί να βοηθήσει κάποιος τον άλλον ώστε να γλιτώσει κάποια χρήματα εποχές που ζούμε...θα έπρεπε αντιθέτως να επικροτείτε τέτοιες κινήσεις... (μόλις πήρα χαμπάρι ότι λείπουν τα ποστ μου :nounder:)

Last edited:
την έχω βρει την λάμπα, είσαι τυχερός, σου έχω στείλει και πμ..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

παράκληση προς συντονιστές, μην σβήνετε τα ποστ όταν προσπαθεί να βοηθήσει κάποιος τον άλλον ώστε να γλιτώσει κάποια χρήματα εποχές που ζούμε...θα έπρεπε αντιθέτως να επικροτείτε τέτοιες κινήσεις... (μόλις πήρα χαμπάρι ότι λείπουν τα ποστ μου :nounder:)

Τουλαχιστον μια εξηγηση απτους admin θα ηταν καλοδεχουμενη ωστε να μην ξανακανουμε το ιδιο λαθος....