Λάμπες Led απο ebay

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,539
Εχει αγορασει κανεις λάμπες led απο ebay;
Εχετε κάποιον αξιοπιστο πωλητη;

Εχω την εντυπωση οτι τα specs που δινουν, δεν θα ειναι σωστα.
Οπως τα usb sticks ενα πραγμα :smash:
Το θεμα ειναι ομως οτι εκτος απο την τιμη, η οποια ειναι σαφως μικροτερη απο εδω, βρίσκεις και λάμπες στα watt που θελεις.
Πχ λάμπες g9 στα 10 watt (800 lumens) δεν εχω βρει απο ελλαδα.
Το θεμα ειναι ομως αν ειναι 800 Lumens και στην πράξη

Εχω παρει λαμπες απο ebay, αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα με τα lumen γιατι σιγα μην εχουν αξιοπιστια.,απλα διαλλεξα το καλυκα, περιπου τα watt που θελω, συμφωνα με τις εκτιμησεις-περιγραφες και τις πηρα.

Καλησπέρα. Έχω πάρει εδώ και 1,5 χρόνο τις συγκεκριμένες
http://www.banggood.com/G9-3W-390LM-Pure-White-48-SMD-3014-LED-Corn-Light-Bulbs-85-265V-p-76677.html
από banggood και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν τα lumen που λέει ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα αλλά συγκριτικά με άλλες led διαφόρων τύπων που έχω πάρει έχουν τον καλύερο-δυνατότερο φωτισμό.

Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ αλλά...

Είχα ένα 18V φακό Makita, τον BML184. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την λάμπα φθορισμού και την αυτονομία του. Αλλά το λαμπάκι πυρακτώσεως που έχει είναι για τα πανηγύρια. Τσιμπλοφάναρο... ελάχιστο φως που μου θύμιζε τους φακούς της δεκαετίας του 70 που είχα πισιρικάς. Στο προκείμενο...αλλάξα το λαμπάκι του με ένα led P13.5S (που μου ήρθε με καθυστέρηση 2 μηνών απο Μαλαισία !!!) και ο φακός μεταμορφώθηκε. Για οποιον πιθανόν ενδιαφέρεται...

Εχω και γω ενα μακιτα φακο, μονο με τη λαμπα πυρακτωσεως. Δεν σκεφτηκα ποτε να αλλαξω λαμπα για περισσοτερη αυτονομια και φως. Βγαζει αρκετο αλλα αυτο το κιτρινοπο δεν βολευει για εργασιες.

Εχω και γω ενα μακιτα φακο, μονο με τη λαμπα πυρακτωσεως. Δεν σκεφτηκα ποτε να αλλαξω λαμπα για περισσοτερη αυτονομια και φως. Βγαζει αρκετο αλλα αυτο το κιτρινοπο δεν βολευει για εργασιες.

Ποιον έχεις?

Bml185

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

fc1b44014ceb99b8d6ca12e35b8dd50e.jpg

Έχω πάρει 2 λαμπάκια καβάντζα. Θες να σου στείλω ένα για να το δοκιμάσεις?

Ευχαριστω για τη προσφορα. Το προβολεα τον εχω παρκαρει μιας και χρησιμοποιω τον gml10,8 οποτε δεν μου κανει αναγκη.
Παρολαυτα πως να μου το στειλεις, ποσο τιματε το λαμπακι?

Με ταχυδρομειο. Το λαμπακι αξίζει τόσο ώστε δεν χρειαζεται να το συζητήσουμε. Αν όμως δεν προκειται να το χρησιμοποιήσεις δεν υπάρχει λόγος.