lampizator goes hiend

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,608
εδώ και καιρό υπήρχε μεγάλη αδράνεια.
Σίγουρα κάτι ετοιμαζόταν....

http://www.lampizator.eu/szop/L-Szop/Welcome.html

Νέα τάξη πραγμάτων.
χρεώσεις χαιεντ, φτιάχνουμε ό,τι θέλετε, όπως το θέλετε, ακόμα και στο σπίτι σας....

ό,τι προλάβαμε να δούμε, είδαμε μου φαίνεται....:huh2:

1.5 χιλιάρικο το έτοιμο dac ....

και παράτησε τη δουλειά του (CEO ??) για να ασχοληθεί με το εν λόγω ....

λές ??

αφηστε τον τρελο στην τρελα του....δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην το δοκιμασει

και το 1000 ειναι για πλακετα που την φτιαχνει μονος του εξ ολοκληρου, δεν το βλεπω υπερτιμημενο, εδω εχουμε δει αλλα και αλλα

Θου Κύριε φυλακί το στοματί μου:

Putting all my reputation on the table, I do believe that there is no other DAC box sounding even close on the market today.

Τελικά σε αυτή τη ζωή πρέπει να έχεις θράσος.

Αν δεν μου στείλει ένα Demo από κάθε DAC του στην Νιγηρία για δοκιμή,δεν φτιάχνω τίποτα! :flipout:

Αν τα συνεχίσει τα High End κόλπα... :BDGBGDB55:

Παιδιά το βλέπω λίγο διαφορετικά
πραγματικά θα ηθελα να αγοράσω κάτι από αυτον τον ανθρωπο για τη φαντασία, το θρασος και την προσφορά του

πάντως και τακτοποιημένα τα έχει και έβαλε και μουξου διακόπτες...
δεν είναι...τόσο γιά τα μπάζα.
Καλός είναι ο καψερός. Μόνο που πήραν λίγο τα μυαλά του αέρα. Ας ζεσταθεί και λίγο η τσεπούλα του..

Εγώ θέλω να παραγγείλεις ένα και να σού'ρθει όπως αυτά που διαφήμιζε στην παλιά ιστοσελίδα του...

Αυτό που διαφημίζει τώρα είναι το πρωτότυπο "κράχτης".

Εκτός αν έχει βρει κάποιον να του τα συναρμολογεί (πολύ πιθανόν).

αν διαβάσεις τη σελίδα του, το έχει ξεκαθαρίσει αυτό.
Αυτός λέει δεν ασχολείται.
Εχει έναν άλλον που το κάνει.
Αρχικά τον είχε βάλει διότι εκείνος λέει δεν πούλαγε και μόνο έκανε έρευνα.
Μετά ξεκίνησαν με αναβαθμίσεις μηχανημάτων και φαίνεται είχαν πολλές προσφορές και ενδιαφέρον.

Εν τω μεταξυ, το dac που λεει δεν ειναι το μικρο το κινεζακι για το οποιο εχουν γραφτει τοσα, ειναι το μεγαλο που εχει η gigaworks στο ebay...

Αλλα απο την αλλη γιατι να μην το κανει, αλλοι κι αλλοι εχουν κανει χειροτερα...

Σιγά μη δεν το κάνει!
Ο τύπος έχει ξεσκιστεί, έχει σφάξει έναν απίστευτο αριθμό players (και πανύβλαξ πανάσχετος νάταν που δεν είναι... δεν μπορεί, έμαθε!), έχει "χάσει" τις άπειρες ώρες ζωής δοκιμάζοντας, ε... π@@@νες στα κρεβάτια σας τώρα ήρθε η ώρα της είσπραξης!

ΥΓ. όσο για τους γνώστες, με εισαγωγικά (ή και μη) του πληκτρολογίου που τον κράζουν, who cares, ο έντονα χιουμορίστας (αντίθετα με τους περισσότερους επικριτές του) "μεθύστακας" ξέρει οτι οι πολλοί θα τους συνδέσουν... στο αστέρι της γείωσης!

Last edited:
Εν τω μεταξυ, το dac που λεει δεν ειναι το μικρο το κινεζακι για το οποιο εχουν γραφτει τοσα, ειναι το μεγαλο που εχει η gigaworks στο ebay...

από πού προκύπτει αυτό?
δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο.
Αγώ αντίθετα θεωρώ ότι είναι μάλλον κάτι βασισμένο στο 1865

edit...άκυρον.
Το είδα στις φωτογραφίες του. Όμως νομίζω ότι αυτή είναι δείγμα της συνολικής μορφής της κατασκευής...
Θα δούμε αργότερα.

Last edited: