Laptop 24 ωρες συνεχης λειτουργια?

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,747
Aθηνα
να κανω μια ερωτηση που δεν ξερω σε ποια κατηγορια ακριβως μπαινει

λοιπον

μπορω να αφησω το λαπτοπ ανοιχτο ολη νυχτα?

και το πρωι να συνεχισω να το χρησιμοποιω?

ποση ωρα συνεχους λειτουργιας εχει?

Άμα το έχεις στην πρίζα, ναι.
Αλλιώς, νομίζω ότι η αυτονομία είναι 3 ώρες μάξιμουμ, στα περισσότερα.

Υ.Γ. Το νου σου και στην υπερθέρμανση. Έχω πάρει στην αδερφή μου για το λαπτόπι της μια βάση με ανεμιστήρα, για να μην υπερθερμανθεί όταν δουλεύει πολλή ώρα.

αν έχει καλή ποιότητα κατασκευής και δεν είναι κανένα κινέζικο (πχ turbo-x) τότε θα αντέξει μια χαρά. άσε που θα κάνεις και οικονομία στο ρεύμα λόγω χαμηλής κατανάλωσης που θα έχει.

αν έχει καλή ποιότητα κατασκευής και δεν είναι κανένα κινέζικο (πχ turbo-x) τότε θα αντέξει μια χαρά. άσε που θα κάνεις και οικονομία στο ρεύμα λόγω χαμηλής κατανάλωσης που θα έχει.

Πότε γίνανε κινέζοι στο Πλαίσιο?

Εχω ενα HP το εχω 4 μερες συνεχως ανοιχτο και ουτε που εχει ζεσταθει. Αν ειναι σχετικα καλο το laptrop δεν νομιζω πως θα εχεις κανενα προβλημα.

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΝΤΙΟΥΜ 2 Η ΠΕΝΤΙΟΥΜ 3 ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

Σχετικά είναι όλα... Ποιοτικό επώνυμο (ώστε να ελπίζουμε ότι δεν έχουν γίνει οικονομίες στο σύστημα ψύξης) με κάποιον επεξεργαστή χαμηλής κατανάλωσης (π.χ. Pentium Mobile -πλατφόρμα centrino-, ή και τους νέους χαμηλής κατανάλωσης), χωρίς ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, θεωρώ πιο ασφαλές σαν περίπτωση. Και μια βάση με ανεμηστήρες, όλο και κάτι θα κάνει. Αλλιώς (ανέξοδα), 4 μικρές βάσεις που να ανασηκώνουν το φορητό 1-2 εκατοστά από το έδαφος, ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί και να ρουφάει δροσερό αέρα από κάτω.

Το δικο μου το toshiba satellite m70 pro, το εχω αφησει και ενα μηνα αναμμενο, να κατεβαζει απο τορρεντ:p Τι μου λετε για 2 και 3 μερες?:p Ο δισκος λιγο τα χει παιξει (αφου για κανα χρονο + ετσι το ειχα), αλλα ετσι κι αλλιως πλεον δε το χρησιμοποιω.

Το δικο μου το εχω αφησει και 2+ μερες συνεχομενες χωρις το παραμικρο προβλημα.

Και εγώ για μια - δύο βδομάδες, αλλά ανασηκωμένο, με ένα ανεμηστηράκι να του φυσάει από κάτω... Τροφοδοσία έπαιρνε 5V από μια usb του λάπτοπ :grinning-smiley-043

Βέβαια τότε είχα 5400rpm δίσκο, τώρα με τον ακριβό 7200rpm που ζεσταίνεται περισσότερο (και συνολικά το μηχάνημα, αφού συμπαρασύρει όλα τα εντόσθια σε υψηλότερες θερμοκρασίες), δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα...Ισως αν ξεβίδωνα από κάτω το πλαστικό του δίσκου ώστε να "αερίζεται"...

Λόγω δουλειάς, έχω δεί δεκάδες laptops 24/7 ανοικτά, και έχω αφήσει και το δικό μου να seedαρει επί μήνες χωρίς restart χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια όλα επώνυμα laptop, ταπερισσότερα dell και HP που έχουν και ποιοτικά κουτιά/τροφοδοτικά. Τα μαιμού ανώνυμα δεν είναι αξιόπιστα ούτως ή άλλως, όχι μόνο για seedboxes.

το πρόβλημα που θα παρουσιαστεί αν έχεις το laptop συνεχώς ον
είναι ότι θα του ξεσκίσεις την μπαταρία......και αν δεν έχεις ενεργοποιήσει
να σβήνει η οθόνη του μετά από λίγο....θα ξεσκίσεις και το back light ...

Τη μπαταρία τη βγάζεις αν σε πειράζει, αν και είναι πολύ χρήσιμη σαν UPS.

Αυτό με την οθόνη ισχύει για όλες τις οθόνες. Στο Laptop κλείνεις το καπάκι και το αφήνεις.