laptop εως 600

koloko

AVClub Enthusiast
22 September 2007
773
καλημερα εχετε να προτεινετε κατι καλο σε αυτη την τιμη?πιστευω οτι με i5 θα ειναι η καλυτερη επιλογη. σας ευχαριστω.

το "καλό" είναι σχετικό, και πάντα ανάλογο με τις ανάγκες του καθενός... οπότε για πες...
μεγεθος? (υπάρχουν 13' - 14' - 15' - 16' - 17' - 18'+ )
τι θέλεις να κάνεις με αυτό
παιχνίδια θα παίζεις?
η αυτονομία είναι στα κύρια σου κριτήρια?
κλπ

Last edited:

Πριν λίγες μέρες έκανα το λάθος να ασχοληθώ και εγώ με "εκθεσιακό κομμάτι" Πλαισίου... υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα το ξανακάνω. Παρότι λοιπόν στο site φαινόταν διαθέσιμο, το ένα κατάστημα μου έλεγε ότι το έχουν κρατήσει για άλλον (αλλά είχαν ένα αντίστοιχο turboX προϊόν να μου προτείνουν), το άλλο κατάστημα μου είπε ότι έλειπαν κάποια βασικά κομμάτια (αλλά είχαν ένα αντίστοιχο turboX προϊόν να μου προτείνουν). Ποτέ ξανά λοιπόν, μόνο πραγματικά διαθέσιμα.

υγ. Acer??? αυτά ήταν ότι χειρότερο από ποιότητα και σέρβις... εκτός και αν άλλαξε κάτι δραματικά τον τελευταίο καιρό

Πριν λίγες μέρες έκανα το λάθος να ασχοληθώ και εγώ με "εκθεσιακό κομμάτι" Πλαισίου... υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα το ξανακάνω. Παρότι λοιπόν στο site φαινόταν διαθέσιμο, το ένα κατάστημα μου έλεγε ότι το έχουν κρατήσει για άλλον (αλλά είχαν ένα αντίστοιχο turboX προϊόν να μου προτείνουν), το άλλο κατάστημα μου είπε ότι έλειπαν κάποια βασικά κομμάτια (αλλά είχαν ένα αντίστοιχο turboX προϊόν να μου προτείνουν). Ποτέ ξανά λοιπόν, μόνο πραγματικά διαθέσιμα.

υγ. Acer??? αυτά ήταν ότι χειρότερο από ποιότητα και σέρβις... εκτός και αν άλλαξε κάτι δραματικά τον τελευταίο καιρό

Η παράθεση του Πλαισίου ήταν ενδεικτική και όχι υποχρεωτική για την αγορά. Θεωρώ ότι το παραπάνω μηχάνημα καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες των χρηστών χωρίς να κοστίζει μια περιουσία.

Όσον αφορά το σέρβις, μπορεί να είμαι από τους τυχερούς που τρία χρόνια τώρα δεν το έχω επισκεφτεί, γι' αυτό και δεν θα μπορούσα να αντιλέξω ή να προσθέσω κάτι επ' αυτού. Πάντως, γενικά μιλώντας, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή του 5920g.

Δες αυτό το Lifebook AH530HD6 i5-480M στα 500 με 24 άτοκες δόσεις.

Τύπος Επεξεργαστή : Intel Core i5-480M Processor (3M Cache, 2.66 GHz)
Λειτουργικό Σύστημα : Windows 7 Home Premium
Ταχύτητα Επεξεργαστη σε Ghz : 2.66
Μνήμη : 6 GB DDR3
Χωρητικότητα HDD : 640 GB
Κάρτα Γραφικών : ΑΤI Radeon HD6350 1GB
Οπτικό Μέσο : DVD RW
Card Reader : SD /SDHC / MS / MS Pro
Τύπος Panel : LED
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 15.6
Ανάλυση : 1366x768
Webcam
HDMI
Αριθμός Θυρών USB 2.0 : 3
WiFi : 802.11b/g/n
Επιπλέον Τρόποι Σύνδεσης : LAN 10.100.1000Mbps
Τύπος Μπαταρίας : 6 cells Li-Ion

αυτο για μενα ειανι το ακλυτερο που εχω δει κωστα απλα γιατον λογο οτι ο αδερφος μου πεζει wow πολυ δεν ξερω για την καρτα γραφικων τι γινεται.τι λετε?παντως σαν τιμη χαρακτηριστηκα ειναι τελειο!!!!!!

στα αναλυτηκα χαρακτηριστικα λεει οτι εχει την 6350 ενω στην περιγραφη την 6530?

αυτο για μενα ειανι το ακλυτερο που εχω δει κωστα απλα γιατον λογο οτι ο αδερφος μου πεζει wow πολυ δεν ξερω για την καρτα γραφικων τι γινεται.τι λετε?παντως σαν τιμη χαρακτηριστηκα ειναι τελειο!!!!!!

Πολύ καλό είναι, θα το έπαιρνα κι εγώ για να αντικαταστήσω το Fujitsu Esprimo που έχω αλλά ας όψεται η κρίση...

Η κάρτα γραφικών είναι αυτη. Πολύ καλή για HTPC, βγάζει και DTS-MA/ Dolby TrueHD.

το θεμα ειανι οτι δεν μπορω να βρω πιο φθηνα αυτον τον επεξεργαστη...μου φενετε καλη επιλογη αν εχω κανα δυο οκ εφυγα να το παρω!!!διασταση οθονης cpu ram σκληρος ολα με ικανοποιουν εκτος απο την gpu λετε να κανω λαθος?

κατι ακομα γιατι ενω ειπα στον αδερφο μου να παει να το παρει μου ειπε οτι ειδε στα σατυρν ενα με ιδιο επεξεργαστη αλλα με 3 γιγα μνημη 500 σκληρο αλλα με blye ray player και την 540m nvidia στα 600 αφτος το λεει απο θεμα καρτας γραφικων αν ειναι καλυτερη απο την 6530 αλλα εγω του ειπα οτι αυτα τα 100 παραπανω δεν αξιζουν για ενα μηχανημα με απλα blue ray τι λετε?

Στο site της Fujitsu λέει 6530, οπότε το μηχανάκι γίνεται ακόμα καλύτερο!

Δεν ξερω απο δυνατοτητες αλλα απο σχεδιασμο ειναι τουλαχιστον 5 χρονια πισω. Επισης για την ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστιας των Fujitsu εχω ακουσει αρκετα αρνητικα.

Στην θεση σου θα κοιτουσα αυτο...

http://www.skroutz.gr/s/330990/Asus-X52JU-SX289V.html

Last edited:
Δεν ξερω απο δυνατοτητες αλλα απο σχεδιασμο ειναι τουλαχιστον 5 χρονια πισω. Επισης για την ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστιας των Fujitsu εχω ακουσει αρκετα αρνητικα.

Στην θεση σου θα κοιτουσα αυτο...

http://www.skroutz.gr/s/330990/Asus-X52JU-SX289V.html

Εγώ έχω ακούσει αρνητικά για την ποιότητα των Asus :p

To Fujitsu που έχω εδω και 3 χρόνια είναι "σκυλί", σε αντίθεση με άλλα επώνυμα laptop που έχω δει.

κατι ακομα γιατι ενω ειπα στον αδερφο μου να παει να το παρει μου ειπε οτι ειδε στα σατυρν ενα με ιδιο επεξεργαστη αλλα με 3 γιγα μνημη 500 σκληρο αλλα με blye ray player και την 540m nvidia στα 600 αφτος το λεει απο θεμα καρτας γραφικων αν ειναι καλυτερη απο την 6530 αλλα εγω του ειπα οτι αυτα τα 100 παραπανω δεν αξιζουν για ενα μηχανημα με απλα blue ray τι λετε?

Αν θα χρησιμοποιηθεί για HTPC τότε, ναι, αξίζει να δώσεις τα 100 για το Bluray. Από την άλλη, έχει μικρότερο δίσκο και μνήμη.

Οι κάρτες γραφικών ίδιες μου φαίνονται πάνω-κάτω αλλά για αυτό ας μας πει κάποιος πιο ειδικός :smile:

εγω πιστευω οτι με αυτα τα 100 μπορει να παρει ενα καλο για τον υπολογιστη τουμπανο που εχει και να τα βλεπει αλλα ειμαστε στην εποχη του download οποτε το βλεπω ατοπο το blue ray. εγω για την καρτα γραφηκων που ψαχνω στο νετ δεν μπορω να βρω καποια συγκριση..

Απάντηση: Re: laptop εως 600

Το wow σαν παιχνίδι δεν έχει απαιτήσεις τόσο στην κάρτα, όσο στην μνήμη του μηχανήματος. Τώρα ανά θες να παίζει με όλα στο Ultra και 1920x1080 εκεί το συζητάμε.

εγω πιστευω οτι με αυτα τα 100 μπορει να παρει ενα καλο για τον υπολογιστη τουμπανο που εχει και να τα βλεπει αλλα ειμαστε στην εποχη του download οποτε το βλεπω ατοπο το blue ray. εγω για την καρτα γραφηκων που ψαχνω στο νετ δεν μπορω να βρω καποια συγκριση..

Αν υπάρχει άλλος Η/Υ τότε δεν σου χρειάζεται το BR σε φορητό μέ όποια προβλήματα μπορεί να έχει.

Για τις κάρτες γραφικών διάβασε αυτό το άρθρο.

το μηχανημα παει σφαιρα φοβερη επιλογη τωρα βεβαια εχει 750 ...

Μακάρι να το έχεις και να το χαίρεσαι για χρόνια!

Το μετάνιωσα που δεν το πήρα. Τι είναι 20 το μήνα...

αυτην τη στιγμή γραφω απο το fujitsu-siemens amilo του αδερφου μου.
Συγκρινομενο με dell ,hp της ιδιας εποχης,
ειναι η χειροτερη αγορα που εχω κανει ποτε (εγω το διαλεξα).
Πιο μπακαλιστικη κατασκευη σε laptop δεν εχω δει.
Συγκρινεται μονο με acer 5ετιας.
Εχουν φυγει τα μισα κουμπια απο το πληκτρολογιο
, η μπαταρια δεν αντεξε ουτε χρονο,
η οθονη εχει στον κατακορυφο αξονα γυρω στις 30 μοιρες γωνια θεασης,
σβηνει συνεχεια λογω θερμοκρασιας, το ανοιξαμε και βγαλαμε πουρι σομπας,
ενω αμα το σβησω και το γυρισω αναποδα μπορω να ψησω ανετα μισο κιλο πανσετες.