Πριν λίγες μέρες έκανα το λάθος να ασχοληθώ και εγώ με "εκθεσιακό κομμάτι" Πλαισίου... υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα το ξανακάνω. Παρότι λοιπόν στο site φαινόταν διαθέσιμο, το ένα κατάστημα μου έλεγε ότι το έχουν κρατήσει για άλλον (αλλά είχαν ένα αντίστοιχο turboX προϊόν να μου προτείνουν), το άλλο κατάστημα μου είπε ότι έλειπαν κάποια βασικά κομμάτια (αλλά είχαν ένα αντίστοιχο turboX προϊόν να μου προτείνουν). Ποτέ ξανά λοιπόν, μόνο πραγματικά διαθέσιμα.
υγ. Acer??? αυτά ήταν ότι χειρότερο από ποιότητα και σέρβις... εκτός και αν άλλαξε κάτι δραματικά τον τελευταίο καιρό
Τύπος Επεξεργαστή : Intel Core i5-480M Processor (3M Cache, 2.66 GHz)
Λειτουργικό Σύστημα : Windows 7 Home Premium
Ταχύτητα Επεξεργαστη σε Ghz : 2.66
Μνήμη : 6 GB DDR3
Χωρητικότητα HDD : 640 GB
Κάρτα Γραφικών : ΑΤI Radeon HD6350 1GB
Οπτικό Μέσο : DVD RW
Card Reader : SD /SDHC / MS / MS Pro
Τύπος Panel : LED
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 15.6
Ανάλυση : 1366x768
Webcam
HDMI
Αριθμός Θυρών USB 2.0 : 3
WiFi : 802.11b/g/n
Επιπλέον Τρόποι Σύνδεσης : LAN 10.100.1000Mbps
Τύπος Μπαταρίας : 6 cells Li-Ion
αυτο για μενα ειανι το ακλυτερο που εχω δει κωστα απλα γιατον λογο οτι ο αδερφος μου πεζει wow πολυ δεν ξερω για την καρτα γραφικων τι γινεται.τι λετε?παντως σαν τιμη χαρακτηριστηκα ειναι τελειο!!!!!!
Στο site της Fujitsu λέει 6530, οπότε το μηχανάκι γίνεται ακόμα καλύτερο!
Δεν ξερω απο δυνατοτητες αλλα απο σχεδιασμο ειναι τουλαχιστον 5 χρονια πισω. Επισης για την ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστιας των Fujitsu εχω ακουσει αρκετα αρνητικα.
Στην θεση σου θα κοιτουσα αυτο...
http://www.skroutz.gr/s/330990/Asus-X52JU-SX289V.html
κατι ακομα γιατι ενω ειπα στον αδερφο μου να παει να το παρει μου ειπε οτι ειδε στα σατυρν ενα με ιδιο επεξεργαστη αλλα με 3 γιγα μνημη 500 σκληρο αλλα με blye ray player και την 540m nvidia στα 600 αφτος το λεει απο θεμα καρτας γραφικων αν ειναι καλυτερη απο την 6530 αλλα εγω του ειπα οτι αυτα τα 100 παραπανω δεν αξιζουν για ενα μηχανημα με απλα blue ray τι λετε?
αυτο για μενα ειανι το ακλυτερο που εχω δει κωστα απλα γιατον λογο οτι ο αδερφος μου πεζει wow πολυ δεν ξερω για την καρτα γραφικων τι γινεται.τι λετε?παντως σαν τιμη χαρακτηριστηκα ειναι τελειο!!!!!!
εγω πιστευω οτι με αυτα τα 100 μπορει να παρει ενα καλο για τον υπολογιστη τουμπανο που εχει και να τα βλεπει αλλα ειμαστε στην εποχη του download οποτε το βλεπω ατοπο το blue ray. εγω για την καρτα γραφηκων που ψαχνω στο νετ δεν μπορω να βρω καποια συγκριση..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.