laptop φθηνό και καλό...

Θέλω να πάρω ένα λαπτοπάκι γιατί αυτό που έχω δε μου κάνει τη μπίζνα.

Θέλω να δώκω: 600-700 ευρά

Θέλω να έχει: 1 γίγα μνήμη, 100γίγα σκληρό, "γυαλιστερή" οθόνη, γουάη-φάη, δε με ενδιαφέρει το πόσο βαρύ θα είναι, δε με ενδιαφέρει αν είναι γκουμούτσα.
Με ενδιαφέρει να είναι σχετικά αξιόπιστο και όσο το δυνατόν..."όνομα". Innovator και turbo x δε θέλω.

Έχει τίποτις σε αυτά τα φράγκα?

θενκς ιν αντβάνς.

μολις εχασες ενα απο Μαριο και το δωσε με καλα φραγκα!!!!

αλλα θες και τιμολογιο αρα πας για Μπραντ Νιου

οκ θα το εχω υπο την οψη μου

ααα τον μπαγασα προκειμενου να πουλησει απαντα και στο Μαριο...μια φορα του πα και που λες Μαριε και με ειπε ναι ναι

Re: Απάντηση: Re: laptop φθηνό και καλό...

Θινγκς τσέιντζ.

Τι λαφτόφιο έχεις?

αι χεβ φουτζιτσου αμιλο 1667 g2
εχει αυτά που θες γιάλα οθονη, 100άρη, 1000άρα μνήμη, γουιφι, οπτική έξοδο, τηλεχειριστήριο, εξπρές κάρτα κι άλλα σούπερ ντούπια...

Θέλω να δώκω: 600-700 ευρά

Δώσε και εσύ το κατιτίς το παραπάνω να πας στα F3F της Asus (με κλειστά μάτια)! Μια φορά τα παίρνεις αυτά τα πράγματα (λέμε τώρα)...
Αυτά παίζουν στα 900 +-50 ευρόπουλα ανάλογα με το μοντέλο.

Εγώ θα σου πρότεινα χαλλλλλλλλλαρότατα αυτό:

http://www.toshiba.gr/ElectronicsGlobal/non shown pages/Notebooks/Satellite Series/A200-1M4.aspx

Καταρχήν έχει όλα όσα θες (+ πολύ καλή κατασκευή για την κατηγορία του). Δεύτερον (και πολύ σημαντικό) είναι Toshiba, άρα από service... καλυμμένος πλήρως (πολύ βασικό για μένα - έχει εξουσιοδοτημένο service και στη Θεσσαλονίκη). Τρίτον, τα Toshiba είναι νομίζω απ' τα πιο καλά που κυκλοφορούν. Τέταρτον, οθόνη πάρα πολύ καλή... και από τιμή:

http://www.cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=6&cid=71&mid=49&pid=13185

(κάτω από 700).

Με τα Asus δεν έχω τίποτα, ούτε έχω λόγο να πιστεύω ότι δεν είναι καλά, αλλά αν δε σου πάθει κάτι. Αν σου πάθει... τρέχα γύρευε (service κάπου Ιταλία κτλ. κτλ.).

Last edited:
Α πρόσφατα το σύστησα σε μια γνωστή η οποία και το αγόρασε, αν θες μπορώ να ρωτήσω εντυπώσεις ή τέσπα κάτι πιο συγκεκριμένο.