Laptop για θεαση ταινιων...

Stelioskrete

AVClub Enthusiast
4 March 2010
841
Για σας κ απο μενα ...ειμαι ετοιμος να παρω hd tv αλλα το laptop μου ειναι πλεον παλιο...απο οτι βλεπω μονο οι νεες κ ακριβες Samsung εχου καλο media player αλλα βλεποντας κ το laptop να παλιωνει ελεγα μοιπως να παρω καπια πιο οικονομικοι tv κ με τα υπολιπα χρηματα να παρω ενα laptop οστε να κανει κ χρεει media player αλλα κ κατεβαστιρι... επιδει εχω μεινει λιγο πισω ...τη πρεπει να προσεξω οσο αναφορα τα χαρακτηριστικα εκτος βεβεα του να εχει εξοδο HDMI ...πρεπει να εχει καλη καρτα γραφικων...?καλο επεξεργαστη?τοθλαχιστων τη χαρακτηριστικα οστε να παιζει σωστα αλλα κ να μην στιχισει πολη???Καπιο πρωτηνομενα μοντελα...???? Thnx .......

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Laptop για κατευασμα και θεαση ταινιων...

Sorry αλλα πριν το λαπτοπ, δεν παιρνεις πρωτα ενα λεξικο/διορθωτη κειμενου?

Re: Laptop για κατευασμα και θεαση ταινιων...

Εχεις δικιο sory με τα greeklish ξεχασα τα Ελληνικα.....

Re: Laptop για κατευασμα και θεαση ταινιων...

Πρώτα από όλα θα πρέπει να τα ξεχωρίσεις στο μυαλό σου.
Δηλαδή άλλο η καλή τηλεόραση (χρώμα μέγεθος ποιότητα κ.ο.κ.)
Και άλλο ο media player / κατεβαστίρι.
Οπότε βάλε τις προτεραιότητες σου.

Ένας διπύρηνος χρονισμένος πάνω από 2-2,2 GHz δεν θα κολλήσει σε καμμία ταινία. Σου μιλάω σαν κάτοχος λάπτοπ διετίας (ίσως και λίγο παραπάνω) με Core2Duo επεξεργαστή στα 2,5 GHz το οποίο δεν έχει κολλήσει πουθενά.

Οποτε ο επεξεργαστης ειναι πολη βασικο ε? Οσο αναφορα την καρτα γραφικων κ την μνημη? Απο κει δεν εξαρτατε η εξοδο HDMI?

Από την κάρτα γραφικών εξαρτάται η έξοδος HDMI,παρότι πολλά από τα laptop που κυκλοφωρούν δεν διαθέτουν την συγκεκριμένη θύρα.

Καπιο μοντελο laptop με καλη καρτα κ καλο επεξεργαστη,για κατεβαστηρι κ player σε καλη τιμη?

Απάντηση: Re: Laptop για θεαση ταινιων...

Καπιο μοντελο laptop με καλη καρτα κ καλο επεξεργαστη,για κατεβαστηρι κ player σε καλη τιμη?

Γίνε λίγο σαφέστερος ως προς το ''καλή τιμή'', ώστε να προταθούν κάποια μοντέλα.

Ευχαρηστω για την απαντιση ... καπια αλλη πρωταση? ας ειναι κ σε σταθερο ...οποτε κ πιο οικονομικο?