laptop ή popcorn για media player?

Aν το θελεις μονο για ταινιες popcorn χωρις σκεψη. και γω το σκεφτομουν αλλα επειδη ηθελα ουτως η αλλως pc πηγα σε ενα σχετικα ακριβο HTPC. Mε μια καλη(πλην ομως ακριβη) καρτα ηχου πας σε πολυ ανωτερα αποτελεσματαhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522709, απο το popcorn.

Ανώτερος ήχος από του popcorn δεν γίνεται να δοθεί σε ενισχυτή, αφού περνάει σε bitstream το HD audio.

Εντυπωσιακή η κάρτα ήχου, αλλά σε σχέση με το PCH είναι σαν να παίρνεις νταλίκα για να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο. Αλήθεια κάνει bitstream τον ήχο και δίνει 24p χωρίς πρόβλημα;

σχετικα με τα media player για το popcorn δεν το εχω δει να παιζει μπροστα μου.σε φιλο μου ειδα το e-great που λενε οτι ειναι κατωτερω απο το popcorn,να παραδαδινει 1080ρ απροβληματιστα με ηχο dts-hd.μετα απο αυτο παω και γω για media player στο φουλ

Ανώτερος ήχος από του popcorn δεν γίνεται να δοθεί σε ενισχυτή, αφού περνάει σε bitstream το HD audio.

Εντυπωσιακή η κάρτα ήχου, αλλά σε σχέση με το PCH είναι σαν να παίρνεις νταλίκα για να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο. Αλήθεια κάνει bitstream τον ήχο και δίνει 24p χωρίς πρόβλημα;

τι να σου πω αυτο δεν ο ξερω. παντως δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα για μια καρτα ηχου αν δεν εχεις κολλημα με gaming, και παλι δεν αξιζει.με ενα ps3 εχεις καλυτερα αποτελεσματα. οσο για το pop corn ειναι σιγουρα πιο πρακτικο απο pc