laptop με ποια απο τις 2 ? a)PHILIPS 9703 47'' b)sony KDL-46W4500

jimha1

New member
25 January 2008
55
laptop ACER ASPIRE AS7720G-813G25BI -BLU-RAY ROM με ποια απο τις 2 ?
a)PHILIPS 9703 47''
b)sony KDL-46W4500
Oπως καταλαβαινετε το συστημα αυτο θα το εχω για ταινιες που κατεβαζω και bluray δισκακια απο videoclub.....θα βλεπω και τηλεοραση στα 3,5 με 4 μετρα!!!

Στην αποσταση θεασης αυτη καλυτερα θα ηταν μια 52".

Απο τις δυο αυτες παντως ψηφιζω την W4500 , αφου η W4000 ηδη εχει εικονα καλυτερη σε HD (εχω δει την 9703 να παιζει ΗD demo) απο την 9703 οποτε θεωρω δεδομενο οτι και η W4500 θα ειναι το ιδιο καλη.

Επειδη δεν γνωριζω και πολλα , θα μπορω με το laptop να βλεπω ταινιες απο τον σκληρο του σε full HD οπως και δισκακια bluray σε τελεια εικονα....ειναι αρκετο αυτο το laptop ή πρεπει να προσεξω κατι στη αγορα του laptop ( πχ καρτα γραφικων....)?

Δεν ξερω αν πρεπει να εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα το laptop αλλα ξερω οτι στο παρελθον ειχα δυο ACER και οτι και οι δυο μου βγηκαν "μαπα". Στον ενα χαλασε η μπαταρια μετα απο 2 μηνες και ειχε και προβλημα υπερθερμανσης και στον δευτερο καηκε η motherboard ενω ειχαν φυγει και κατι κουμπια απο το πληκτρολογιο.

Σου συστηνω να παρεις εναν Toshiba η HP.

Επειδη δεν γνωριζω και πολλα , θα μπορω με το laptop να βλεπω ταινιες απο τον σκληρο του σε full HD οπως και δισκακια bluray σε τελεια εικονα....ειναι αρκετο αυτο το laptop ή πρεπει να προσεξω κατι στη αγορα του laptop ( πχ καρτα γραφικων....)?
Πράγματι θα πρέπει να προσέξεις τις προδιαγραφές του υπολογιστή σου και μάλιστα όχι μόνο όσον αφορά την κάρτα γραφικών αλλά και τον επεξεργαστή και τη μνήμη. Ρώτησε καλύτερα στο forum για home theater pc, από εκεί θα πάρεις μια τεκμηριωμένη απάντηση.