Laser Εκτυπωτής

ikopanas

New member
15 January 2011
26
Βαρέθηκα να πληρώνω μελάνια για έναν Lexmark inkjet που έχω και που τελειώνουν κάθε τρεις και λίγο και κοστίζουν περισσότερο από τον εκτυπωτή και αποφάσισα να πάρω έναν ασπρόμαυρο Laser με στόχο να γλιτώσω από τα ακριβά αναλώσιμα.

Απαιτήσεις:
- Χαμηλό κόστος αγοράς (μικρότερο από 150 )
- Απροβλημάτιστη λειτουργία (σε χαμηλό όγκο εκτυπώσεων) και
- Ασύρματη σύνδεση στο δίκτυό μου.

Ακούω τις προτάσεις σας.

Kαι πολύ καλά θα κάνεις. Ποτέ δεν τους πήγα τους inkjet, και να μην τους χρησιμοποιείς ξεραίνονται τα μελάνια στα ακροφύσια και αλλάζεις!

Δες αυτό το φτηνό.

Αξίζει σήμερα η αγορά έγχρωμου laser για οικιακή χρήση; Κι εγώ βαρέθηκα ν' αλλάζω ακριβά μελάνια, τα οποία εξατμίζονται ως δια μαγείας (?) ακόμη κι αν δε χρησιμοποιείται ο εκτυπωτής/πολυμηχάνημα.

Απάντηση: Re: Laser Εκτυπωτής

...Κι εγώ βαρέθηκα ν' αλλάζω ακριβά μελάνια, τα οποία εξατμίζονται ως δια μαγείας (?) ακόμη κι αν δε χρησιμοποιείται ο εκτυπωτής/πολυμηχάνημα.
Και εγώ τα ίδια! Τι να κάνω όμως που χρειάζομαι την εκτύπωση σε δισκάκια.

Εγω επελεξα τον Kyocera C5100DN και ξεμπερδεψα για παντα απο εκτυπωτη.
Δε λεω, ακριβη λυση αλλα βαρεθηκα να πληρωνω τους inkjet...
Εβγαλε τον 5150 τωρα βεβαια, αλλα δεν με απασχολει και ιδιαιτερα...

Με τους 4 ή 5 εκτυπωτές που έχω αλλάξει εγώ αυτά τα χρόνια, μια χαρά χρήματα είναι για εκτυπωτή που τον παίρνεις και σου μένει!

Επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα 2 και laser και inkjet στην δουλειά, πέρυσι κατέληξα σε ένα επαγγελματικό inkjet με φτηνά μελάνια. Αυτό το ΗP: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.402512 τα μελάνια του είναι πολύ μεγάλα σε χωρητικότητα, είναι γρήγορος στην εκτύπωση και ποιοτικός.
Είχα παλιότερα inkjet που μου είχαν σπάσει τα νεύρα.
Ένα απλό color laser που είχα πάρει από βλακεία πρόπερσι, ήθελε 380 ευρώ για να του αλλάξω toners (πρόσεξε τα αναλώσιμα!)