Last night a dj saved my life...

Μεταξύ Μαντόνας και Simply Red ψηφίζω τους δεύτερους . Ασυζητητί .
Ναι,βέβαια οι sipmly red είναι συγκρότημα, η madonna είναι άλλο(μόνη της ,τραγουδίστρια,σόουγούμαν)

Φυσικά Simply Red!

Φυσικά Madonna!

πιο jazzy οι Simply ποιο animal patry η Madonna...δεν νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν ούτε στο είδος ούτε στην διάθεση...
Simply Red βάζεις για να χαλαρώσεις και Madonna για να τα "σπάσεις" που λέμε...
όντως το PICTURE BOOK είναι κορυφή σε αυτό που λέμε δίσκος γεμάτος χιτακια
αλλά μην ξεχνάτε ότι η Μαντόνα κοντεύει δεν ξέρω και γω πόσο στην δισκογραφία με χιτ που διαδέχονται το ένα το άλλο

Ναι,βέβαια οι sipmly red είναι συγκρότημα, η madonna είναι άλλο(μόνη της ,τραγουδίστρια,σόουγούμαν)

Φυσικά Simply Red!

Φυσικά Madonna!

Κάνω την σύγκριση στην ευρύτερη κατηγορία "ποπ μουσικοί - τραγουδοποιοί" ....Δεν έχω κανένα δίσκο Μαντόνα πάντως ενώ ένα greatest hits των SR έχει η γυναίκα μου

Κάνω την σύγκριση στην ευρύτερη κατηγορία "ποπ μουσικοί - τραγουδοποιοί" ....Δεν έχω κανένα δίσκο Μαντόνα πάντως ενώ ένα greatest hits των SR έχει η γυναίκα μου

Ναι,βρε,εντάξει!:grinning-smiley-043Εννοείται πως είναι μέγιστοι και οι 2!

Αυτό το album ''Ray of Light ''είναι ίσως ένα από τα καλύτερα της ,ειδικά το ''frozen'' αλλά δεν μπορώ να πω πως όλα της τα κομμάτια μ'αρέσουν από αλλα της albums μιάς και παίζει ανάμεσα στην εμπορικότητα και την ποιότητα, ανάλογα τις συνεργασίες που έχει κάνει κατά καιρούς με διάφορους συνθέτες, μουσικούς παραγωγούς κλπ.
Ο Kenneth Brian "Babyface" Edmonds και ο William Orbit με τον οποίον δημιούργησαν αυτό το album, είναι οι καλύτεροι συνεργατες τις.
Βέβαια και το '' Express Yourself '' του (1989) από το album ''Like a Prayer'' με στοιχεία όπως rock, dance, pop, soul, και funk θεωρείται αξεπέραστο. Δεν μπορεί 15.000.000 εκατομμύρια άνθρωποι να έκαναν λάθος αγοράζοντας το.
Οι ''sipmly red'' τώρα είναι κάτι άλλο δεν παίζονται και αυτοί, έχουν όμως διαφορετικό ύφος στην μουσική τους.
Αρέσουν στις γυναίκες και αυτό είναι καλόοοοοοοο για ρομάντζα.Τη Μαντόνα τώρα πολλές την αντέγραψαν χμ...άσε που κάποια εποχή ντύνονταν οι κορασίδες Μαντάνα:flipout:δεν με πείραζε καθόλου πάντως χε χε....:speechless-smiley-0

Last edited:
Καλημέρα και καλωσήρθες!

Αρέσει και ο Prince, ο Barry White...κ.α.

Πλάκα δεν είχε τότε;Breakdance,Madonna,Duran duran...

Re: Απάντηση: Last night a dj saved my life...

Μεταξύ Μαντόνας και Simply Red ψηφίζω τους δεύτερους . Ασυζητητί .

δηλαδή αφήνεις το γάμο και πας γιά πουρνάρια...:SFGSFGSF:

ο ένας (μία) είναι κεφάλαιο και οι άλλοι φλώροι.... (μα τι φλώροι).....:worshippy:

(και έχω και δυό δίσκους τους - όποτε θες πες μου ...μη μένεις με τα greatest...:fahne90:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Last night a dj saved my life...

δηλαδή αφήνεις το γάμο και πας γιά πουρνάρια...:SFGSFGSF:

ο ένας (μία) είναι κεφάλαιο και οι άλλοι φλώροι.... (μα τι φλώροι).....:worshippy:

(και έχω και δυό δίσκους τους - όποτε θες πες μου ...μη μένεις με τα greatest...:fahne90:

Θέλοντας και μη , οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η μουσική , ανάμεσα στις υπόλοιπες ιδιότητες και χαρακτηριστικά που διαθέτει ,έχει και χρηστικό ρόλο . Στους Simply Red οι κουλαριστές μελωδίες τους που μεταφέρουν μιά καλοκαιρινή αύρα , είναι ό,τι πρέπει για ηχητική ταπετσαρία ( το χρηστικό που λέγαμε ) σε διάφορες ατομικές και κοινωνικές εκδηλώσεις .

Αντίθετα η Μαντόνα , σ' εμένα τουλάχιστον , μόνο πονοκέφαλο και χασμουρητά ανίας μπορεί να δημιουργήσει , πράγματα που συνήθως συνδέω με την κακή - για μένα - μουσική .

Ευτυχώς που αποφεύγω τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Όσο γιά τις νυσταλέες ταπετσαρίες, ποτέ δεν νυστάζω όταν ακούω. Μπορεί σ'αυτό να φταίει που δεν συμπαθώ κανέναν απ'τους δύο. :smash:

To Like a Virgin αγοράστηκε λίγο μετά τη κυκλοφορία του σε ελληνικής εκτύπωσης βινύλιο, εξ αιτίας της έξης που μου δημιουργούσε τότε το Into the Groove (το οποίο ακόμα τοποθετώ στα 5 κορυφαία pop tracks όλων των εποχών).

Θυμάμαι, τον έβγαλα από το σελοφάν, έτοιμος να ακούσω τη καρακαρέκλα του αιώνα μες το ίδιο μου το σπίτι (σημ. τότε τα αυτιά μου δέχονταν μόνο μεταλλικές ρυπές) και με το μάτι μόνιμα προσγειωμένο στα ελαφρά μαξιλαράκια της Παρθενόπης ξάπλα στο εξώφυλλο.

Άκουγα τη μπάντα από πίσω να ζωγραφίζει. Πλαστικούρα καθόλου (ναι αμε, πως!). Κοίτα που δεν είναι καρέκλα όσο μου φαινόταν από μακριά.. άσχετα ότι ήταν του κερατά.

Dress you up.. προσκήνυμα όπως το Into the groove.
Material girl.. κόλλημα στο beat.
Από τις κραυγές των Exciter και των πρωτοεμφανιζόμενων ακόμα Mercyful Fate, στο... stay, stay darling... η σχιζοφρένεια είχε για τα καλά ξημερώσει:proud:

Last edited: