Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Πού νομίζεις εσύ; Μόνο η αφεντομουτσουνάρα μου θα είχε ανέβει σε ενσταντανέ από ψωμίσματα; :ernaehrung004:

Ποιος με έδωσε? Όνομα μόνο θέλω (τα υπόλοιπα θα τα βρω μόνος μου :rifle::rifle::rifle:)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Ποιος με έδωσε? Όνομα μόνο θέλω (τα υπόλοιπα θα τα βρω μόνος μου :rifle::rifle::rifle:)

Οι λεζάντες και το εξ αντιδιαστολής επιχείρημα. Όλους τους άλλους τους ήξερα. :ernaehrung004:

Γιατί τώρα υπάρχει;Πού είναι και σου δημιουργεί ανασφάλεια;

αλοιμονο αν η ευτυχια μου εξαρταται απο αυτο,αστειο ηταν
ουτε ανασφαλεια εχω με αυτο το θεμα προς Θεου
εντελως εκτος θεματος ειμαι αλλα τους λιγους κομμουνιστες που υπαρχουν ακομα τους θεωρω γραφικους ,δικαιωμα μου νομιζω

ξεφυγε η κουβεντα αλλα οπως ειπα δεν μπορω να ακουω συνεχεια τους ιδιους και τους ιδιους να βλεπουν παντου συνομοσιες και παρακρατοι και φασιστες κλπ

καποιος σχολιασε γιατι ενας στο βιντεο φορουσε μπλουζα της εθνικης!!
ο ιδιος ομως δεν εσκουζε οταν ηθελαν τα ποινικοποιησουν την κουκουλα??
δυο μετρα και δυο σταθμα εχουμε?

αλλος εγραψε οτι στο βιντεο προκαλουσαν τους κακομοιρους τους μαυρους και τους ελεγαν μαφια κλπ
για τους κακοιμοιρους τους ελληνες που δεν μπορουν ουτε καν να περπατησουν σε κεντρικες περιοχες της αθηνας δεν ειδα να νοιαζεται κανενας ομως
μας επιασε ο πονος για τα δικαιωματα καποιων παρανομων αλλοδαπων(και εγκληματιων αναμεσα τους) ??
για τα δικαιωματα των ελληνων δεν θα νοιαστει κανενας?
η θα συγκρινουμε σαν τον μπουκαλα τον Δουκακη πχ με τον νιγηριανο μικροπολιτη?

Last edited by a moderator:
Υπενθυμίζω για μία ακόμα φορά ότι απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί προς πρόσωπα. Την επόμενη φορά που θα παρατηρηθεί αυτό θα υπάρξουν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Σωστά, τα κολλητάρια των ματ είναι του ΚΚΕ και οι ρουφιάνοι της ασφάλειας είναι ανάρχες :worshippy::worshippy::worshippy:

Δεν ξερω για τα κολληταρια των ματ.....παντως η ασφαλεια ειναι ενα Μεγαλο ουρανιο τοξο!......και το ουρανιο τοξο,εχει πολλα χρωματα!!(ολα τα χρωματα)
Οπως λεει ενας μεθυσμενος...κιτρινο,πρασινο,κοκκινο,κιτρινο...μπλε!...;) ..:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Δεν ξερω για τα κολληταρια των ματ.....παντως η ασφαλεια ειναι ενα Μεγαλο ουρανιο τοξο!......και το ουρανιο τοξο,εχει πολλα χρωματα!!(ολα τα χρωματα)
Οπως λεει ενας μεθυσμενος...κιτρινο,πρασινο,κοκκινο,κιτρινο...μπλε!...;) ..:ernaehrung004:

Ευτυχώς όμως δεν έχει μαύρο :music-smiley-005::ernaehrung004::ADFADF1: